Hjem / Danmark / Paludans demoer koster knaster

Paludans demoer koster knaster

 

Rasmus Paludans demoer har kostet samfundet seks millioner bare i år

Oy vey, glem aldrig de 6 millioner skattesheke… jeg mener kroner.

Juristen, youtuberen og islamkritikeren Rasmus Paludan er kendt for sine kontroversielle ytringer.

Og så er han kendt for at holde demonstrationer, hvor han samler store folkemængder, der blandt andet provokeres, når han afbrænder Koranen.

Provokeret blev en større gruppe også fredag eftermiddag i Skive, hvor Midt- og Vestjyllands Politi måtte sætte store styrker ind for at forhindre uroligheder.

En større gruppe? Gruppe af hvad? Voldsparate Paludan-tilhængere der af ordensmagten måtte forhindres i at lynche tilfældige negere? Eller var det måske udskejende undermennesker fra varme lande der er problemet? Specifikt hvem det er der gerne vil begå vold skriver TV2 ikke en dyt om, så det ved vi naturligvis intet om.

Og det er ikke gratis. Således viser et svar fra Justitsministeriet til Folketingets Retsudvalg, at foranstaltninger ved demonstrationer som den i Skive indtil videre har kostet knap seks millioner kroner i 2019. Det svarer til omkring otte årsværk fordelt på 17 demonstrationer frem til 7. april.

Det burde ikke koste så meget, men der burde heller ikke være så mange perkere. Så det går lige op.

Der er ingen anden religion end boomer islam-had og Paludan er dens profet!

Og det er nødvendigt at diskutere, hvor længe vi skal blive ved med det, siger retsordfører i SF, Karsten Hønge, der i første omgang stillede et spørgsmål om det økonomiske omfang:

– Det er jo godt seks millioner i år, men hvis vi tager sidste år med, har det kostet omkring 25 millioner. Og tager vi efterretninger med, har det kostet i omegnen af 30 millioner kroner for at beskytte det her cirkus’ turne rundt i landet.

Siden Cirkus Dannebrog lukkede har Cirkus Paludan været mit yndlings. Godt nok er der ikke flotte cykel-tricks eller candyfloss, men der er masser af klovne og en dygtig domptør der svinger pisken over farlige dyr fra varme lande.

– Det her har jo ikke noget med demonstrationer at gøre. Det er happenings og videoer, hvor politiet er statister og skatteborgerne betaler forestillingen, siger Karsten Hønge.

At nogle ikke kan lide dine holdninger og at du optager det på video gør dine rettigheder ugyldige… Kæææft man vi kan jo lave et kup helt lovligt ved at angribe Christiansborg mens de sender live på folketingskanalen for så har de ikke ret til ytringsfrihed og beskyttelse!!! Genialt!

Men det er Rasmus Paludans ret at afholde demonstrationer, siger retsordfører for Konservative, Naser Khader:

– Jeg skal ikke sidde her og forsvare Rasmus Paludans holdninger. Jeg synes også, at han er langt ude. Men Rasmus Paludan benytter sig af sin grundlovssikrede ret til at demonstrere, siger han.

– [Ghetto bøllerne] skal ignorere ham og lade være med at møde op. Men det at sige, at vi ikke skal bruge politiressourcer på en lovligt erklæret grundlovssikret demonstration, er jeg uenig i, siger han.

Khader har ret, men han ved lige så godt som os andre at ghetto-rosset ikke kan dy sig for at skulle spille smarte overfor en dansker der provokerer dem på ‘deres’ område. Eller jeg håber da han ved det, for ellers er han altså godt nok naiv.

Karsten Hønge er med på, at danskerne ikke skal lade sig provokere.

De danskere der lader sig provokere er et fåtal og nok ikke dem der udgør sikkerhedstruslen

Men vi skal også tage ved lære og kigge på det mønster, der tegner sig.

Enig, ud med perkerne

For én ting er pengene. Noget andet er, at han rent faktuelt rammer mange unge via sine instruerede og gennemtænkte videoer på Youtube, siger Karsten Hønge.

– Han skal til enhver tid beskyttes i sit private liv. Der skal han ikke lide overlast. Men når han direkte annoncerer happenings beregnet til Youtube, må vi da lave en vurdering som samfund, siger Karsten Hønge.

