Hjem / Danmark / Fodboldspiller Viktor Fischer er meget, meget gay

Fodboldspiller Viktor Fischer er meget, meget gay

Der er få ting der er mere frastødende end danske, metroseksuelle mænd, der helt har givet slip på traditionel maskulinitet og i stedet omfavnet GloboHomoGayPlex-værdier. Den skandaløse boldsparker Viktor Fischers leflen for analmafiaen er et skrækeksempel på hvor dybt danske mænd kan synke.

Nej, det er ikke fordi han spiller for FC København. Det er naturligvis hans tåkrummende reaktion på at blive mål for en klassisk smædesang fra modstanderholdets fans.

Konklusionen på det hele er at Viktor Fischer i den grad er gaaayyyyyy.

Det seneste døgn har det ikke været resultaterne, der har været i fokus i dansk fodbold, men derimod en række homofobiske tilråb, som FC Københavns Viktor Fischer blev mødt af i Odense.

Både TV2 og Svanse-Viktor bruger det judeoliberale, pseudovidenskabelige klovnebegreb homofobi. Der er vel cirka nul mennesker der har en reelt irrationel angst for bæskubbere. Derimod er der flere og flere der har en sund indstilling om at beskytte et familieorienteret samfund fra homofiles ækle, sygdomsspredende levevis, som på alle målbare parametre udviser skadelig opførsel. Deres argumentation “hø hø, du kan ikke lide bøsser, så det er nok fordi du selv så er bøsse, tag den, hø hø!”, har alle dage været bizar. Trods alt holder de sig (endnu) for gode til ikke at bruge samme argument mod dem der er imod pædofiles gerninger. Endnu.

Dagen derpå var der igen Superliga-fodbold, da FC Nordsjælland og Brøndby spillede 1-1 i Farum. Det er dog en episode efter kampen, der tager fokus. En stor gruppe Brøndby-fans, der så ud til at omfatte flere hundrede personer, brugte lejligheden til at synge om Viktor Fischer:

– Fischer han er gay, alléz alléz, Fischer han er gay, Fischer han er gay, Fischer han er gay, alléz alléz, gjaldede det ud over stadionet, hvilket en video hos TV3 Sport viser.

Indtil du frivilligt iklæder din søn strippertøj og lader ham danse på bøsseklubber, så er du en fordomsfuld homofob.

TV 2 SPORT har efterfølgende været i kontakt med Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, der er klar i mælet.

– Vi tager stærk afstand fra episoden. Ligesom vi tager stærk afstand fra homofobi og andre lignende tilråb. Det er fuldstændig uacceptabelt og skuffende, at det finder sted. Vi vil indlede en dialog med de forskellige fangrupper og gøre det fuldstændig klart for dem, at det kan vi som klub ikke acceptere.

På billederne fra Brøndby-tribunen er det tydeligt at se ansigterne på en lang række af de personer, der synger om Viktor Fischer. Brøndbys kommunikationschef ønsker dog ikke at spekulere i, om det kan ende med en straf til nogle af klubbens fans.

Sang I gaaaaaay?!? Doxed!

Til FC Københavns træning tidligere mandag var TV 2 SPORT i kontakt med Viktor Fischer, hvor han satte flere ord på, hvorfor det ikke nødvendigvis er et problem for ham personligt med homofobiske tilråb, som dem han oplevede i Odense, men generelt for kulturen:

– Jeg oplevede specifikke sange imod mig, der var henvendt til mig ved navns nævnelse, at jeg skulle være homoseksuel. Det er slet ikke problemet. Jeg har ikke noget imod at blive kaldt det ene, andet og det tredje. I den her sag er problemet for mig, at ordet ‘homo’ bliver brugt som et skældsord. Det er en rigtig dårlig kultur for unge mennesker og generelt alle, der kommer på et fodboldstadion for at se fodbold, sagde Fischer.

Selvom fodboldverdenen desværre ikke har været et fristed, hvor man kunne undgå savlende negere og Allah-tilbedende sandnegere, så har den i det mindste holdt homolobbyen på afstand. I hvert fald på tilhængerniveau. Nu er tiden kommet til et frontalangreb mod fankulturen og homoficeringen af denne alt for maskuline manifestering af sammenhold og forbrødring.

Desværre bliver der nok samme reaktion på dette, som med indpumpningen af negere på klub- og landshold: ingen.

