Hjem / Verden / Dæmonisk olding føder baby til sin homosøn

Dæmonisk olding føder baby til sin homosøn

Jeg vil nødigt ty til et sprogbrug som er vulgært, men jeg vil trods alt have lov til at sige føj for den lede satan i helvede hvor er dette klamt. Peak Weimar?

Jubelreportage fra TV2:

Det har vakt opsigt, at 61-årige Cecile Eledge fra Nebraska for to uger siden fødte et barn for sin søn og sønnens mand på et hospital i Omaha.

Familien er blevet oversvømmet med beskeder på de sociale medier – de fleste positive, men også en del vrede og aggressive.

Cecile Eledge fortryder dog ikke et sekund, at hun valgte at være rugemor for den lille pige, der har fået navnet Uma Louise Dougherty.

– Jeg ønskede at gøre det her som en gave fra en mor til sin søn, siger hun til The Guardian.
Positive og negative beskeder

Familien er ovenud lykkelige for familieforøgelen og forsøger at ignorere de negative beskeder, der er fulgt i kølvandet på fødslen.

Folk, der tror, at Cecile Eledge har haft sex med sin søn Matthew for at undfange den lille pige, og alle de homofobiske kommentarer rettet mod Matthew og hans mand, Elliot Dougherty.

De to mænd har kæmpet mod fordomme gennem hele deres forhold. Det kulminerede, da Matthew Eledge mistede sit lærerjob på en katolsk skole, fordi parret skulle giftes.

Da parret besluttede sig for at få et barn, frygtede de, at de ville blive nægtet adoption i den konservative amerikanske delstat. Derfor valgte de at få et reagensglasbarn – med donoræg og en rugemor.

Elliot Doughertys søster, Lea Yribe, tilbød at donere æg. De blev befrugtet med sæd fra Matthew Eledge – på den måde fik barnet gener fra begge sider af familien.

Elliot Doughertys søster, Lea Yribe, tilbød at donere æg. De blev befrugtet med sæd fra Matthew Eledge – på den måde fik barnet gener fra begge sider af familien.

Carl Smith, der er fødselsspecialist på hospitalet i Omaha, fortæller til The Guardian, at Cecile Eledge i starten af graviditeten fik østrogentilskud, indtil hendes moderkage selv kunne producere tilstrækkeligt med hormoner.

De politiske og etiske spørgsmål ved at hjælpe et homoseksuelt par med at få et barn ved at lade barnets bedstemor være rugemor – med sæd fra sin egen søn – afskrækkede ikke lægerne på hospitalet i Omaha.

– Det skænkede vi ikke en tanke. Hun var gravid, og hvordan hun blev gravid, er en sag mellem hende og hendes familie, siger Carl Smith.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Oversætterenjens grothOy Vey!Sorte Slyngelzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!1111111111

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Læser dette lige før aftensmaden.Der røg appetitten.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

God slankekur alligevel. Måske skulle man læse denne artikel et par gange dagligt, så man kan smide de ekstra par kilo, man har på sidebenene.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Knib mig i armen.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er lige så klovnene i paralleluniverset griner af os. Hvor meget værre mon det skal blive før folk vågner op?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Skyderi i Rungsted – her er det seneste billede, lige til morgendagens artikel:

ibb.co/LC8Wx8V

jens groth
Gæst
jens groth

U S A. I sandhed et dekadent land.

Oversætteren
Skribent

Isoleret set er det forfærdeligt, men den reproduktions-teknologi vores syge samfund er ved at udvikle af nødvendighed kan også være til gavn for sådan nogle som os. På samme måde som fx internettet har været det.

trackback

[…] Download Image More @ dagensblaeser.net […]