Hjem / Danmark / Historisk invasion: Tsunami af lønpressere myldrer ind

Historisk invasion: Tsunami af lønpressere myldrer ind

Vores statsministers totale svigt af det danske folk, vel at kategorisere som højforræderi, vil ingen ende tage. Masseindvandringens ubegribelige tragiske konsekvenser var præcis hvad der bragte Løkke til magten. Fupnummeret om at “stramme udlændingepolitikken”. Samme Venstre-løgn som den slimede laks Fogh Rasmussen fik magten ved at love. Alt imens skaffede Fogh os den største fremmedinvasion i landets historie på halsen og satte nye rekorder i tildelingen af statsborgerskab til fremmede. At Fogh går rundt som en fri mand er i sig selv vildt.

Løkke siger: “hold min øl, men jeg skal nok drikke den” og præsterer nu noget der kan karakteriseres som Danmarks nedlæggelse. Vi er blevet de facto grænseløse; et folk uden folkehjem. Vi skrev tidligere på Dagens Blæser om 13 nye lande som skulle have særret til at pumpe racefremmede parasithorder ind i vores tætpakkede lorteland, herunder Indien, Kina og Brasilien. Fremmedinvasionen har været så intens at de officielle tal – de er formentlig større – er ufattelige 384.000 lønnede udlændinge. Jeg formoder faktisk at disse ikke kommer fra de 13 ekstra lande, og at denne effekt endnu ikke har ramt os. Men ordet om det skal nok blive spredt på Indiens fæcesfyldte gader.

Og – tjek det her – de fremmede klynker over ikke at få luksusbehandling!! Mens vores land suges for ressourcer og lønkronerne sendes ud af landet, så brokker disse gribbe fra helvede sig over at de ikke behandles som konger.

HVOR ER MIN FLAMMEKASTER?

Når mennesker kan komme fra hele verden og arbejde i Danmark, udfordrer det hele det danske arbejdsmarked.

Sådan lød det fra statsminister Lars Løkke Rasmussen, da han inden påske åbnede for, at Danmark skal have en lovbestemt mindsteløn.

Og nu viser de seneste tal, at udfordringen aldrig har været større. I 2018 havde 384.000 udlændinge job i Danmark. Et historisk højt antal.

Udfordringen og tallene bekræftes blandt andet på en byggeplads i et af Danmarks dyreste villakvarterer nord for København.

Her må litauerne ikke bruge byggepladsens bad eller den skurvogn, som er stillet til rådighed for de danske og svenske håndværkere. De er i stedet henvist til deres egen skurvogn, som tydeligt bærer præg af ikke at være gjort ren i lang tid, og som hverken har bad, lys eller vand.

Og så tjener de 1500 euro om måneden – en løn, som de færreste danskere ville arbejde for, men som er omkring det dobbelte af, hvad de kunne tjene i Litauen.

Og dét er grunden til, at de udenlandske medarbejdere finder sig i det, siger Jens Arnholz, som er arbejdsmarkedsforsker ved Københavns Universitet.

– I forhold til det danske arbejdsmarked er det jo noget, vi ikke har set så meget før. Vi har jo ikke tidligere på den måde set, at der var et b-hold i den her kaliber. Vi snakker om nogle forhold, som vi ellers ikke normalt ville tilbyde danske arbejdstagere, siger han.
Ingen tegn på opbremsning

Det giver Saulius Mineikis ham ret i. Han er en af de litauiske murere, som har arbejdet på pladsen nord for København hele vinteren.

– Det er ok at arbejde i Danmark. Men det kunne være meget bedre. Vi laver det samme arbejde eller måske endda mere, men vi får en meget dårligere løn, og vi bliver behandlet dårligere, siger Saulius Mineikis.

Rejs mod helvede. Ud. Hjem med dig. Vi skal nok bygge vores lort selv. Har vi ikke folk til det i år, så gør vi det næste år. Pis af, klynkende snylter. Usling. Ciao, Saulius.

På de danske byggepladser er andelen af udenlandske medarbejdere fordoblet fra 2008 til 2018. I dag er 16 procent af de ansatte i byggebranchen fra udlandet.

Ifølge en opgørelse, som Dansk Erhverv har leveret til TV 2, er næsten hver tiende medarbejder i Danmark nu udlænding. Og andelen bliver større hvert år.

Det er især i landbruget, i restaurationsbranchen og indenfor rengøring, at den udenlandske arbejdskraft fylder. I dag er cirka hver tredje ansatte indenfor landbrug, skovbrug og fiskeri udlænding.