Men når en klam svansetype som Viktor Fischer går ud og opgylper hans mundbræk om, at det er problematisk at man bruger homo i en negativ kontekst og at homofobisk optræden er åh så stødende, så må og skal svaret fra fans være at “Viktor Fischer er gaaaaayyyyyyyy!”. Kom så fans. Vis at I ikke lader jer kue af homolobbyen og de forrædere i klubledelserne og på grønsværen som danser efter deres analpibe.

“Homoseksuel FCK-fan”. Det er vel det man kalder dobbeltkonfekt? Nå. Men intet stort chok at en homofil ikke vil have at børn får et sundt forhold til sexgyngebøsserne: nemlig at de skal latterliggøres, udstødes og undertrykkes. Nej, vi har set at DBU, eller hvem det er der styrer Superligaen, tidligere har sendt småbørn ind sammen med spillerne; børn der bar rundt på homoflag. Dansk fodbold har længe været påført denne pest, specifikt rettet mod børn, og det er så usmageligt og oprørende som det kan være.

Vi må huske at vi lever i en parantes. Dette rådne Weimar-homo-Danmark A/S er et historisk øjeblik. Det vil forsvinde igen. Hvem der sætter en stopper for det, kan vi ikke sige klart, men det er kun fordi raske, sunde mænd ikke har antal og magt til at forbyde det, at vi siden 1970’erne har gået fra at betragte homofili som en sygdom til at ophøje det til en religion.

Som prikken over AIDS-patienten, har en homoseksualist i Århus kommunes teknik og miljø, Sune Bové, fået opsat en fisting-bænk ved AGF’s stadion. Som en “huskekage”.

Er det en kommunal opgave at kommentere på homofobi i fodbold?

– Nej, men som kommune vil vi gerne sende et signal om fællesskab. Det gælder også fodboldfans eller fodboldspillere, der er homoseksuelle. Bænken er en lille huskekage. En huskebænk, lyder svaret fra Sune Bové.

En skønne dag finder vi os ikke længere i disse ulækre provokationer. En skønne dag vil vi beskytte vores børn med magt mod enhver offentlig promovering af perverse subkulturer. Det får en ende. En ende uden adgang for fæcesindsmurte kønsorganer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
HolgerDKSorte SlyngelTom VensterOversætterenKaptajn Mannheimer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Disse såkaldte “fisting-bænke” står flere steder I Århus… Jeg forstår ikke hvorfor de ikke for længst er blevet ødelagt eller malet om af enten naziislamister er normale nazister.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Fordi folk er nogle fucking kujoner.

Jeg ville ønske jeg havde nogle lokale AIDS bænke at bemale, det ville være god underholdning…

HolgerDK
Gæst
HolgerDK

Godt gaaet JarlAutonom, flere grafittimalende samfundstabere.. Skriv et laeser brev hvis du er utilfreds, og saa hold ellers din hærværk hjemme i egen stue. 👍

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det ikke mere end 10 år siden, at en forholdsvis høj profil I Dbu udtalte, at der ikke findes homoer i fodbold. Da de bliver skillet ud allerede tidligt pga mandekulturen.

Oversætteren
Skribent

Han svarer seriøst “Nej men ja”.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Ja, man skulle næste tro, at der var en forskel på deres og vores intelligenskvotient – udelukkende baseret på genetik. Men det er vist bare noget højreekstremistisk pladder, som jeg har hørt for nyligt. :))

Oversætteren
Skribent

Altså på bøsser og normale mennesker?

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Sandsynligvis – dog havde jeg nu læst den artikel som Daniel refererede til og havde i min forvirring troet, at det var den din kommentar var relateret til. Tanketorsk fra min side af.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Nogen burde male den der bænk brun.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

… Det bliver den jævnligt, du! 😄😝😄😝😄😝

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Den globale elite er fyldt med narcissistiske “choko-mænd”, så selvfølgelig må man nu heller ikke kalde en røvknepper for røvknepper længere.

Daniel
Gæst
Daniel
Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Det er helt surrealistisk: “Hvis jeg kommer tilbage til Syrien igen, inden jeg bliver færdig med universitetet, skal jeg starte i 10. klasse igen, fordi Syrien kun accepterer universitetsuddannelser fra udlandet.” – og derfor fortjener du asyl i et fremmed land?

Tom Venster
Gæst

Det er viktig for unge fotballspillere å lære at sodomi er helt naturlig og at det er ingenting galt med å pådra seg en cocktail med kjønnssykdommer. Å synes at den homofile livsstil er motbydelig er hatefullt overfor folk som er akkurat like som alle andre. Det at de dør 20 år yngre enn resten av oss er bare et bemerkelsesverdig sammentreff. Ingenting å se her.