Hjem / Danmark / Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne

Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne

Jeg mener det helt alvorligt. Grønland er dansk eje. Vort folk har en tusindårig historie på denne ø; danskernes ø. Målet er at Danmark inklusiv Grønland skal blive danskernes leverum igen. Det er en beklagelig situation for inuitterne, at de er blevet lullet ind i en forestilling om at de er de nye ejere af Grønland. Det er et problem der kan løses.

Vi skal blot nedkæmpe et tohovedet monster: Det ene hoved repræsenterer en lavintelligent, fordrukken skare af køleskabsindianere med storhedsvanvid; det andet tilhører vores forræderiske politikere. Samtidig skal vi vække det danske folk og fortælle dem om deres utrolige historie og ærerige fortid. Når først erkendelsen af at vi er Grønlands oprindelige folk, og at de tilvandrende tundramongoler blot er på et alt, alt, alt for langvarigt visit, så kan Grønlands potentiale eksplodere, og vores folks ditto.

Lyt eller genlyt til denne perle af et digt.

Nu har vi om ganske kort tid et valg, og det eneste Grønland fylder i den sag er småtaktiske spil, partiblokkene imellem, om at lefle for de nordatlantiske folketingsmandater, heraf de grønlandske.

Vi ved at Lars Løkke Rasmussen er en vammel usling, som gladeligt sælger ud af folkets hellige arvegods. En politiker der uden skrupler vil forære igloperkerne vort smukke Grønland. Han er en sjuft, ja, måske endda en decideret folkeforræder.

Men hvad med oppositionen?

Vi har en Mette Frederiksen. Hun udtalte sig en del om Grønland efter at have fået lederposten i partiet. Hvad sagde hun om Danmarks forhold til Grønland. Er hun fuld exto? Fredelig sameksistens? Langsom overgang til dansk suverænitet?

Nej, det er forventeligt så svagpisseragtigt og underkastende som man kan forestille sig.

Danmark og Grønland er ligeværdige partnere. Derfor er det også op til Grønland selv at bestemme, hvornår landet eventuelt ønsker at erklære selvstændighed. Det siger oppositionsleder Mette Frederiksen under sit første besøg i Grønland, efter hun blev formand for Socialdemokratiet.

SELVSTÆNDIGHED?? Bitch! Det er ikke op til et tilvandret fangerfolk om de vil tage vores folkearv i eje. Det er ingens ret. Det er så skandaløse udtalelser, at de bør bane vejen til galgen, hvis vi får et retsvæsen engang i fremtiden, der er i samklang med folkets retsfølelse.

– Jeg anerkender fuldt ud et grønlandsk ønske om selvstændighed og har en meget, meget stor forståelse for, at det er det, mange i Grønland stiler efter, siger Mette Frederiksen, der har været i Grønland siden fredag.

Hun har blandt andet besøgt regeringen, oppositionen og flere del af civilsamfundet under sin rundtur. Undervejs er hun efter eget udsagn blevet klogere på de store forskelle, der er mellem de to lande.

Grønland har haft selvstyre siden 2009, men er afhængig af støtte udefra.

Hvert år får hjemmestyret omkring 4,7 milliarder kroner om året i bloktilskud fra Danmark og tilskud fra EU. Det er cirka 35 procent af bruttonationalproduktet.

Om bloktilskuddet skal droppes ved en eventuel skilsmisse, kommer Mette Frederiksen dog ikke ind på, ligesom hun ikke ønsker at sætte tidspunkt på.

– Det er et grønlandsk anliggende, hvornår man ønsker at træffe beslutningen mod reel selvstændighed. Det er et folks og en nations suveræne ret at definere, hvad det er for en status og udvikling, man ønsker, siger hun.

