Hjem / Indsigt / Jøder projicerer synagoge på bygning i Warszawa

Jøder projicerer synagoge på bygning i Warszawa

Det polske folk har ikke haft det nemt gennem tiden. De har i over tusind år, præcis som mange andre europæiske lande, døjet med et stort antal tilvandrede jøder, der har haft en enorm magt og som har udsuget den menige polak. Disse skæbnesvangre gæster brugte den klassiske opskrift med at købe sig kongelig indflydelse og derefter tage for sig af værtens rigdomme på bekostning af folkets ve og vel. I Polen var deres magt helt enorm, og folket formåede ikke at slippe af med dem århundrede efter århundrede. Denne uvelkomne parasit på nationen, hvoraf nogen kom helt fra et andet jødisk slaraffenland, det muhamedansk besatte Spanien, “Al-Andalus”, fik sat sig på særdeles værdifulde positioner, der kunne fylde de grådige hænder.

Deres ressourceplyndring kom ikke mindst fra prægningen af mønter, inddragelsen af skat og told samt andre kongelige privilegier der gav dem saltminer og andre monopoler. De satte sig på hele landsbyer, fiskesøer, tekstilsalg, import af råstoffer og slaver med mere. Retteligt beskrives Polen over århundreder som et paradis for jøder. Der var talrige eksempler på optøjer, opstande, protester og lokale tiltag fra kristne polakker, der var bestyrtede over jødernes grove plyndring og udnyttelse af deres vært. Ikke mindst de jødiske blodritualer vakte vrede. Det var alt sammen forgæves, for deres lands kongelige repræsentanter var alle som én underlagt de magtfulde jøder, og ville ikke gribe ind over den evige plageånd. Det var for lukrativt at lade folket i stikken. Det virker jo ret bekendt. Mange sådanne tilfælde.

Selvom det er skrevet som en hyldestartikel til jøder, af jøder, så læs denne wiki-artikel om jødernes historie i Polen. Det er svært at skjule hvor modbydelig deres opførsel er og har været.

Det er nok ikke tilfældigt at Polen, med et svimlende antal jøder, var en central del af kampagnen, der med blodige provokationer og magtfulde garantier i ryggen, kastede Europa ud i anden verdenskrig, med ufattelige lidelser til følge. Lidelser vi døjer med i dag med maltrakterede transbørn på steroider, masseindvandring, pornoafhængige sojafluemænd og liberale demokratier, der præges af værdier i strid med alt hvad man før opfattede som sundt, normalt og familieorienteret.

Tak, Polen. Ja, jo, det er at sætte tingene på spidsen, men det er en reel pointe.

Først gennem denne verdenskrig oplevede det polske folk at blive deres åg kvit, og kunne opleve et samfund uden massiv jødisk tilstedeværelse, omend de ikke slap for terror fra de kommunistiske jøder, der tog tøjlerne efter krigen. Ironisk nok beskyttede det jødisk skabte, sovjetiske terrorregime nok Polen fra efterkrigstidens samfundsnedbrydning, der blev Vesteuropas skæbne efter den judeoamerikanske sejr over det gamle Europa. Polen kunne have lidt en relativt langt værre skæbne.

Efter murens fald, Warszawa-pagtens forsvinden og Polens optagelse i såvel EU som NATO, vejrede jøderne morgenluft, og de har siden da, skridt for skridt, startet konfrontationer med Polen, der gennem anklager om antisemtisme og deltagelse i “holocaust”, skal presses til mere og mere magtafgivelse og underkastelse for den jødiske magtstruktur.

Det vi ser i dag er begyndelsen til en afpresning, der skal munde ud i en tilbageerobring af tabte ejendomme og rigdomme. Det er tydeligvis hvad de har gang i, med deres aggressive opførsel overfor Polen og polakkerne. Polen burde i stedet afkræve jøderne reparationspenge for tusind års blodsugeri.

The Great Synagogue of Warsaw, destroyed by the Nazis in 1943 during World War II, will re-appear as an image in blue light, brightening the sky above the city Thursday night.