Selv om der aldrig har været flere udlændinge på det danske arbejdsmarked, ser organisationen ingen tegn på en opbremsning.

– I forhold til andre lande er andelen af udlændinge på det danske arbejdsmarked ikke specielt høj. Og den kommer givetvis til at stige yderligere. For de her medarbejdere er helt nødvendige, hvis vi vil fastholde den økonomiske vækst, siger Peter Halkær, som er arbejdsmarkedspolitisk chef i Dansk Erhverv.

Vækst er bare tal der skal vokse, fordi vores pengesystem er skruet sammen på en gennemført syg måde. Den danske økonomi er med til at skabe folkets ulykke, og ikke et system der er til for at skabe trivsel, eller neutrale parametre der måler vores økonomiske aktiviet. Øknomien skal tilpasses folket. Det er ikke invasionen af lavtlønsarbejdere fra alverdens lortehuller, der skal masseimporteres for at tilpasses en konstruktion bygget på en teori om evighedsvækst. Det er vanvittigt. Aldrig tidligere i historien har en demografisk nedgangsperiode givet anledning til en menneskeinvasion. Det er Venstre-globalisme i aktion.

Ifølge ham er der ingen øvre grænse for, hvor mange udlændinge, der kan arbejde i Danmark.

Dansk Erhverv er en forbryderorganisation. Deres kontorer skal stormes, deres ledende medabejdere føres til en arbejdslejr.

Jens Arnholz, arbejdsmarkedsforsker:

Hvert eneste år, siden det nuværende registreringssystem blev indført i 2011, er antallet af udenlandske medarbejdere steget.

– Der er ikke noget, der tyder på, at vi kommer til at se færre udlændinge komme hertil for at arbejde. Tværtimod, siger Jens Arnholz og fortsætter:

– Selv om det er blevet nemmere at få arbejde og tjene en ordentlig løn i eksempelvis mange af de østeuropæiske lande, er der stadig kommet flere hertil hvert eneste år, siger han.

Der kan tjenes flere penge i Danmark, som kan sendes til deres egne lande. Det er ulykken ved EU, globalismen og det indre marked. De rodløse finanstyper tjener på denne tragedie og skamløse arbejdsmarkedsparter meler deres egen kage. Sjældent i Europas historie har nationalismen været mere tiltrængt. Som en kande vand i en glohed ørken.

Da TV 2 konfronterer litauernes chef, den danske entreprenør Finn von Wurden, med forholdene i skurvognen og medarbejdernes oplysninger om deres løn, afviser han, at det er hans problem.

Men det ser, ærligt talt, en smule uhumsk ud. Altså helt ærligt, ville du selv spise din mad herinde?

– Nej. Men sommetider så er der ryddet op her, og det har jeg selv sagt til dem, at de må selv sørge for. Men de kan jo bare holde op, hvis de ikke kan lide at være hos mig.

Ham her gullaschbaronen har jo ret. Nok er han selv en slimet satan, men det er sandt hvad han siger. Disse usle litauere kan bare rydde op i deres skurvogn. Lad mig vise deres “kummerlige forhold”:

Vores håndvask er fyldt med lort. Vi kan ikke bruge håndvasken. Hvem skulle kunne fjerne disse arbejdshandsker og en syltetøjsspand? Da vel ikke mig????” t. litauer.

Seriøst. Deres skurvogn ligner lort fordi alt omkring en litauer kommer til at ligne lort. Fjern dog selv jeres affald, og på 15 sekunder er den vask klar til brug. TV2’s mikrofonholderi for denne kakerlak er helt grotesk. Jeg kan godt lide Litauen og de der bor i Litauen, men det er som amen i kirken: enhver nærkontakt med disse forpulede østaber giver ikke anden erfaring end pure afsky, foragt og had. De er i sandhed fremmede og det kan godt være typer som Richard Spencer ikke fatter de kulturelle forskelle i Europa, men det gør enhver der omgås disse skodfolk. Vores nationer er ikke tilfældige konstruktioner, men sunde hegn mellem gode naboer.

Vi har ikke brug for fremmede arbejdere. Vi kan lave vores arbejdere selv. Men vores forræderiske politikere bortprioriterer dette. De kradser en kortvarig profit ind, mens fundamentet til selve vores folks udslettelse lægges dag for dag og besættelsen af vores eneste leverrum med millioner af fremmede skabninger sker med ekspresfart.

