Hjem / Indsigt / Danske medier: Hold jer til os… ellers russiske trolde(?)

Danske medier: Hold jer til os… ellers russiske trolde(?)

Løgnepressens Landsorganisation, sammenslutningen af slampressen, Journalistsvulstens Væksthus, officielt med navnet Danske Medier, laver nu en stor kampagne for at tilsværte alternative medier og fortsætte, i dansk regi, den absurde løgnekampagne om fremmed indblanding som den jødiske presse og den dybe ZOG-stat har brugt mod præsident Goland Splormff. “Det er russiske memes på Facebook der påvirker vores valg XDDDD”.

Vi har tidligere dokumenteret at den danske kloakpresse er helt på linje med den internationale pestrede af samfundsundergravende journalistik, så hvorfor skulle vores elendige medier holde sig for gode til at bruge et løgnagtigt narrativ, hvor grotesk og pinligt det end forekommer at være?

Det der i sandhed påvirker vores valg er inklusionen af hundretusindvis af fremmede uslinge, der kan deltage i vores patetiske klovnedemokrati. Hvor er mediedækningen af denne vedvarende skandale?

Med Kong Bæskubber Papes ufattelige indgreb i danskernes frihed, hans komplet vanvittige propagandalov, som forbyder fakta og kan sende dig tolv år i fængsel for at videreformidle fakta, så har pressen gode allierede på Forræderborgen til at favorisere sig selv.

Uriasposten beretter at blandt medlemmerne af organisationen af Danske Medier finder man kommunistavisen Arbejderen. Men man finder også alle de smudsblade som promoverer multikultur, globalisme og befolkningsudskiftning, der med stor finansiel støtte fra staten på tragisk vis overlever år efter år. Politiken, Berlingske, Jyllands Posten, B.T., Information med mange flere og så en række skodelendige lokalaviser.

I introduktionen til deres hjemmeside rygklapper Danske Medier til stor overraskelse sig selv:

I et velfungerende demokrati er oplysning til borgerne om samfundet af afgørende betydning.

Det ville da være optimalt hvis man så oplyste, så præcist som muligt, hvor utroligt fremskredent udskiftningen af det danske folk med savlende negere, puddelgnaskende kinsere, højlydte sigøjnerpolakker og myrdende arabere er i år 2019. Dette burde være et altoverskyggende tema.

Og netop i disse måneder står vi borgere i Danmark over for to afgørende valg. Et valg til Folketinget og et valg til Europa-Parlamentet.

Både partier, virksomheder og alle mulige andre vil gerne bestemme, hvem der bestemmer i Danmark. Og på de sociale medier kan der købes ukritisk taletid til det meste. I udlandet har vi set forsøg på, at de frie valg bliver påvirket gennem de sociale medier. Den frygt deles herhjemme både af efterretningstjenester og politikere.

Løgn. Ikke bare en uskyldig løgn, men som sagt en løgn vores egen regering har brugt på en lov som skal terrorisere dissidenter og forhindre faktaspredning. De fortjener alle at ruske tremmer eller smage reb (med domsafsigelse bla bla).

Derfor er der brug for journalistisk redigerede medier. Medier, der har en ansvarshavende chefredaktør, der står til ansvar for indholdet. Medier, der ser det som deres opgave at skille skidt fra kanel, undersøge påstande, oplyse, stille spørgsmål, nuancere og søge svar.

Dafuq? I har nærmest med én stemme i fem årtier talt for det største landsforræderi i Danmarks historie, en katastrofe hvis udfald alt andet lige kan blive selve vort folks udslettelse, samtidig med at I har dæmoniseret, tilsværtet og undertrykt folkelig modstand. I har ingen skam i livet.

Medierne er bestemt ikke ufejlbarlige. Vi laver fejl, men vi har også viljen til at rette dem og uanset hvor godt vi skriver, så fraskriver vi os ikke ansvaret.

På denne side kan du læse mere om medlemmerne af Danske Medier. Du kan læse om forskellen på sociale og journalistiske medier og hvorfor vi har igangsat en historisk stor kampagne for de journalistisk redigerede medier i Danmark.

Vi ønsker dig et godt valg

Blandt de mange ting man kan klandre pressen for, finder vi dækningen op til vores hellige, demokratiske valg. Hvis der var en ærlig dækning af samfundets åbenlyse råddenskab, hvis man lavede nyhedsdækning til folket, så ville vores multikulturelle Weimar-lortehul ikke have nogen gang på Jorden.

Det er netop pressens totale og bevidste svigt af det danske folk, tilsidesættelsen af dette folks trivsel og eksistensberettigelse i jagten på en (((kulturmarxistisk))) utopi, at vi efter så mange døde, berøvede, voldtagne og ressourcedrænede danske ofre, stadig ikke ser en mediemæssig modreaktion på den million fremmede de er absolut medskyldige i at have importeret.