Men, kælling, det er VORES Ø! Det er ikke spækmuggiernes. Du har set forskellene mellem vores skandinaviske folk og dette orangehudede savlefolk. Ja, der er forskelle, og de har andre visioner for Grønlands fremtid end en oplyst dansker har. Bevares, hvilket chok. Men den suveræne ret til at definere vores eget lands status og udvikling tilfalder alene dansken! Bestyrtende at partiledere fra vores største skodpartier, kan være så horribelt uansvarlige og rodløse i deres optræden og virke.

Dermed bør Danmark ikke have indflydelse på sagen.

– Jeg mener, det er ånden i selvstyreloven. Det bør være fundamentet i vores samarbejde.

Den onde ånd i selvstyreloven er en manifestation af svigagtige og forbryderiske politikeres ligegyldighed og deres landsforræderiske tilgang til dansk territorie. Det er de bløde værdiers lov, godhedsfølelsens lov, pladderhumanismens lov, som er vedtaget på bekostning af vores fremtid, vores jord, vores ressourcer.

Det eneste flag inuitten skal vifte med.

Danskernes Grønland er igen offer i en valgkamp. Tilsidesat, misligeholdt, afvist, forkastet, glemt, negligeret og udsat for en så himmelråbende mangel på respekt, at det bør munde ud i et oprør mod det demokratiske vanstyre. Det er ikke gået op for nogen, hverken P4-Danmark eller politikersegmentet, hvilken national katastrofe vi med et skuldertræk udløser, for at lefle for nogle frække, uforskammede eskimobanditter.

Nævn Grønland for dine venner og bekendte. Fortæl dem at Grønland var danskernes eje, længe før harpunmafiaen vandrede til fra nord. Væk deres ejerfornemmelser og lad kampen for Danmark være en kamp for Grønland. Er du til et valgmøde, så gør det til et tema. Grønland for danskerne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenTom VensterLarsLarsenScandinavianheritageOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Sig det højt, og sig det stolt.

HVIS DER ER NOGEN DER ER GÆST PÅ GRØNLAND, SÅ ER DET INUIT!!!!!!!!!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Vikingerne burde sejle derop igen og plyndre samt massakrere det invaderende folkeslag.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Vi må aldrig afstå Grønland. Ellers har vi ikke noget sted at flygte hen, når jøderne har oversvømmet hele Europa til randen med biologisk affald.

Og med den globale opvarmning (som findes, men ikke er menneskeskabt), så bliver Sydgrønland jo et frodigt sted inden længe.

Vi kan overtage hele verden derfra. Nuke resten af verden imens vi gemmer os langt nede under indlandsisen.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Grønland var aldrig iskinesisk. Det er anti-dansk ikke at lade os overtage alt deroppe.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

inuit folket stammer fra Canada de kom til Grønland ved at vandrer over isen men vikingerne har bosat Grønland før inuiterne kom der til, den første viking der bosatte Grønland var Erik den røde og ud fra det faktum samt mange andre høre Grønland til på danske hænder og det skal vi ikke give afkald på, det tilhører ikke inuitterne de kan rejse tilbage til Canada. Kort sagt vis der er nogen der er gæster i Grønland så er det inuit.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg bringer altid inuitspørgsmålet op hvorend jeg færdes. Det er et chock for mange danskere at isnøjserne er ankommet til grønland EFTER danskerne.

Spred ordet! Væk folket!

Tom Venster
Gæst

Diskusjoner om hvem Grønland har tilhørt til side, jeg må si jeg foretrekker det i Danmarks hender fremfor hos igloperkerne og kjøleskapsindianerne som du så riktig kaller dem. Disse skjevøyde slynglene ville aldri gjøre noe stort med denne vakre isjuvel. De ville bare spise sin sel, hakke hverandre i småbiter og drikke seg til en tidlig død på dårlig alkohol. Nei, vi må ha ekte nordboere på Grønland. Det er eneste mulige (og endelige) løsning.

Meget god artikkel forresten, jeg lo godt.

Oversætteren
Skribent

Lad dem få øen for sig selv uden nogle former for tilskud. De vil dø uden vores hjælp. Senere kan vi tage sejle derop og tage territoriet tilbage, når de alle er gået til.