Filipstad kommune i Sverige blev oversvømmet med fremmede. Nu er de drænet for ressourcer. Kassen er tom. Skal man tro kloakpressen, så svømmer de i guld og ædelstene. Læg særligt mærke til den infame overskrift “indvandring er mere lønsomt end børn”. Uvirkeligt. Rebets dag kan ikke komme hurtigt nok.

Det er på grund af denne svigagtige profitjagt, på bekostning af vores efterkommeres hellige arv, at der intet gøres for at folket kan føde flere danske børn. Men det er det der skal til. Kan vi ikke rede vores senge på hoteller, pløje vores marker, fiske vores fisk eller bygge vores millionvillaer, så må det vente til vi har store børneflokke der vokser op, og er klar til at tage fat. Det kan ikke være mere enkelt.

Der når vi bare ikke til. Og vi bliver blot fattigere. Jeg er nærmest dagligt vidne til afrikanere og arabere, der kommer og tager vikartjanser. I stedet for at vi kunne tage ekstravagter til gode penge, og udføre disse udvidede opgaver, så stjæler disse negerdjævle brødet ud af mundene på os til en lavere løn end vi ville have fået på overarbejde. Hver dag stjæles vores velstand. Det er ikke fordi den danske arbejder ikke er villig til at arbejde ekstra. Det er gement lønpresseri. Med en moderat reguleret arbejdstid, ville vi kunne løfte byrden selv. Og hvor mange danske hænder misbruges ikke på at oppasse de fremmede? Hundredtusindvis.

Danske arbejdere føder vi selv. Men lige nu står vi midt i en invasion, og en forbedring af landet dystre situation har lange udsigter. Gør dig selv til den stærkeste person du kan være og knyt tætte, varige bånd med ligesindede. Drop de sorte piller og tænk på at du er født ind i en tid, hvor du kan gøre en forskel for dit land, som meget få generationer før dig har haft muligheden for. Vis at nationalismen er en positiv kraft og brug vreden konstruktivt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Tom VensterSorte SlyngelDanielLord LollandJarlEcgberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Mange Danskere er nu også ret dovne.. Vi gider ikke at arbejde eller at få børn.. Men vi vil gerne have velstand.

Redaktionen
Administrator

A shekel for a good goy.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er jo fordi folke- og arbejdsmoral i dag nærmest anses for værende racistisk og ultranationalistisk. Hvis man dog blot kunne få indført noget Nationalsocialistisk arbejdsmoral, og hvor folket vidste, at deres hårde arbejde kom dem SELV og FOLKET til gode, i stedet for dette jøde- og muggislaveri, så skulle du bare se.

Tænk på hvor mange unge danske drenge man kunne gøre til rigtige mænd, hvis man blot guidede dem, ligesom de blev guidet i 1930’ernes Tyskland.

JarlEcgberth
Gæst
JarlEcgberth

Det er fordi mange af os ikke kan finde et fucking arbejde…

Tryk F mand, inden jeg afinstalere mit liv.

Lord Lolland
Administrator

Du kan sagtens finde et arbejde, du skal bare hedde Jan Polski og være ok med at arbejde 12 timer om dagen 6 dage om ugen til 70 kroner i timen brutto.

Det frie marked og arbejdskraftens frie bevægelighed er godt for dig, goyim!

Daniel
Gæst
Daniel

Der er stor mangel på fængselsbetjente…… Der er nok en grund til det men så kan du opleve perkerbanderne på tæt hold. Jeg ville meget hellere være fængselsbetjent i Syrien end i Danmark.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Jeg ville da mægtig gerne droppe mine uddannelsesplaner, hvis jeg kunne være fængselsbetjent og få lov til at hakke muggier ned med politistokken, såfremt jeg ikke bliver set skævt til af de andre fængselsbetjente.

Eller “deportør” – se det kunne også være ganske underholdende. Et nyt erhverv hvis eneste formål er at deportere perkere op til inuitterne. Så udrydder de forhåbentlig sig selv i løbet af ganske få år.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Ja… Man bliver vred.

Tom Venster
Gæst

Disse landssvikerne eier ikke skam. En økning i BNP er ikke engang et godt mål på økt velstand hvis man ikke tar hensyn til økning i befolkningen. Uansett kunne jeg gjerne opplevd en nedgang i BNP per kapita (som er et bedre mål) hvis det hang sammen med færre innvandrere i våre land. Hvordan dette skulle henge sammen aner jeg ikke da de som kommer inn stort sett er mer ubrukelige enn pupper på en transe. Men jeg er villig til å prioritere det slik at vi har et land fremfor et kjøpesenter uten grenser.