Hjem / Danmark / Flødebollesanger vil ikke betale danske håndværkere

Flødebollesanger vil ikke betale danske håndværkere

Hvis du hører til dem der krummer tæer og vrider ansigtet i afsky, når Rasmus Seebachs kyniske sukkerknaldslyrik og banale kompositioner spilles i radionen, så er du ikke alene. Hans tydeligt udskårne og yderst succesfulde niche, med at tappe Licensdanmark for millioner af kroner med sit skamløse hjerte-rimer-på-smerte-produkt, har gjort Seebach til en velhavende mand.

Ingen kan stoppe ækle Seebach. Ikke engang i Minecraft.

Denne Seebach kan ikke engang undskylde sin fremfærd med at have et voldsomt alkoholmisbrug, hvilket ellers gjorde hans faders skrøbelige figur til en folkekær dansktoptype. Nej, han er beregnende og skruppelløs, og udbygningen af hans karriere til også at omfatte boligspekulation er derfor helt i tråd med hans kompromitterede karakter.

Hvordan maksimerer man sin profit, når man vil tjene penge på dette marked? Med kvalitet og godt dansk håndværk? Nej, klart nok ikke. Det sker med tilsidesættelse af danske arbejdsforhold og dansk arbejdskraft og med konsekvent brug af billige østaber, der pumper lønkronerne ud af landet. Løn der skulle have havnet i danske lommer og blive omsat i vores hårdt beskattede handelsliv.

Rasmus Seebach er en svigagtig gullaschbaron.

Rasmus Seebach har skrevet tonsvis af hits og sat rekorder med sit imponerende pladesalg. Og de millioner, som er rullet ind på kontoen, bliver blandt andet investeret i ejendomme.

For nylig kom det frem, at Rasmus Seebach er en af en lang række investorer bag opkøbet af tre ejendomme langs Strandvejen nord for København. En handel, som ifølge mediet Ejendomswatch har kostet ”et trecifret millionbeløb”.

Men også på Frederiksberg har Rasmus Seebach sammen med sine forretningspartnere investeret 17 millioner kroner i en ejendom, som han er ved at ombygge til syv separate lejligheder. Ejendommen har han købt via sit selskab ‘S & S Ejendomsinvest ApS’, som han ejer sammen med to forretningspartnere.

I januar besøgte Arbejdstilsynet villaen og kom med en lang række strakspåbud på grund af farlige forhold. Det stod så grelt til med sikkerheden, at der blev givet et såkaldt rådgivningspåbud på grund af alt for mange arbejdsmiljøproblemer. Arbejdstilsynet krævede, at der skulle tilknyttes en ekstern konsulent på byggepladsen for at få rettet op på sikkerheden.

Herefter følger en lang række af påbud, der skal regulere det dødscirkus som litauiske lønpressere gennem deres parasitfirma Tronas UAB, udfører på Rasmus Seebachs guldfugl af en bygning. Rasmus Seebach snød også danske håndværkere for smør på brødet da han skulle renovere sin egen millionvilla. Dengang med polske gøgeunger.

Krøller eller ej: vi hader Rasmus Seebach.

Strakspåbuddene blev givet til den litauiske entreprenør Tronas UAB, som er hyret af Rasmus Seebach og hans kompagnoner til at renovere villaen.

– Bygherren må simpelthen tage sig nogle forholdsregler og sikre sig, at tingene foregår ordentligt. Det handler både om løn, arbejdsvilkår, arbejdsmiljø og så videre, siger Rasmus Kreutzmann, faglig sekretær i 3F i Valby.

– Jeg vil sige, at med de billeder, jeg har set derudefra, med nedstyrtningsfare, folk der går nede i dybe huller, som kan styrte sammen. Så er man enten totalt elendig til det, man laver – og ved overhovedet ikke noget om at bygge et hus – eller også er man bare fuldstændig flintrende ligeglad, siger Rasmus Kreutzmann.

TV 2 har talt med en række naboer til byggepladsen på Frederiksberg. Naboerne var ikke klar over, hvem der stod bag byggeriet, men fortalte samstemmende, at de arbejdstider på 57 timer om ugen, som TV 2 havde observeret, var helt typiske for de litauiske håndværkere.

– Det her er klokkeklar underbetaling. Vi har besøgt pladsen, og vi har også set indberetningerne til de litauiske myndigheder. Firmaet vil ikke samarbejde med os, men det er jo åbenlyst, hvad der foregår, siger Rasmus Kreutzmann fra 3F, som nu har varslet konflikt mod det litauiske firma, Tronas UAB.

Først og fremmest: Ja, Rasmus Kreutzmann er i familie med vores Eric Kreutzmann. Det er Erics onkel, men fordi Eric til en familiemiddag gav Rasmus en sviner og kaldte ham en “klam hippiecuck, der lefler for østrotter så de kan få ekstra shekels i lønningsposen”, så er de ikke på talefod.

