Hjem / Akbaring / Svenske myndigheder kidnapper russiske børn, placerer dem hos islamister

Svenske myndigheder kidnapper russiske børn, placerer dem hos islamister

Hele denne historie er som en dystopisk roman, der kunne beskrive et anarkotyrannisk, postdemokratisk helvede på Jorden. En historie om ægte ondskab, indædt vilje og nødvendigheden af håndfast handling.

Men det er selvfølgelig ingen roman. Det er Sverige anno 2019.

En russisk famlie er i Sverige, faderen arbejder som tagdækker. En velkendt situation i Skandinavien. Østarbejdere. Ja, ja. Der sker så tilsyneladende det, at moderen af svenske myndigheder vurderes til at have psykiske problemer. Jo. Javel. Og så går det løs i Klovneland. Socialtjenesten siger at eftersom faderen ikke har nogen fast stilling, så kan han ikke være forsørger for sine egne børn. De kidnapper derfor, naturligvis mod forældrenes vilje, alle deres tre børn. Herefter bryder de EU’s egne konvention om at det ikke er tilladt at placere børn i fremmede kulturelle miljøer, og afleverer de kidnappede piger hos en muhamedansk, libanesisk familie. Herefter dikterer de at faderen kun kan se hans tvangsfjernede børn én gang om ugen i maksimalt 6 timer.

Ikke så underligt at folk nu og da gør ting i Minecraft og Spyro 3. Den desperate far beslutter at rejse tilbage til Rusland med sine døtre, og tager dem med sig (formentlig i forbindelse med det ugentlige samvær). Han tager på flugt fra Sverige og går ombord på en færge mod Polen. Samtidig anmelder muggifamilien sagen til politiet og de russiske piger efterlyses internationalt(!). Derfor stoppes de af de polske myndigheder.

Faderen søger efterfølgende hjælp og får sagen for retten. Den groteske sag får en del medieomtale i Polen, med åbenbart slet ikke i Danmark. Polen ophæver den svenske socialtjenestes skandaløse beslutning og giver faderen retten til pigerne. Hans asylsag efterprøves nu.

Endeligt genforenet, i sikkerhed for det judeomuhamedanske terrorregime Sverige A/S.

Denne sag har kastet et lys på den store magt socialtjenesten har, og den manglende granskning der er af dens virke. Der er desuden sket en voldsom stigning i disse sager om tvangsfjernelse, hele 23% siden 2013, og der er mange der tjener gode penge på dette. Ikke mindst den libanesiske ørkenklan, der spandt guld på statens totale overgreb.

Ligesom der ved forårstid er helt proppet på de svenske veje med politifolk, der tjekker hver en vogn for de rigtige dæk, og kradser bøder ind hos hr. Jönsson, lige så fraværende er de i de svenske forstæder, hvor autoriteten er givet til kriminelle rotter. En situation vi så småt er bekendt med i Lars Løkkes Muggiland.

En faders resolutte optræden redder pigerne fra tvangsislamisering.

Trods alt havde denne uvelkomne gyserhistorie en forholdsvis lykkelig afslutning, men i guder hvor er der megen råddenskab at finde. Hvor man end stikker en pind ind i vores skandinaviske, multikulturelle statsforvaltningsgrene, vælter det ud med maddiker og betændelse. En rensende nationalisme bør straks gives i store, stærke doser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenTroldmandenScandinavianheritageOy Vey!Sorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Stakkels børn – de er sikkert blevet tvangsfodret med hummus og falafel.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Godt Polen på trods af deres nærmest fanatiske had til alt russisk vælger at tage denne families sag op mod det Svenske klovnedømme. Ud med politikerne, partierne og de moderne ideologier – lad os i stedet fyldes af den Storskandinaviske ånd; traditionerne, kulturen og blodet.

“Lad ei den skjönne Enighed forsvinde,
Norsk, Svensk og Dansk hinanden række Haand;
De gamle Folkesange os forbinde,
I Melodien er et kraftigt Baand.
Af Enighedens Sæd kun godt man höster,
Vi skue kjækt mod Vester og mod Öster
I Fryd og Sorg! O, her er godt at være!
Her leve vore Kjære!
Fra Gran og Birk og Bög, vidt over Hav,
Lyd Glædes Sang: jeg er en Skandinav!”
– H.C. Andersen

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

H.C. Andersen vender sig i graven over nutidens samfund – det samme gælder alle andre nordiske godtfolk fra fortiden. Folket rejser sig snart, jeg kan mærke det. Skandinavere tager kun SÅ meget lort, før de får nok, og så får folkeforræderne retfærdigheden at føle! Det bliver så smukt! Lad mig bare være lidt profetisk: Reb-priserne kommer til at stige drastisk!

Det minder mig forresten om denne artikel fra Nordfront.dk, som blev publiceret for et par dage siden – også relateret til H.C. Andersen:

Kejserens nye klæder og zionismen

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Interessant, der kan være meget at vinde ved at fremstille og benytte vigtige historiske personer som H.C. Andersen som #voresfolk

Historien om den grimme ælling forbliver også en glimrende kritik af arv og miljø debatten. Svanen udklækkes og vokser op blandt ænderne, men trods dette, forbliver den selvfølgelig en svane og finder først “sig selv” når den forenes med de andre svaner.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Staten er folkets fjende nummer ét! Det burde snart være åbenlyst for enhver, der ikke er komplet hjernevasket (dvs. 0.02% af befolkningen)

(((Staten))) er en parasit, der skal bekæmpes med alle midler! En større fjende findes ikke. Jeg glæder mig til, at den almindelige borger får øjnene op for, hvad for et ækelt monster staten er. Det bliver en smuk tid. Nu er det gået ned ad bakke i 50 år, og det vender snart. Snart vil alle disse beskidte folkeforrædere få retfærdigheden at føle.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det er jo helt vanvittigt at sende hans børn hen til en muggi familie i pleje men det er vel blot endnu et eksempel på Sveriges system som den store mangfoldige Pro kulturmarxsistike stat for dem er det jo et oplagt valg for dem at sende hans børn i pleje hos formentlig nogle muslimske muzzier så kan de jo passende nå at blive hjernevasket igennem deres opvækst, men det er da godt at faderen trodsalt nåde at tage affære inden det endte helt galt.

Oversætteren
Skribent

Enhver form for hvid traditionalisme skal nedbrydes..