Hjem / Samfund / Lazio-fans hylder folkekær leder til stor begejstring

Lazio-fans hylder folkekær leder til stor begejstring

Fodboldklubben Lazio har fans hvis kærlighed rækker meget længere end bare holdet. De forstår også at omfavne Italien og nationens hæderfulde fortid. Således havde de entusiastiske tilhængere lavet et flot banner, som i anledning af Italiens frihedsdag blev luftet i Milan, byen hvor den populære leder, Benito Mussolini blev myrdet af kriminelle kommunister. På banneret stod “Hyldest til Benito Mussolini”.

En fredelig men ærerig gestus, der viser at folk forstår at holde tabte soldaters minde i live. Noget som rigtig mange italienere i alle aldre vil bifalde dem for at gøre.

Læser man beretningen om dette fra TV2, så males der dog et helt andet billede. Og det er for at sige det mildt. Deres korrespondent Eva Ravnbøl er definitionen på en rodløs kattedame, og hun personificerer den moderne ikke-journalistik og dens åbenlyse politiske slagside.

Torsdag fejrer Italien sin frihedsdag, og derfor har reaktionerne været ekstra voldsomme på banneret fra Lazios fans. Det fortæller TV 2s korrespondent i Italien, Eva Ravnbøl.

Voldsomme – hos kommunister, multikulturalister og andet antiitaliensk rakkerpak. Dette inkluderer selvfølgelig også kloakpressens rotter.

– Det er under alle omstændigheder et meget provokerende signal at sende. Og timingen er ekstra provokerende, fordi det sker dagen før Italiens frihedsdag, hvor landet fejrer, at de fik bekæmpet fascismen.

– Her mindes de alle dem, der ofrede sig for Italiens løsrivelse af fascismens greb. Derfor er det meget stødende for mange mennesker – og især for den ældre generation, at der kan stå nogle unge og ære Mussolini, som var ansvarlig for at slå mange italienere ihjel i fascismens navn, siger Eva Ravnbøl.

Der var redelighed, ro, orden, selvrespekt, fremtidstro og trivsel i det fascistiske Italien. Det var det modsatte af et voldeligt samfund med vilkårlige drab. Det var ikke Italien (eller Tyskland), der kastede Europa ud i en brutal verdenskrig, følgerne af hvilken gennemsyrer vores klovnesamfund i dag.

Det er 2019, så giv næsen et klem.

Både før, under og efter kampen blev der hørt racistiske tilråb fra Lazio-fans rettet mod AC Milans Tiemoue Bakayoko. Der blev også set en oppustelig banan på tilskuerpladserne.

Er det i sig selv negativt at ligne en abe? Vil dem der klynker forklare hvorfor en abe er et dårligt dyr at sammenlignes med? De begår ingen kriminalitet for eksempel. Er aber værre end løver eller bjørne? Dem må folk jo godt sammenlignes med (tror jeg; jeg har ikke lige tjekket 2019-protokollerne). Manden ligner en abe og det er vel ok at tage en oppustelig banan med på stadion? Bakayoko er jo selv en ækel provokatør, så et mildt drilleri er vel at forvente. Jeg kunne forstå hvis de kastede sten efter ham, men det gør de jo ikke.

“Der blev set en oppustelig banan.” Det er da simpelt drilleri. Lad os ikke glemme at den spiller blev udsat for “””racisme”””, tidligere har deltaget i usømmelige provokationer mod netop Lazio, som den uforskammede skodneger han er.

Her ses Bakayoko med en anden nederdrægtig Milan-neger, lave en usmagelig provokation, som burde have forårsaget at de måtte flygte for deres liv.

De racistiske tilråb er et voksende problem i Italien, og i de her måneder går der jo nærmest ikke en uge, uden at der er noget ballade af racistisk karakter, siger Eva Ravnbøl.

Problemet er dæmoniseringen af publikum for helt sunde reaktioner på indstrømningen af afrikanske spillere, der opfører sig utåleligt og fjerner illusionen af at have en klub der repræsenterer ens by. Det er en uacceptabel situation, der søges løst gennem hetz mod fankulturen. Løsningen er naturligvis at genrejse europæisk landsholds- og klubfodbold, gennem ekskludering af ikke-europæiske spillere.

