Hjem / Danmark / Kendiskandidater strømmer til Stram Kurs

Kendiskandidater strømmer til Stram Kurs

Det ses ofte hos nye partier, at så snart der er prestigefyldte folketingsmandater i sigte, så kommer kendisserne farende til for at reservere en plads i rampelyset. Det samme er tilfældet for Stram Kurs efter partiets underskriftsindsamlingssucces i kølvandet på muggioptøjer, og der er allerede en række personer fra de kulørte blade og finkulturelle cirkler, der har hægtet deres vogn på Palugang-gang.

Vi kaster et blik på en håndfuld af disse, og får et par ord omkring deres kandidatur.

Jørgen Leth, forfatter, tv-kendis, filminstruktør, negercharmør:

“Jamen, jeg synes det er spændende, det gør jeg da. Det er jo kunst, ikke? Altså, det er ægte følelser fra alle sider. Der er et liv, et drive, en gejst, en bevægelse, en cyklus. På én gang mangfoldig men ekskluderende, altomfavnende men afvisende. Jeg er ikke politiker, men jeg kan lide det, det kan jeg altså. Jeg er cykeljournalismens Fætter Guf, kolonialismens Lundin, egocentrismens fodpumpe… ja. Det er malerisk, retorisk frigørende og ikke mindst, ja, et opgør med det min tandlæge kalder “helvedes perkere”. Jeg lader mig ligesom trække med, og ser hvordan det går. Det er nyt for mig. Jeg elsker udfordringen, jeg bliver som et barn igen. Jeg ser faktisk lidt Paludan og Stram Kurs som Team Carrera, Chiappuccis hold. De havde cykelbukser der lignede denim, og så ukomfortable ud. Men de var fleksible og ingen hindring. Det var en illusion, en fernis af noget der virkede malplaceret, men med funktionalitet. Ja, tilgiv mig mit billedsprog, ikke? Men når Chiappucci, dette lille italienske jordegern på en alt for stor cykel, kørte i prikker, så var ingen i tvivl længere.”

Nicki Bille, fodboldspiller, tidligere narkoman:

“Du har bedt om et udtalelse? Hvad er dit problem? Jeg kan ikke rigtig greje det her. Ja, jeg er fucking opstillet for Stram Kurs, men vil du snakke om politik eller vil du med en tur udenfor? Hør her, jeg er stadig bundet ind efter skudepisoden, men jeg kan også bruge en riffel, din pikhat. Hvad? Hvad? Du svarer ikke? Når jeg kommer i folketinget så plaffer jeg bærret af dig. Kandidat? JA, det ved du jo! Hvorfor? Hvorfor hvad? Hvorfor jeg stiller op? Er det det du spørger om? Du er så provokerende. Hør her, jeg har lagt mit liv helt om. Jeg har et iltert temperament, OKAY! Jeg er ikke den person længere. Jeg er så ked af de fejl jeg har begået. Nu ser jeg fremad. Hvad? Min politik? Jeg fucking er lige i gang med at fortælle noget, så hold kæft, ikke! Vi går udenfor. Næ-nix. Ti stille. Luk røven. Vi går udenfor.”

Ole Henriksen, cremekonge:

“Jamen, hej, darling. Jeg smiler bare over hele femøren over Rasmus. Har du set hvordan han skinner! Jeg har ikke engang givet ham prøver på mine produkter, men han har jo bare en super flot hud! Gorgeous! Nå, men det er nok en vild overraskelse, like oh my gooood, at jeg stiller op, men det er bare tiden for mig. Jeg har levet som en prins i L.A.’s underverden af homomillionærer, the good life, i så mange år, at nu vil jeg yde mit, glory glory hole-elujah Jeg følger jo med i de danske medier, og er tit i Danmark, I love it, og jeg hader de vamle perkere. De er, like, overalt! Jeg spurgte Rasmus: “Rasmus, vil du ikke nok gøre noget ved de vamle perkere altså, de er så ulækre, children of the devil, ikke”, og det var han bare så klar på. Let’s freaking go, altså.

Kronprins Frederik, tronfølger:

“Der kommer tidspunkter, og også biveje, som man, men også til nu og da, være vedkommende, hvor man i stilstand og eftertanke, som i går, med familien og sådan, men med tanke på det der sker i ens liv, i vores allesammens liv, men med henblik på hændelser og begivenheder, i udlandet, på rejser, men sandelig også herhjemme, kan bibringe én en forståelse, der udpræget tydeliggør, som det vilkårligt sker, ikke kun i det regi som kendetegner vores liv, men også hvad der øffes i det store og lille rum, hvor, men også i, der findes andre sandheder end bare det, som eller hvad man oplever derved, der giver rundhåndet til en oplysning hvorved en følelse af, en test af, disse meningsfyldte stunders endelige omrids kan fastlægges for en videre kreds, men også til det formål vi ønsker.”

Birthe Kjær, sanger:

“Jeg hader perkere så meget at du ikke fatter det.”

Held og lykke til alle kandidater.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Oy Vey!Ogier le DanoisSorte SlyngelLars Agerbæk med æEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Ærgerligt at se, at de ikke opstiller Yahya Hassan.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Hassan skal nok komme ind som løsgænger på et eller andet tidspunkt. Før eller siden vil der være så mange pærkere i Danmark at han kan komme ind alene pga. sin hudfarve.
Glæder mig til at se ham og Paludan “debattere” fra folketingets talerstol.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Jeg har seriøst ikke grinet så meget siden jeg læste ‘At tænke sig’ på bagsiden af mine forældres Politikken. Især Tronfølgeren fik mig til at skraldgrine.
Tak for det.
Det er første gang jeg er stødt på andre der har bemærket hvor ekstra-ordinært uduelig den mand er til præsentere noget som helst. Sammen med Bush junior, Naser Khader fra hans Ny Alliance tid og Trump, er han nok en af de dårligste talere jeg nogensinde har hørt.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

V for sejr – han får i hvert fald min stemme.

Ogier le Danois
Gæst

Og min V

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og min! Og min mors, og min gamle morfars, og min bedste vens! Har gjort alt, hvad jeg kunne for at overbevise folk, men desværre kun få forstår pointen.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Haha. De første 10 sekunder troede jeg rent faktisk at Monsieur Leth var klar til forandring, men så dum er jeg heller ikke. 😀