Hjem / Verden / Dommer kræver at hr. Anglin møder op til retssag

Dommer kræver at hr. Anglin møder op til retssag

Det er længe siden vi har hørt noget om heksejagten mod Daily Stormer, hvad angår de anlagte skueprocesser i det amerikanske retssystem vi læste om for et par år siden. Det var helt tilbage i 2016 at den notoriske jødiske terrorist Tanya Gersh orkestrerede afpresning og trusler mod Richard Spencers mor, fordi Richard Spencers mor, Sherry Spencer var mor til Richard Spencer. For dem der ikke husker sagen, så truede terroristen Gersh Sherry Spencer til at sælge sin bygning i byen Whitefish, og dertil at give salgssalæret til Gersh samt “frivilligt donere” et uspecificeret beløb til en organisation Gersh kaldte (((Montana Human Rights Network))).

En desperat Sherry Spencer skrev dengang:

My name is Sherry Spencer, and I am Richard Spencer’s mom. I’m a resident of Whitefish, Montana, and am the proud owner of a beautiful mixed-use facility in town.

Richard does not own the building, nor has he ever used it for his writing or publishing. Put simply, the building has nothing to do with politics — and it has everything to do with tourism and local businesses.

I had no intention of selling . . . until I started receiving terrible threats in the last couple of weeks.

These threats came from Tanya Gersh, a local realtor with links to “human rights” organizations Love Lives Here and the Montana Human Rights Network.

On November 22, Gersh and I spoke on the phone. She relayed to me that if I did not sell my building, 200 protesters and national media would show up outside — which would drive down the property value — until I complied. Gersh’s other conditions included that I make a public denunciation of my son in a statement written by the Montana Human Rights Network and that I make a donation to this organization from the sale of the property. As Gersh announced on Facebook, she was “spear heading” the campaign.

Gersh followed up on her conditions in a number of emails, which I’ve just made public. She even shamelessly suggested that she act as my realtor! In other words, she and the local “human rights” organizations appeared to seek financial benefit from threats of protests and reputation damage. The same day Gersh first contacted me, I received a sales offer, even though I had not expressed any intention to sell, nor had anything been publicized.

One renter reported to me that Gersh threatened her business with boycotts unless she moved. This renter also alleged that Gersh called her “collateral damage.” As the manager of the property, I employ a number of local maids and other maintenance personnel, who would lose their jobs if I were to sell. More “collateral damage,” I guess.

I never wanted to go public with this story. However, the fact that so many news outlets have reported on it forces my hand.

Dette angreb på en ikke-offentlig, apolitisk person var så frækt og nederdrægtigt at Daily Stormer satte lys på sagen og skrev en række artikler om det. Foruden det blev der lagt an til at foretage en protestmarch gennem Whitefish, hvilket affødte en række yderst morsomme og kvetchproducerende memes. Ikke mindst at man påstod at have inviteret Hamas, så modparten begyndte at indflyve rabbinere og generelt gå i selvsving uden den mindste selvransagelse.

Én af de talrige artikler efter den groteske afpresningssag mod Sherry Spencer.

Udfaldet af dette mediefokus fra de alternative medier blev at Tanya Gersh blev dømt for afpresning og terror og hun afsoner i dag….. nej. Nej. Udfaldet af hendes ubeskrivelige frækheder, chutzpah kaldes det vist, var at en retssag blev anlagt mod Daily Stormer og hr. Anglin. Der var i lang tid ikke meget nyt at berette om denne absurde retssag, hvor forbryderen Gersh skal forestille at være ofret og den heltemodige dissident og de svages beskytter, Andrew Anglin, tildeles skurkerollen. Nu er der sket en smule, og det der er truffet afgørelse om er, at hr. Anglin skal møde op personligt.

Det er ellers muligt at afgive forklaring via videosignal, og det er endda noget Andrew Anglin har indvilget i, men the jewdicial system vil af slet skjulte grunde have ham fysisk til stede.

Judge: Neo-Nazi website founder must be in US for deposition

By (((MICHAEL KUNZELMAN))), Associated Press April 8, 2019 Updated: April 8, 2019 10:09 a.m.

A neo-Nazi website operator must be present in the U.S. for questioning under oath in a lawsuit accusing him of orchestrating an anti-Semitic “troll storm” against a Montana real estate agent’s family, a federal judge has ruled.

The Daily Stormer founder Andrew Anglin says he lives abroad and says it’s too dangerous for him to travel to the U.S., but Magistrate Judge Jeremiah Lynch ruled Friday that Anglin’s personal safety concerns are “factually unsupported” and no basis for a protective order sparing him from an in-person deposition in the U.S.

One of Anglin’s attorneys, Marc Randazza, said in a text message Monday that his client has made it clear to him and to the court that he won’t return to the U.S. Randazza said he expects that Anglin would “willingly” accept a default judgment against him before returning to the U.S. for a deposition by Tanya Gersh’s attorneys from the Southern Poverty Law Center.

“The end result of that will be that the SPLC will get a piece of paper, my client will pay nothing and there won’t even be a decision on the legal merits, at least clarifying the law. Everyone loses,” Randazza wrote.

