Hjem / Danmark / Morten Østergaard bekræfter landsforræderstatus?

Morten Østergaard bekræfter landsforræderstatus?

Det Radikale Venstre eller De Radikale eller Forræderligaen eller… Partiet kan ændre navn fra tid til anden, men de har altid været et ekstremistisk, kulturmarxistisk landsskadeligt værktøj for undergravning af Danmarks sikkerhed og eksistens. Er man i tvivl om det, bør man læse Peter Neerup Buhls bog “Fornuftens jordiske redskab”.

Nu er der megen snak om landsforræderi, ikke mindst i forbindelse med forslaget om revidering af lovteksten, således at medvirken til befolkningsudskiftningen betegnes som sådan. Om dette borgerforslag en dag kommer til tinge og forbryderne selv skal tage stilling til det, er nok ikke at forvente, men de skal vide at de anklages; at de ønskes dømt og deres navne nedfældede.

Et af disse navne kan ikke undgå at være Morten Østergaard.

Han har, som alle radikale politikere, en folkemorderisk kynisme og kosmopolitisk arrogance der i virkelighedens verden desværre har skæbnesvangre konsekvenser.

Stillet på spidsen viser han gerne sine sande farver. Han anerkender ikke det danske folks eksistens eller rettigheder, og han er mere end rede til at fortsætte det politiske arbejde mod det danske folks udslettelse.

Et glimrende spørgsmål stillet til Østergaard i forbindelse med hans Ask Me Anything, får ham til at skrive noget der meget vel kan blive brugt som bevis i en fremtidig retsproces.

Fødselsraten er et problem der er skabt af politikere og nemt kan løses af politikere. Én ting er, at disse usle forrædere har arbejdet på at lukke hundredtusindvis af fremmede ind i landet, med dødelige såvel som økonomiske konsekvenser for uskyldige danskere. Denne kontorsvans har også den frækhed at sige, “rofl, det er jeres egen skyld, for I pøller jo ikke børn ud i samme takt som hættemågerne“. Usmageligt. Kynisk. Nederdrægtigt. Forbryderisk.

Og så kommer han med hans trumf. “Når man tæller perkere som perkere, så er der ligeså pludselig vildt mange perkere!” Ja, så runder vi pludselig en million fremmede i Danmark. Fra et 99,99% homogent, fredeligt land i 1960 til et muddermareridt i 2019. Han ser ikke på danskere som danskere, men som medmennesker. Vi er alle kødklumper på jordkloden, goyim. Hvad utallige generationer har skabt med slid og uselvisk gerning, med livet som indsats om nødvendigt, for at videregive fædrelandet til kommende generationer, det slår vi en streg henover. Den arv tilhører lige så vel Muhammed fra Mogadishu og Cadri fra Anatolien, for de betaler jo skat! De er jo samfundsborgere! Og selvom befolkningsudskiftningen er fremskreden og Danmarks status som folkehjem er på vej til at blive udslettet, så kan vi jo ikke lukke for flygtninge. Eller lukke for kvoteflygtninge, som er en opskrabning af det værste bioaffald fra sikre lejre.

Det forstår I vel?

Folk fra fjerne kontinenter der rejser tusindvis af kilometer, kan man jo ikke bare udelukke fra at bo i Danmark. Der er en uendelig masse af somaliske spædbørn med fuldskæg fra Syrien, som vil bo i Tølløse. I forstår vel at vi ikke kan udelukke dem fra at bo her?

Ikke?

Børn er vilde med kranspillet Hæng en Folkeforræder(TM). Køb det i dag. Bestiller du på www.kranensdag.dk, så brug kode BOATSIE og få 14% rabat på dit køb.

Der er to ting der er vigtige: Dels at vi altid fastholder og erklærer for vores opvågnende landsmænd at Danmark tilhører danskerne, og dels at vi sværger at disse landsforrædere stilles til retsligt ansvar for deres ugerninger. Folk kan sagtens løsrives fra årtiers propaganda, og den der i dag mener at vi er nødt til at indstille os på at Danmark tilhører alle, kan i morgen overbevises om deres eget folks eksistensberettigelse.

Efter dom o.s.v.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
DanielSorte SlyngelTroldmandenzyklon brusenbadensteinOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Fordi der er jo ingen sammenhæng mellem værdier/holdninger og en persons race…

זו פרודיה ואתה בטח מבין, גוי אידיוט
Gæst
זו פרודיה ואתה בטח מבין, גוי אידיוט

Anti-semit! Det var sådan Holocaust™️ startede!!!!!! Never forget©️.😱😱😱

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Fy for satan en omgang ondskabsfuld racisme! Oy vey! Kan du da ikke forstå, at dansk/europæisk jord er magisk? – Lige så snart man sætter fødderne her, så forvandles man straks til et civiliseret menneske! Det burde da være logik for enhver!