I italiensk politik er der i øjeblikket en tone, der kan opfordre til de voldsomme ytringer, siger Eva Ravnbøl fra Italien.

Here we go. Føj for den lede, Eva Ravnbøl. Føj.

Der er politisk polemik, fordi der sidder en regering, hvor indenrigsministeren, Matteo Salvini, fylder en hel del. Han kommer fra et parti, som favner mennesker fra den yderste højrefløj, og hans sprogbrug mod kriminelle indvandrere kan være ret stødende, siger hun.

Italien har en regering der er delvist nationalistisk orienteret og for første gang tager et opgør med afrikaniseringen af støvlelandet, eller i hvert fald begrænser den umiddelbare tilstrømning. Det støder den rodløse journalist Eva Ravnbøl, men tydeligvis ikke folket, som giver en historisk høj opbakning til det forholdsvis moderate parti Lega. Vi har rigtigt nok en stødende retorik at håndtere, men den kommer alene fra TV2’s korrespondent.

Ifølge Eva Ravnbøl mener nogle folk i Italien, at regeringen pisker en stemning op med had til bestemte befolkningsgrupper, og at det muligvis kan vække nogle typer, som tidligere har behersket sig lidt på det område.

Eva Ravnbøl taler som en radikal folketingspolitiker. Italien tilhører italienerne, og regeringen søger med milde tiltag at beskytte landet mod en regulær invasion af racefremmede fra et andet kontinent. At omtale de fremmede som befolkningsgrupper er multikulturel newspeak, og det er så lavt og folkefjendsk, at det ikke bør overraske at gammelmedierne og journaliststanden er mere upopolær nu end nogensinde før.

Dagens Blæser har været på gaden, og fandt ikke at folk havde negative reaktioner på Lazios fans’ gestus. De så følgende billede og fik forklaret hvad det drejede sig om:

Arne Olsen, 46 år, konsulent: “Nå, ja, det er da godt de unge interesserer sig lidt for politik. Mig bekendt var der ikke problemer med ghettoer og voldtægter dengang Mussolini var ved roret. Så hvad er problemet? Har jeg misset noget?”

Lissi Overgaard Rahbek, 36 år, husmor: “Er det fordi det ikke handler om fodbold? Eller er det det med fascisme som der er galt? Mussolini har aldrig gjort mig noget. Eller Danmark noget. Han tillod vist forresten heller ikke homoseksuelle mænd i dametøj at få adgang til børn og læse homobøger højt. Vi kunne bruge en leder som ham i dag, tror jeg egentlig nok. Ikke sandt? Det synes jeg i hvert fald. Jeg synes ikke vores land er på rette kurs. Slet, slet ikke.”

Kalle Vissenbjerg Nielsen, 20 år, murerlærling: “Årh, nice, en romersk salut! Det er da bare 10-4. Altså, nu må de lige vaske sandet ud af deres vagina altså. Hvad fanden er problemet? Syg klovneverden, hvis man ikke engang må tro på noget, mand. Hæng jer selv, mand.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenSorte SlyngelJohan WaldheimKomponistenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

De jødiske manipulatorer er så småt ved at miste grebet om de satans Goyim. Det er dejligt!

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Il Duce er en af de bedste ledere i Europas historie.Mens Jøde-styrede lande som USA,UK og Frankrig vred sig i permanente kriser stormede Italien frem,økonomisk og kulturelt.På samme tid at jøderne udsultede millioner i Sovjet og sprang kirker i luften blomstrede landbrug og Kristendom i Italien.
Benito Mussolini-en stor leder.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Jeg rev lige en “Anti-fascistisk” 1. maj demonstrations-plakat ned igår aftes. Tror den kommer fra Folkets Hus på Nørrebro.

Hvor kan man få adgang til de rigtige historiebøger/internetartikler etc., som rent faktisk fortæller sandheden om Italien og Mussolini i mellemkrigsårene, og ikke goyim-versionen som alle lærer om i folkeskolen/gymnasiet.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Det er de små handlinger, der tæller. Tak for det.
Godt spørgsmål forresten.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

SS Lazio <3

Oversætteren
Skribent

“hans sprogbrug mod kriminelle indvandrere kan være ret stødende”.. Den lader vi lige stå et øjeblik..