Hjem / Verden / Mulathelvedet Portugal tigger om at verdens slam tager bolig der

Mulathelvedet Portugal tigger om at verdens slam tager bolig der

Jeg skal ikke latterliggøre Portugal, da de har en tragisk historie bag sig. De er gået fra at være en af verdens førende nationer, en bomstærk kolonimagt, til at være et fattigt land med en genpøl der er slemt forurenet. Dertil har det fallerede Portugal gennem lange perioder ladet afrikanere og anden skadelig fauna, strømme ind i landet. Resultatet er at se på Portugals gader, Portugals BNP og Portugals fødselsgange.

En genrejsning af den iberiske halvø er således en proces, der vil tage mange generationer med strikse eugeniske tiltag. Vil man i stedet med lynets hast sende denne nation, der allerede ligger i respirator, i graven, så skal man bare undlade at klynge de portugisiske politikere op i nærmeste træ, når de begår højforræderi.

I en række vesteuropæiske lande, blandt dem Danmark, kæmper politikerne for at begrænse flygtningestrømmen. I Portugal går man den modsatte vej – her mangler man arbejdskraft, og derfor forhandler landet i øjeblikket med Grækenland om at få yderligere 1000 flygtninge til landet.

– I Portugal bliver befolkningen ældre, og det er godt. Men vi mangler fornyelse af vores arbejdsstyrke. I Portugal yder migranter fra Afrika, Asien og Østeuropa et værdifuldt bidrag, og vi sætter pris på dem – måske er det derfor, vi er gode til at integrere dem, siger Pedro Siza Vieira, økonomiminister i Portugal, til TV 2.

I er så eminente til at integrere muggimudder, at den gennemsnitlige portugeser ligner en eller anden bizar mulatmutant. Tillykke Pedro! L’chaim!

Portugal ligger ikke på migranternes foretrukne flugtrute fra for eksempel Syrien, og derfor har landet i de senere år kun modtaget i alt 6.000 flygtninge – men vil altså gerne have flere.

I landet er der politisk enighed om at ønske flere flygtninge til landet, fortæller TV 2’s udlandsmedarbejder Jeppe Krogager.

Hvorfor kan de ikke få vores perkeraffald? Vi kan vel godt undvære en 800-900.000 stykker uden det store besvær? En eller anden, ring til Lars Løkke Rasmussen.

Hvis man ikke gør det, risikerer landets befolkningstal at falde fra 10 millioner indbyggere til syv millioner i løbet af de næste 40 år, siger Jeppe Krogager.

At være 7 millioner portugisere i et portugisisk Portugal i stedet for at være infinity antal niggere i et sort helvedeshul, er jo helt uacceptabelt. Det kan ikke diskuteres. Og det kan SLET ikke diskuteres om man skal søsætte tiltag, der kan få den portugisiske fertilitetsrate i vejret. Er det Portugal eller Danmark vi snakker om? Lighedspunkterne vil ingen ende tage.

På frokostrestauranten Mezze i Lissabon er det syriske flygtninge, der står bag spisestedets succes med mad fra Mellemøsten i de tre år, den har eksisteret.

Maden er god, og de er venlige og opmærksomme, siger Paula Miguel, en af gæsterne på restauranten, til TV 2. Hun har flere gange været på restauranten med sine kolleger.

Seriøst: resten af artiklen handler om hvor god maden er. Det er afmagtens memes, der skal sælge folkedrabet, som om den kollektive bevidsthed er ligeså rådden, rodløs og bedragerisk som Mollie Tibbetts far. TACOS ER YUMMY, SÅ TIL HELVEDE MED MIN VOLDTAGNE, MYRDEDE DATTER.

Glem morderen. Har du overhovedet smagt en taco, din ækle hudhader?

Det er den 23-årige manager Rafat Dabah, der tager imod gæsterne, når de kommer. Han er syrisk flygtning, og han er meget glad for Portugal og portugiserne.

– Folk er meget venlige her og meget gæstfrie. De stigmatiserer os ikke, fordi vi er flygtninge, siger Rafat Dabah.