Karsten Hønge skal til enhver tid beskyttes i sit private liv. Der skal han ikke lide overlast. Men når han direkte siger dumme ting beregnet til nyhederne, må vi som borgere have lov til at skyde efter Hænge uden repressalier fra Politiet når han er mere end 500 meter fra sin havelåge.
(Dette er et udtryk for ønske om lighed for Karsten Hønges opfattelse af loven og ikke en trussel. PET plz no bulli)

Men hvorfor ikke gøre det åbentlyse og spare pengene ved problemets rod? Vi kunne spare ikke bare 6 millioner (oy vey) men adskillige milliarder hvis vi sagde at Danmark kun er for danskere og at fremmede havde en måned til at rejse. Færre på overførselsindkomst, mindre pres på offentlige service og institutioner, og ingen til at true Paludan og nødvendiggøre politi-eskorte til hans demonstrationer.

Professionel og informativ graf der illustrerer forholdet mellem melanin og demonstrationsomkostninger. Kilde: Fornuft og paint. Copyright Dagens Blæser.

Jeg har lavet et kort, rammende slogan for min løsning, som Paludan skal være velkommen til at bruge i den kommende valgkamp:
Spar penge på Paludan; Påbyd perkerne at pakke

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æOversætterenOy Vey!LarsLarsenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“Det her har jo ikke noget med demonstrationer at gøre. Det er happenings og videoer, hvor politiet er statister og skatteborgerne betaler forestillingen, siger Karsten Hønge.”

Han har jo ret i at det er et cirkus, men hvorfor? Fordi Danmark er fyldt med “libtards”, wiggers og niggers som ikke kan dy sig eller opfører sig anstændigt. Hvis der i stedet for 100 mennesker der stod og tiede ham møde sådan 2-4 low-T beta drenge op som stille og roligt debatterede at Paludan “ikke er medmenneskelig” og at “nydanskerne har lige så meget ret til at være her som os”, så ville hans videoer være pisse dårlige og han ville stoppe med det. For slet ikke at snakke om at de kunne nøjes med mellem 0 og 2 betjente.

Når vi er på gaden ønske vi ikke politi opbud fordi at de besværliggøre kommunikation med folket, men jeg er da meget godt tilfreds med at Paludan tapper selvsamme puljer som pisdanmark bruger på perker kontanthjælp og barnemord. For slet ikke at snakke om underholdningsværdien. Zoomers rise up!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg kan gå med til en nedlukning af Paludan, HVIS de 6 millioner nu sparede skatte kr går direkte til DagensBlæser.

Claus Boatsinker
Administrator

Vi kan snildt bruge over 100 milliarder på usle fremmede hvert eneste år, men ikke seks millioner på at lade en excentrisk mand besøge de besatte områder. Paludan viser jo egentlig problemet som roegrafen så fint illustrerer.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Jeg har ingen kvaler med, at mine skattepenge går til en fædrelandskærlig gut.
Forhåbentlig bliver Paludans holdninger mainstream, og så kan de rigtige nationalister få lov til at komme på banen med deres politik, uden at det virker alt for skræmmende for kartoffeldanskeren.

Daniel
Gæst
Daniel

Det er meget positivt at børn og unge som ikke ved ret meget om politik bliver etnonationalister i stedet for folkeforrædere som man bliver hvis man ser og læser meget af løgnepressen. Så kan man komme med kritik af enkeldele af Paludans politik. men jeg vil stærkt påstå at Paludan som en person har opnået meget mere på den korte tid Stram Kurs har været der end hele DNSB har i alt den tid de var der. Det og så det at han forsætter med at lave demoer selv efter flere gange hvor han har fået tæsk eller en sten i hovedet gør at min snor omkring hans bommerudtagelser er meget meget lang. Giv ham en vælgererklæring hvis du også ønsker et dansk Danmark. så burde det være nemt nok at overbevise Paludantilhængerne at jøder og LGBTQP også er en dårlig ting for Danmark. Måske start med personer som (((Barbara Spectre))) og (((Bonnier)))løgnepressen.