Kan du måske nævne én eneste ulempe ved multikultur? – Og voldtægt, vold, røverier, tyverier, myrderier, bander, islamificering, udavl af danskerne og generel undergravelse af vores kultur tæller IKKE!!! Fordi kun racister går op i sådan nogle ligegyldige ting! Desuden er 0.5% af danskerne også nogle røvhuller, så vi skal ikke snakke for højt!!!

Hold så op med den racisme, dit forbandede hvide svin!

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Jeg har intet i mod indvandring afrikanere,arabere,tyrkere og andet godtfolk til Danmark.Men jeg imod NAZI-ISLAM,og det er her de venstreorienterede svigter.De vil jo
tage frikadellerne fra os og tvinge os til at spise halalmad.

Og hvad er det for en verden hvor bøsser ikke tør kysse og holde i hånd på åben gade uden at blive overfaldet af Korandyrkerne.

Omvendt,skal det siges ser jeg heldigvis tit gammel-dansker unge kvinder der går rundt med ny-danskere af arabisk og afrikansk herkomst.Og det er bare et stærkt symbol på succesfuld integration.
Bare de lærer at spise frikadeller,drikke bajere og se porno,så er de jo lige som os andre.
Hudfarven betyder jo ikke noget.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Kan du give hånd, er du jo dansk.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Galgens dag – en årlig begivenhed hvor folkeforræderne hænges et parti ad gangen.
Jeg tænker, at vi i hvert fald kan holde denne begivenhed i minimum ni år.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

(((Mortenstein Østergaardowitz)))

KrematorieEnthusiat
Gæst
KrematorieEnthusiat

En politisk løsning bliver mere og mere fjern for hvert valg. Folkemordet på danskerne bliver intensiveret for hvert valg.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Præcis. Disse eklatante fjolser aner ikke, hvor meget had de er i gang med at skabe – eller gør de? Nogle gange skulle man fandeme tro, at de pissede på Danmark og danskerne med vilje, blot for at afføde en reaktion.

Jeg glæder mig til vi begynder at marchere i gaderne i tusindvis. Nationalsocialisterne i 1920’ernes Tyskland blev også latterliggjort, forsøgt censureret, kriminaliseret og meget andet, men alligevel gik de fra 2% af stemmerne i 1928 til at have total magt blot 5 år senere.

Vi skal nok få tæmmet dette degenerative anti-hvide væsen. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Tænk også på, at politet/efterretningstjenesterne er TVUNGET til at skulle sidde og læse alt, hvad vi skriver – de kan ikke undgå at blive redpilled, haha. Det er sgu smukt.

Til PET agenterne, der læser med: Hej, PET! Sig jeres folkeforræderiske job op og bliv etno-nationalister i dag! I kommer til at fortryde, hvis I ikke gør, når vi får magten – og det gør vi. Tvivl ikke ét sekund på det. Rettidig omhu er jeres eneste redning, så kom til os, danske brødre, i stedet for at sidde og bekæmpe os – som kun vil Danmark og hvide mennesker det bedste!

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

PET følger jo bare ordrer fra hovedkvarteret i Hell Aviv.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Det kunne være spændende at få lavet DNA-test på mange politikere,samt eliten i medier osv.
Jeg tør godt vædde en kasse kolde på at rigtig mange har,om ikke hel så delvis Askhenazi baggrund.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Apropos DNA tests.. Vidste du godt, at både 23andme og MyHeritage – som er de to største DNA test firmaer (dem hvor man kan købe sådan et kit og sende tilbage, så man kan lære om sit ophav), begge er jødestyret?

23andme’s CEO er søster til Jewtubes CEO. Og MyHeritage har endda hovedkvarter i Israel.

Just another (((cohencidence))).. Nothing to worry about, Goyim. Det er jo ikke fordi de sender ens DNA til Mossad eller noget..

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Radikale Venstres anti-danske, anti-europæiske og helt igennem materialistiske verdensbillede kan spores tilbage til de kulturradikale jødiske Brandes-brødre (Edvard og Georg), der også var drivkraften bag propagandamediet “Politiken” (surprise!). Morten Østergaard og co. følger disse “orientalske købmænds” underminerende agenda til punkt og prikke.

Daniel
Gæst
Daniel

Syrienblog er også rigtig begyndt af Papeposte syrienblog.net/2019/04/04/klage-over-pet-drabsforsoeg-opfattes-som-orientering-hos-jm/

Dejligt at se flere medier begynde af Papeposte. Jeg er stærkt overbevist om at folkene bag Syrienblog læser Dagens Blæser når sporget er det samme.