Ja, nu står vi foran to valg og igen vil den svigagtige løgnepresse dingle komplet ligegyldige temaer foran næsen på Sofadanmark, mens 20-30% af dem der går på gaden udenfor taler et fremmed sprog og har et utåleligt højt melaninniveau. Hvis medierne skal have en berettiget eksistens så må deres opgave, gennem deres dækning, være som minimum at medvirke og tilskynde til eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn. I lyset af den katastrofale skæbnestund Danmark befinder sig i, er det det eneste acceptable. Det modsatte er medvirken til landsforræderi.

Støt den alternative medieverden og giv gammelmedierne en fortjent sviner, når muligheden byder sig.

TILFØJELSE af Lord of the Frogs – 09/04-2019 kl. 13.23:
For god ordens skyld…

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
IngolfGaboldsen.JarlEgbertOy Vey!DanielIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

I et liberalt demokrati ejer det internationale erhvervsliv pressen.

“What is press freedom? In practice it means the right of a few millionaires to corner newspaper shares on the stock exchange and to voice their own opinions and interests, irrespective of the truth or of the national interest.” Oswald Mosley

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Og her er hvad jeg siger:hold jer væk fra jødemedierne.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

News just in: Barbara Lerner Spectre prøver ihærdigt at blive multikulturel:

ibb.co/MZg4P7n

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg var tæt på at skrive en artikel selv om samme emme. Jeg ville havde nævnt i den artikel at selvom løgnepressen snakker om flere sider så kalder hele løgnepressen folkehelten Assad for diktator og lyver om MUH 6 MILLIONER. Andre eksempler ville være da hele løgnepressen opfordede folk til ikke at se Marokkovideoen (hvor var alle de artikler i løgnepressen der opfordede folk til at se den? Et par grunde til at se videoen kan være at man får lyst til et muslimfrit Danmark efter man har set videoen)

Jeg havde andre ideer men jeg følte ikke jeg havde nok til en artikel, så jeg er glad for at Boatsinker har skrevet artiklen før jeg begyndte på at skrive en.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Nej da, folk må endelig ikke se virkeligheden. Men børn i skolealderen skal indoktrineres med de 6 gasillioner stakkels jøder, og se billeder med bunker af mennesker (heraf de fleste ikke-jøder), der døde af sult og tyfus. Jøder skal man nemlig have ondt af!

Husk nu! Du er en dårlig forælder, hvis du ikke viser dine små børn bunker af lig fra anden verdenskrig!!! Men du er rædselsfuld, hvis du lader dine teenagebørn se virkelighedens verden anno 2019!!

Daniel
Gæst
Daniel

Og det at jøderne startede Anden Verdenskrig imens Hitler flere gange prøvede at få fred og undgå at Anden Verdenskrig startede (eller forsatte) kommer aldrig nogen steder i løgnepressen. Læser man løgnepressen får man det indtryk af jøderne var helt uskyldige før og under Anden Verdenskrig og at de onde onde NAZISTER hadede jøderne helt uden grund. Man får også indtrykket at det var den onde onde SUPERNAZIST Hitler der var skyld i at Anden Verdenskrig startede. Eller den nye kæmpeløgn om at MUH RUSSIANS har hakket og påvirket valget i Danmark. Hvor er alle artiklerne i løgnepressen om at det er løgn? Hele ideen med flere sider lyder fint nok, det er bare langt fra det som løgnepressen gør.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Præcis. Sådan går det, når (((de))) ejer medierne.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Undersøgelser har vist, at journaliststanden sammen med politikerne er de erhvervsgrupper, folk har MINDST tillid til. Og det er præcis de to grupper, der nu vil have monopol på, hvad vi skal vide, og hvad vi skal mene om det, vi ved.

Hmmm… Mkay… But what’s in it for me?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det danske medier der gerne bruge SPLC (der nægter at forfremme sorte, fordi jøderne skal være øverst) som kilde?

Daniel
Gæst
Daniel

Læs også denne Blæserartikel fra sidste år også skrevet af Boatsinker. Løgnepressen er totalt til grin med deres Fleresider.dk

Løgnepressen hylder hyldest til løgnepressen

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Når man taler om danske medier…

Har i hørt om den kommende film “Danmarks Sønner” ? Jeg så Go’Morgen Isra…eller, jeg mener Danmark, shille filmen her til morgen. den skulle eftersigende handle om en gruppe onde modbydelige danske nationalister der ikke kan lide brune mennesker.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Instruktøren hedder Daniel Mühlendorph (azkhenazi-navn)