En anden af de ansatte, Waiee Shaoo, der også er syrisk flygning, er enig.

– Folk i Portugal accepterer, at vi kommer og arbejder her. Det gør folk i andre lande ikke, siger Waiee Shaoo.

Usle muggi.

Pedro Calado, flygtningehøjkommissær i Portugal, siger, at det er bydende nødvendigt, at Portugal får flere flygtninge til landet.

– På grund af manglen på arbejdskraft er vi helt sikre på, vi har brug for, at der kommer flere, siger Pedro Calado.

Er det Portugals hjemmedyrkede Barbara Lerner Spectre? “Vi behøver ikke folkemorderiske, antihvide jøder og jødinder. Vi skal nok selv være fortalere for vores udslettelse!”

Han siger, at den kendsgerning, at Portugal ikke er migranternes foretrukne mål, gør det lettere at integrere dem, der kommer.

– Vi anses ikke for at være migranternes foretrukne land. Det giver os ro til at håndtere det, siger Pedro Calado.

Rafat Dabah er glad for Portugal, han vil gerne blive i landet – og han har en drøm.

– Jeg vil gerne åbne min egen restaurant, siger han.

Hvor god er maden?!? (mega god)

Fuck, hvor laver perkere bare god mad!

Vi har så meget glæde af god mad. God mad!!!

Men har du smagt en pizza, hallå?

Durum. Hallå? I køber argumentet eller…?

Etiopisk ormesuppe. Er det ikke det værd?!?

Og så en lille quiz!

Her er et billede. Se om du kan gætte konteksten. Der er ingen præmie. Det er bare for hyggens skyld. Men prøv engang.

Ja?

Du gættede det uden problemer?

Det er et billede af Portugals U20 hold som besøgte en skole på New Zealand. Ikke en særlig skole for mongoler, skævøjer og gadepøllere. Bare en normal skole i New Zealand, hvis landshold morsomt nok hedder All-Whites. Så en neger, ophøjet af Globo-Portugal, tager til en rejse på den anden side af kloden, men møder kun andre fremmede, der har lige så lidt at gøre i New Zealand som han har at gøre i Portugal. Hvis dog bare nogen ville råbe New Zealand op og gøre opmærksom på den Store Udskiftning!

Bippeti-båppeti-båt-båt-HONK HONK.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenLars Agerbæk med æIngolf GaboldsenDen gamleTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Oy Gevalt! Stop dog med jeres white supremacism!! Vidste I ikke, at der døde 6000 trilliarder stakkels jøder under holocaust???

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Glædelig 20. april alle mine kompatrioter.
I dag ville vore allesammens ynglingsonkel være blevet 130 år.
14 gange hurra og 88 klapsalver for onkel Alfie.

JarlEcgberth
Gæst
JarlEcgberth

Vent lige lidt…

Hvad laver Genghis Khans afkom på New Zealand?

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Ghengis Khan var hvid med blå øjne og rødt hår -ligesom alle de andre ledere i oldtidens Kina. youtu.be/VAUIspPfzqU

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Aldrig mere Nellike-revolution, man aftalte en to-årig årgangs-periode fra diktator til demokrati, men i denne to-årige periode holdt venstrefløjen sig ikke i ro, de gik amok og krævede det ene efter det andet.

Så når folk kaldet dette en “fredelig”-revolution så mind dem lige om at venstreradikalisterne ikke tog det fredeligt.

Tom Venster
Gæst

Portugal ikke det foretrukne land. Nei, det er vel allerede for brunt og fullt av udugelige mennesker. Avfallet fra den tredje verden vil helst til Skandinavia slik at de kan forpeste våre land med sitt ekle nærvær. Jeg håper Portugal tar imot mange tusen på en gang slik at de får et skikkelig sjokk, det er tydeligvis det de trenger.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg tænker om det portugalsk talende Samba-Brasilien er mere europæisk end Perker-Portugal?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De 20% hvide der styrer landet er based pro-Europæisk identitet. De mener de andet rakkerpak er scum of the earth.

Oversætteren
Skribent

“It’s all about the birth rates”..