Daniel
Gæst
Daniel

Og til dem der ønsker at han kom med færre boomerudtagelser. Paludan prøver at få både de mere hardcore nationalister (dem som dig og mig som støttede DP i sin tid) og frikadellerne der mener at DF og NB er for bløde men ikke ønsker at støtte noget der er nationalsocialistisk. Jeg tror på at hvis Paludan snakkede om jøder så ville DF/NB og de unge være skræmt væk. Det skal også siges at Paludan er modstander af (((krigspolitikken))) som Forrædertinget har ført. Så selvom han forsvarer jøder, så er hans Israelpolitik meget inddirekte meget mere fornuftig end de andre partier af den grund at han ikke vil føre en politik hvor skattekroner bliver brugt på at støtte krige til gavn for Israel i mellemøsten. Han virker til at være på linje med Ron Paul i det spørgsmål hvor han også støtter Israel direkte, imens at hans politik er inddirekte meget anti Israel (anti krig og anti (((Federal Reserve)))

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Der tager du fejl aff Ron P.

Daniel
Gæst
Daniel

Hvor? Jeg ved bare at Ron Paul har været modstander af krigspolitikken som (((Nykonservative))) har startet. Men jeg har ikke fuldt ham i meget lang tid så jeg kan godt tage fejl.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Jeg har flere gange hørt ham udtale at USA ikke skal blande sig i andre landes forhold. Også da han udtalte sig om Israel. Altså at hvad den enkelte amerikaner gør er helt og fuldt op til ham eller hende selv. Staten skal ikke lege verdens politibetjent. Faktisk skal staten være mindst mulig. Jævnfør The Constitution.

Daniel
Gæst
Daniel

Det jeg mente var at sidst jeg kikkede på hans hjemmeside så var han pro Israel. Men det er meget lang tid siden.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Fuck det, jeg er på team Paludan. Ind og giv din vælgererklæring til Stram Kurs!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er dejligt at se Danmark i flammer. Det er Accelero-Deservo Fatalism i opblomstring!

Husk nu, goyim: Multikultur gør os stærkere!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvad er målet efter Accelero-Deservo Fatalisme?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Verdens endegyldige destruktion. Har du noget håb tilbage da?

Daniel
Gæst
Daniel

Hvis det ikke er grund nok til at blive stiller for Stram Kurs så er dette kloveri en grund hvor en IS-terrorist forsøger at komme tilbage til Danmark
politiken.dk/udland/art7144392/IS-krigers-advokat-Det-er-et-langt-sejt-forl%C3%B8b-at-f%C3%A5-ham-hjem
Paludans politik er langfra perfekt men han vil dog fjerne en stor del af det klovnesamfund som Danmark er blivet til. Pape siger at man ikke kan nægte danskere
(lol) at komme tilbage til Danmark. Det er KlovneDanmark når det er værst. HVIS MAN VIRKELIG VILLE DET SÅ KUNNE MAN INFØRE DØDSSTRAF FOR IS-TERRORISTER. Men Forrædertinget lever virkelig op til deres navn.

Daniel
Gæst
Daniel

Sagt andre steder. Hvorfor får Paludan det negative ladet ord ¨¨højreradikal¨¨ imens terrorister som har kæmpet og dræbt for Islamisk Stat bliver kaldt ¨¨krigere¨¨ i løgnepressen? Burde det ikke være omvendt hvor Paludan bliver kaldt etnonationalist og IS-terrorister bliver kaldt IS-terrorister?

Oversætteren
Skribent

“De danskere der lader sig provokere er et fåtal og nok ikke dem der udgør sikkerhedstruslen”.

Det er desværre ikke helt rigtigt. Mange af de værste er faktisk underklasse-danskere, der opfører sig voldeligt sammen med perkerne. Men nu kan man jo også diskutere om, man kan betegne disse plastik-perkere som Danskere. De minder lidt om white trash i USA, der opfører sig som negere.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Trist…

Oversætteren
Skribent

Ekstremt. Race er bestemt ikke den eneste faktor.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

For én ting er pengene. Noget andet er, at han rent faktuelt rammer mange unge via sine instruerede og gennemtænkte videoer på Youtube, siger Karsten Hønge.

instruerede og gennemtænkte videoer lol