Dertil må vi sige, at 3F som helhed fra første færd har svigtet de danske arbejdere totalt. Deres bizarre dagsorden og uvirkelige prioritet har trods den veritable invasion af vores lilleputland været, at de fremmede blodsugere skal have godt med løn og fine arbejdsforhold. De har ikke taget parti for det danske folks ret til det danske arbejdsmarked, præcis som deres politiske gren Socialdemokraterne. Det er en skandaløs organisation som er blevet stedet hvor den fremmede er velkommen under den rodløse, røde fane. Denne undergravende klub af landsskadelige elementer har for længe siden givet afkald på deres eksistensberettigelse. Det danske arbejdsmarked er billedligt talt omspændt af kræftsvulster, og i stedet for at udstøde og bekæmpe denne dødelige sygdom, så arbejder man hårdt på at koble svulsterne til eget blodomløb og give dem mest mulig næring på bekostning af vores egen eksistens.

Hvad angår Rasmus Seebach så rider han blot på Weimardanmarks bølge af råddenskab. Han har intet incitament til at betale sine landsmænd for at udføre hæderligt arbejde. Intet. Er du en skamløs charlatan, så er dagens Danmark et slaraffenland. Han skummer fløden af Lars Løkkes Danmark A/S Et land som ikke engang er solgt til laveste bud, men i stedet kastet i grams til alverdens rakkerpak; som en økonomisk enhed der kan suges tør, mens selve dets grundsten som folkehjem for et tusindårigt folk sprænges bort af globalt orienterede landsforrædere, alt imens en klappende løgnepresse presser på for mere af samme folkemorderiske skuffe.

Vi må dog, helt utroligt, give en flig af krrrrredit til TV2, der laver denne fy-skamme-artikel om litauiske igler. I sandhed en dag der er værd at markere.

Husk at i dag er det den 19. april. I morgen er det en stor dag. En mindeværdig dag. Den 20. april 2019. Du ved hvad jeg taler om.

Selv de mindste glæder sig til vm i snooker.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lord of the FrogsClausKristian NissOy Vey!Lars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Stakkels Eric – det er altid trist hver gang man opdager, at et familiemedlem er socialdemokrat. Det eneste der er at gøre, er at forsøge og tale noget fornuft ind i det stakkels menneske, lykkedes det ikke må man strege deres navn ud på listen og eliminere al kontakt.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Tommy Seebach > Rasmus Seebach.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Forræder-Rasmus.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Hvis 3F havde danske arbejderes side ville de kæmpe for at deportere racefremmede og øge tolden på import af udenlandske varer.

Jeg blev tvunget af min uddannelse til at besøge 3F og de havde kommunist faner til at hænge på væggen.

Kiggede på andre fagforeninger og faldt over denne beskrivelse af Krifa på wikipedia: Kristelig Fagbevægelse blev stiftet i 1899 under navnet Kristeligt Dansk Fællesforbund og var oprindeligt en sammenslutning af lønmodtagere og arbejdsgivere. Baggrunden var en frustration over de eksisterende fagforeninger og en tiltagende kamp mellem arbejdsgivere og lønmodtagere.[1] Stifterne ønskede at skabe et alternativ til klassekampen. Det skete ved at indgå overenskomst med Kristelig Arbejdsgiverforening, hvor de ansatte på den ene side fraskriver sig muligheden for at bruge strejke, og arbejdsgiverne på den anden side lockout. Det bærende princip var og er, at uoverensstemmelser så vidt muligt løses ved forhandlinger uden brug af strejke eller lockout, der kan benyttes på andre dele af det organiserede arbejdsmarked. Hvis forhandlinger ikke medfører enighed, afgøres uenigheden ved en voldgift.

Lyder som noget at Hitler kunne stå bag. Fuck klassekampen. Fuck kamp mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Vi er et folk og burde handle som et folk. At Krifa har en kristen baggrund kan nok ikke rigtigt ses i dag, men er stadig et lille plus.

Lord of the Frogs
Administrator

Pudsig.

En lille anekdote. Jeg arbejder temmelig meget og har altid haft det svært med at “få ryddet ordentlig op”. Løsning: har ansat en dansk dame der gør rent en gang om ugen for mig. Hun har været i “systemet” i årtier og det har fjernet enhver selvrespekt og selvværd fra hende. Vi gør det “uden regning”, hvilket jeg overhovedet ikke har det dårligt med længere (det havde jeg engang). Hun er altid så glad når jeg møder hende, jeg er glad for hun kan hjælpe mig og jeg er glad for jeg kan hjælp hende og jeg drikker da gerne en bajer sammen med hende.

Forestil jer hvis det skulle være med regning fra et stort ansigtløst rengøringsfirma, ejet af storkapitalen, der hver uge sender den ene efter den anden til at gøre arbejde de ikke gider på slaveløn fordi firmaet får hjælp af staten, ja jeg betaler hende med sikkerhed mere end hvad de uendelige løntrykkere får af de nyttige idioters, antifa, storsponsere.

OG jeg skal netop til at ha’ ordnet ting der kræver en håndværker. Og har fundet mig en rigtig dygtig, omend også en system-trykket, dansk håndværker. Og jeg ser rigtig meget frem til arbejdet er færdigt.

Det er alt sammen en dråbe i et kæmphav, men det gør mere for at forbedre vilkårene for de nogen af dårligst stillede i Danmark, end hvad storkapitalens spytslikkere hos antifa og co. nogensinde kommer til at gøre, usle lakajer.