In the lawsuit she filed in Montana against Anglin in 2017, Gersh says anonymous internet trolls bombarded her family with hateful and threatening messages after Anglin published their personal information, including her 12-year-old son’s Twitter handle and photo.

In a string of posts, Anglin had accused Gersh and other Jewish residents of Whitefish, Montana, of engaging in an “extortion racket” against the mother of white nationalist Richard Spencer. Gersh says she had agreed to help Spencer’s mother sell commercial property she owns in Whitefish amid talk of a protest outside the building. Sherry Spencer, however, later accused Gersh of threatening and harassing her into agreeing to sell the property.

Anglin, an Ohio native, says he hasn’t been to the U.S. since 2012. He refuses to disclose his current whereabouts, saying he gets death threats. But he has said he took up residency in the Philippines sometime before 2010, moved to Greece in 2013 and then moved to Cambodia four days before Tanya Gersh sued him in 2017.

Gersh’s lawyers say Anglin hasn’t presented any proof that does, in fact, currently live outside the U.S.

Anglin’s attorneys had argued the court can order Anglin’s deposition to take place abroad or by telephone or video conference. Court records show Anglin suggested meeting in Cuba or Venezuela for his deposition — a suggestion that Gersh’s attorneys found dubious.

Her lawyers from the Alabama-based law center said Anglin’s request amounted to baseless gamesmanship.

Havde man haft en sådan sag for bare 5 år siden, ville man måske have haft en vis tiltro til, at en sag kunne finde en retfærdig udgang, og at selv en dissident ville kunne sidde trygt i fru Justitias skåle og få en værdig behandling.

Men vi lever på planeten Pis, og nedbrydningen af retsvæsenet i frihedens land er mere end fremskreden. Bagholdsangrebet i Charlottesville, hvor retten til at afholde et fredeligt arrangement med taler led døden, blev startskuddet til en koordineret hetz mod hvide dissidenter, orkestreret af såvel sojakommunister, jødemedier, statsorganer og politikere. Siden da fik vi fængslingen af uskyldige på stribe, mens løsladelse eller helt udeblivende anklageskrifter var normen for reelle voldsmænd og terrorister, hvis aktivisme var i overensstemmelse med rodløse globalisters dagsorden.

Dommervældets politiske slagside er nu, hvis ikke tidligere, en dokumenteret realitet. Har de brugt Danmark som skabelon?

Om du er en halvneger i Proud Boys eller en chad i Rise Above Movement (støt dem med et køb), så har du mødt systemets vrede og kan forvente mange år bag tremmer, fordi du er blevet angrebet af CNN’s gadetropper og har forsvaret dig selv eller civile i den forbindelse.

Så at hr. Anglin ønsker at afgive forklaring fra en internetcafe i Niggeria eller Cuba eller et sted i Østeuropa, hvor FBI, CIA og andre forlængede systemarme ikke kan nappe ham, det forstår man fuldstændig. Det ville være noget nær en martyrgerning at møde op til denne retssag, og uanset hvad ville han blive mødt af nye anklager, nye retssager, nye undskyldninger fra ZOG, som uden tvivl ville sætte ham bag tremmer uden mulighed for kaution.

Her ser vi dokumentation for hr. Anglins kriminelle fortid.

Tænk at han for blot få år siden rejste rundt som en fri mand, holdte tale til London Forum og kunne gå frit i Vesten – ikke mindst i Ohio, hans hjemstat. Nu er alle illusioner om den amerikanske frihed visket væk, og alvoren for dem der er involveret i denne kamp for eksistensen af vore europæiske folk som offentlige personer, er fuldt ud erkendt.

Tanya Gersh og hendes medsammensvorne søger ikke retfærdighed, men blot at lukke munden på de dem der taler for det amerikanske folks overlevelse. At få fat på hr. Anglin og dermed se enden på hans folkekære Stormer vil være den ultimative sejr for møntklippermafiaen. Derfor gør Andrew Anglin klogt i at holde sig langt væk fra det der med 99,91488% sikkerhed ikke er andet end endnu en skueproces.

Det går lige nu kun én vej. Og det vil nok blive værre. Men de strækker elastikken med disse ækle og konstante angreb. Kendskabsgraden til de forbrydelser mod vores folkehjem i Europa, USA, ja alle hvide lande, som jøder står bag, er stigende og en skønne dag svinger pendulet den anden vej. Folk får øjnene op for hvad der er foregået de sidste 70 år, hvad der er sket i århundreder i Europa og siger “nu er det nok, aldrig mere!”.

Et eller andet, et eller andet, 110. Gud velsigne Andrew Anglin og den store, hvide verden.

I øvrigt: 6 dage til vm i snooker. Jeg siger det bare.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lord LollandOy Vey!OversætterenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Kører den her sag stadig?? Er det ikke mere eller mindre påvist at Tanya Gersh er en kriminel kike der burde smides i en brænde eller elektrisk “fængsel”?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg kunne komme på 1488 gode idéer til hvordan man skulle straffe denne krognæse.

Lord Lolland
Administrator

Lovligt og/eller i minecraft, naturligvis

Oversætteren
Skribent

Aldrig samarbejd med politiet og retssystemet.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Eller med andre ord: Aldrig samarbejd med jøder.