Hjem / Indsigt / Klimareligionen har succes fordi folk tørster efter mening

Klimareligionen har succes fordi folk tørster efter mening

Nu da påsken er overstået, så er det måske værd at tænke på om det post-kristne samfund er en god eller dårlig ting. Det er ikke noget jeg vil stå hårdt på, da det absolut ikke skal være det som definerer vores nationalistiske stræben efter normalitet. Er du det ene eller det andet, eller ligefrem ikke noget, så fint med mig, hvis blot du ønsker at sikre eksistensen af vores folk. Jeg konstaterer bare at kristendom, før det blev korrumperet, gik hånd i hånd med ubrudt trivsel for familie, folk og fædreland og at figuren Jesus var langt mere militant og konfronterende overfor de rodløse møntklippere, end man belæres om i dag.

“Hvad sagde du lige til mig, din krognæsede satan?” (Lukas 14:88)

Kernen er at mennesket har brug for noget at tro på, og når du ikke længere har den kristne tro som en folkelig lim, så finder du noget andet. Og vi har i Vesten masser af folk som godt vil fylde vores tomme, individualistiske sjæle. Så vi bliver nødhjælpsarbejdere i Congo eller veganere eller kommunister eller Netflix-zombier eller Marvel-narkomaner. Ja, eller Star Wars…

Husk at tage 100 armbøjninger som kompensation for at have set dette monster.

Nogen finder mening i homøopati, andre i retarderede konspirationsteorier, eller hvad man nu serveres af enten internettet eller GloboHomoShlomoGayPlex. Sidstnævnte har fundet en ufatteligt populær religion at sælge folk, som tidligere var strikst forbeholdt kultfolk. Men borgerne som svømmer i Pisjordens klovnesuppedas, er så desperate at de har fundet mening med livet i dommedagsprofeternes sorte piller. Selvom tidligere profeter, ikke mindst kllimareligionens fader Al Gore, er gjort til skamme og deres påstande om Jordens undergang viste sig at være groteske løgnehistorier (oy vey), så sælger det stadig billetter. Alle bidrager til hysteriet: medier, skoler, teologer, politikere, medier og kendisser. Der er ikke plads til fakta, forskning, samtale eller debat. Taleretten tilfalder dem der falder til patten og alle kæmper om at overbyde med de største krav om at “redde klimaet” og skabe “grøn omstilling”. Når gletschere vokser naturligt eller Nordpolen ikke bliver isfri som lovet, er det ikke engang ubelejligt, for samtalen om dette finder ikke sted. Den er overstået. Det er slut. Vi har nået et resultat: klimaforandringer dårlige, hvid mand dum.

Al Gore er afløst af den autistiske semimongol Grete Thunfisk, som er blevet fyldt med løgn, eller i hvert fald surrealistiske overdrivelser og udokumentérbare påstande, gennem den svenske folkeskole; en folkeskole man har pligt til at sende sine børn i. På grund af hendes mentalt svækkede tilstand har hun haft en sygelig overreaktion på det dommedagssludder kattedamevældet m/k har fyldt hende med, og i stedet for at få opvågnende lussing eller en kold spand vand, er denne misbrugte pige blevet ophøjet til en religiøs figur. Hendes egen mor siger endda, at lille Grete Thunfisk kan se CO2 med sine bare øjne. Se de onde skyer dræbe Jorden. Hun kan se denne tredjedel af en tiendedel af én procent af atmostfæren. Er det ikke mageløst?

Jeg taler om profeten Thunfisk (pbuh) fordi vi har brug for mening med livet. Men vores liv må og skal dreje sig om andet end computermodeller, der maler Fanden på væggen, ofte i strid med hvad der måles og konstateres i den virkelige verden. Europas fædrelande er midt i en demografisk krig og trues af udslettelse. En reel trussel mod vores eksistens som kræver generationers slid, kamp og dedikation for at kunne bekæmpes. Fremtidens katastrofer vil være helt uberørte af vind og vejr.

Her kan du fylde dit liv med mening, som kan medvirke til ægte forandring i tid og rum. Måske kan du endda finde glæde over at netop du fødes til at være dit folks frelser på en virkelig måde, som få generationer før dig har været forundt. Du kan være en brik i den forandring der kan vende 70 års ulykke, og sætte kursen mod genskabelsen af fædrelandenes Europa og dit folks overlevelse. Læs om vort lands utrolige historie, om vores helte. Besøg vores forfædres grave, oplev vores museer og tænk på de kommende slægter. Føl en kærlighed for det der var og en pligt for at skabe trivsel for de der skal arve dette rige.

Det behøves ikke at kombineres med religion. Bevares, det kan det så udmærket, men meningen med livet er alene med nationalismen, der rækker ud til fortid og fremtid, mere end hvad man kan drømme om.

Nå, men i øvrigt er jeg også mindre og mindre optaget af samfundsspørgsmål. Jeg har fundet en passion for videnskab. I fucking love science! Jeg er bare helt pjattet med det, det er jeg bare nødt til at sige.

Jeg har endda købt en kop med elementer fra det periodiske system. Så bliver det sgu’ næppe mere videnskabsagtigt. Jah, mand!

Cool.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Island fik en rabbiner og det var en fantastisk berigelse

Hvad kan man opnå hvis alle arbejder sammen for samme sag på tværs af grænser? …

8
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Oy Vey!TroldmandenTom VensterBlæzer GydaGoyJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Knald God artikel. Og lækker kop!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Helt enig – koppen inspirerer. Fandt selv denne lille perle:comment image

Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim

Ham starwars cucken der.. av for et syn…

Blæzer GydaGoy
Gæst
Blæzer GydaGoy

Individual Liberty is rooted in a single principle: non-aggression. In a free society, no one would be permitted to use aggressive force against anyone else. No one would be allowed to hire or “vote” for someone to use aggressive force against anyone else. Aggressive force is a crime, and it would be treated like one. But right now, we’re dealing with the opposite. Long ago, before any of us were born, the idea that government is permitted to use aggressive force became the accepted norm. Aggressive force became institutionalized, monopolized and concentrated. We find ourselves today in the midst of… Læs mere »

Tom Venster
Gæst

Meget god analyse. Folk lengter så etter ekte mening i modernitetens tomhet at de kjøper alle slags idiotiske teorier. Flat jord, falsk månelanding, etc. Det finnes til og med noen stakkars tullinger som tror at seks millioner jøder ble gasset i hjel og gjort om til møbler og husholdningsprodukter.

Hvis disse menneskene bare var i stand til å tenke litt kritisk ville de kunne sett gjennom medienes løgner og dermed funnet ekte mening. Dessverre er ikke dette mulig for alle. Det positive er at det skjer med flere og flere.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Hvor mange mennesker demonstrerer mod klimaet i Kina, Indien, Mellemøsten, Africa osv…? Narh nej, det er kun de rodløse vesterlinge de kan få på gaderne over den slags. En kosher-stemplet sag med det formål at lette det stigende tryk af vrede og frustration der har opbygget sig i vores del af verden. En energi der i stedet skulle bruges på at sikre vores folks eksistens og en fremtid for europæiske børn.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Har kun én ting at sige om den lille jøde-plant: Fetal Alcohol Syndrome.