Hjem / Verden / Facebook bandlyser flere nationalister fra samfundsdebatten

Facebook bandlyser flere nationalister fra samfundsdebatten

Mens Rasmus Paludan kæmper en gæv kamp i landets gader og på de sociale medier, så er man i Storbritannien begyndt doubled-down på ytringsfriheden hårdt. Her lader man private organisationer censurere befolkningen, fordi man ikke tør regere på befolkningens interessers vegne. Således har man i Storbritannien ikke noget imod at de-platforme den store del af befolkningen, der ikke går ind for en total klovneverden.

I den forgange uge har Facebook således fjernet Nick Griffin og hans tidligere parti British National Party, Poul Ryan og English Defence League, Tony Martin og National Front, Jim Downson og hans gruppe Knights Templar International, samt Leder Poul Golding og tidligere viceleder af Britain First Jayda Fransen.

(Screenshots af EDL os BNP’s facebook sider umiddelbart inden bandlysning)

Den sidste der er blevet fjernet er den pædofile Nazi-LARPer Jack Renshaw, der har sagt han ville myrde Roosie Cooper fra Labour-partiet. Renshaw beskylder dog tilsyneladende terrorgruppen HopeNotHate for at have hacket ham.

Facebooks retningslinjer står de ikke selv får. De bruger jødiske organisationer, der har en bestemt status i samfundet til lave disse. Organisationer som HopeNotHate, Anti-Deformation League osv. (Dette er en finte der skal gøre et Juridisk-søgsmål mere besværligt, da Facebook kan sende bolden videre til de her organisationer med status).

Yvette Cooper (som faktisk var den Jack Renshaw gik efter; idioten sagde forkert navn) der også er Labour-parlamentariker og talsmand for Komiteen for Indre Anliggender (Home Affairs Commitee) udtaler at man slet ikke har samme fokus på højrefløjsekstremisme, som man har på Islamistisk ekstremisme. Hun udtaler således tiil BBC den 18. april:

“They have particularly failed on far-right extremism as they don’t even have the same co-ordination systems for platforms to work together as they do on Islamist extremism,”

“We all know the appalling consequences there can be if hateful, violent and illegal content is allowed to proliferate,”

 – I min verden giver det fin mening, proportionelt er niveauet for højrefløjs-ekstremisme langt mindre end den ekstremisme vi ser fra Islam. Men ikke hos ”part and parcel of living in a big city ”-segmentet, her er en skøn kvinde som Jayda Fransen på samme niveau med Jihad-John fra Islamisk Stat.

Og hvilke konsekvenser er det hun taler om?  Jeg har altid hørt om de konsekvenser der ville opstå, hvis vi ikke fik lov at tale sammen. Det derfor jeg har lært i skolen at det vigtigt at vi beskytter de grundlæggende liberale principper om ytringsfrihed.

(tidligere Britian First vice-leder Jayda Fransen)

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Oy Vey!Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og ikke ét ord om Jayda Fransens kæmpejader.. I burde skamme jer.

Oversætteren
Skribent

Og røde farvet hår, og tatoveringer og tungepiercing.. Og hun er selvfølgelig et godt stykke over 30 og har ingen børn..

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Altså, jeg ku’ godt..