Måske skulle vi projicere tidligere kirker og kristne huse på steder i Shlomoland? Det ville helt sikkert blive vel modtaget. Nej, den type frækhed har vi ikke i os.

The blue image, a virtual reconstruction projected against a glass building that’s now where the synagogue once stood, will serve to commemorate the 76th anniversary of the Warsaw Ghetto Uprising that began April 19, 1943 when several hundred poorly armed Jews confronted several thousand German troops, resisting deportation to Nazi extermination camps.

A recording of prayers sung by the synagogue’s cantor will accompany the image. The cantor and his family perished in the ghetto.

Opened in 1878, the synagogue was then the largest in the world. Some 370,000 Jews lived in Warsaw before World War II, or one in three residents out of a population of 1.3 million.

Jøsses! Never again!

Von Seltmann said she launched the project with the support of the Open Republic Association Against Anti-Semitism and Xenophobia and the Jewish Historical Institute Association in Poland.

Oy vey!

Warsaw native Marta Dziewulska, the spokesperson for the museum, said the image of the synagogue reminds her that Warsaw was a different city before the Germans razed it and slaughtered the Jews. The tiny presence of Jews in Poland dilutes her own identity, she said, because Jews were so woven into Polish life and now are gone.

Måske fik de infiltreret sig så meget, at de påvirkede hvordan polakker opfører sig? Jeg giver teorien en anelse snor, da jeg har så ekstremt dårlige erfaringer med polakkerne i Danmark. Kan deres hæslige opførsel skyldes tusind år med en jødisk elites ugerninger og frækheder? Hvem ved.

Jeg ved dog med sikkerhed, at denne provokation fra (((Seltmann))) er en del af en større kampagne, og jeg håber at polakkerne får åbnet øjnene for den fjendtlige gæsts hensigter, hvilket er de samme som de forrige tusind år.

Bekendtskabet er aldrig et rart et af slagsen.

Jeg ønsker det bedste for det polske folk, og kan de vise sig som ledestjernen der endeligt formår at sige NEJ til jøden, så kan jeg kun værdsætte det. Lige nu bygger Moishe museer og monumenter, og presser sig ind i den politiske debat, og spiller hans holocaust-kort igen og igen i Polen. Det hele kan stoppes, hvis man tør stå fast på ét ord: NEJ!

Indtil vi får magt til at sige NEJ, må vi nøjes med båt-but-båtteli-honk honk honk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Oy Vey!Sorte SlyngelMorningstarDanielKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jøder er faktisk ikke grådige som sådan. Det er ikke pengene, der driver dem, men derimod den magt, som de kan købe for pengene. Hele deres tilværelse, fra generation til generation – over mange generatiner – går jo ud på at overtage verdensherredømmet. Penge er blot midlet – ikke målet. De fleste jøder lever som rotter.

Oversætteren
Skribent

Synes denne artikel om samme emne også var ret interessant: www.theoccidentalobserver.net/2019/04/11/thoughts-on-the-protected-race/

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Jews rock!

Daniel
Gæst
Daniel

BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT
www.tv2lorry.dk/artikel/alternativet-vil-aendre-grundloven-give-udlaendinge-stemmeret
Der er ikke nok klovnehorn nok til at beskrive hvor dumt det er.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Den mand.. Puha.. Normalt kan jeg lave sjov med mange ting, men når jeg hører og ser på denne mand… Man kunne jo håbe…

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Hvad man ikke forsøger at gøre for at fremme sin politiske karriere.
Jeg tænker, at vi har en fremragende kandidat til at introducere den føromtalte begivenhed “Galgens dag”.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Øffe Elpik er en jubelidiot uden lige. Du kan nærmest føle hans imbecilitet når du ser på hans lalleglade fjæs. Hvis hans datter (hvis han da har en), blev gruppevoldtaget af en flok somaliere, ville han lægge røv til blot for at de ikke skulle føle sig udstødt.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Snarare borde man projicera en bild av Notre Dame på den där eländiga muren i Jerusalem där judarna står och bankar pannan hela tiden.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Man kunne også bare nuke Israel.. Ville nok være en mere holdbar løsning.