Rasmus Paludan kommer (nok) på stemmesedlen allerede i år [OPDATERET; HAN ER I MÅL]

Spred kærligheden

Danernes lys, de svages beskytter, frikadellernes vogter og Sprechstallmeister i Cirkus Paludan. Kært barn mange navne—og endnu flere vælgererklæringer.

Ifølge de seneste tal fra Indenrigsministeriet har Rasmus Paludans parti Stram Kurs nu 17.739 af de i alt 20.109 vælgererklæringer, der skal til for at blive opstillingsberettiget til et folketingsvalg. Dette er en enorm fremgang, da partiet først på måneden stadig lå under 6.000.

»Med den hastighed, som han har denne uge, så når han det. Det bliver ikke noget problem for Stram Kurs at få mere end de 20.109 vælgererklæringer, som partiet skal bruge,« siger Kasper Møller Hansen, professor og valgforsker ved Københavns Universitet.

De seneste tal fra Økonomi- og Indenrigsministeriet viser, at Stram Kurs nu har 17.739 vælgererklæringer, hvilket er et spring på mere end 2.000 erklæringer på et døgn.

Det viser sig, at vi i høj grad kan takke muggiers og venstreorienteredes dårlige opførsel for Paludans succes. Godt lavet, gutter.

For Stram Kurs og Rasmus Paludan har primært demonstrationen 14. april og de efterfølgende uroligheder på Nørrebro været en katalysator for støtten til partiet.

»Det var hans vendepunkt, fordi han fik enorm opmærksomhed. Nørrebro var, når man kigger tilbage, det, som placerede ham i danskernes bevidsthed. Før det var han blot en Youtuber og et fænomen på de sociale medier, der havde støtte hos et snævert segment.«

Det afskrækker åbenbart ikke de snart 20.000 danskere, der har afgivet Stram Kurs en vælgererklæring, at Rasmus Paludan har en racismedom bag sig og kaster med brændende koraner under sine demonstrationer.

Vent, hvad?! Afskrækker det ikke hans potentielle vælgere (som det må forventes, ønsker at smide muslimer ud af landet), at han brænder koraner? Det er næsten ikke til at tro.

Partiet høster fortsat nye vælgererklæringer hver dag, og selvom Stram Kurs med stor sandsynlighed kommer på stemmesedlen, så bliver det ikke nødvendigvis i hele landet.

»Han skal finde ni kandidater, der vil stå på hans liste, og det, tror jeg, bliver en kæmpe udfordring for ham. Han vil derfor risikere at stå i en situation, hvor mange ikke vil kunne stemme på ham.«

Dette har jeg faktisk også tænkt. Stram Kurs lader ikke til at have særlig mange medlemmer, og har i hvert fald ingen store profiler udover Paludan selv. At finde ni kandidater, tror jeg ikke, bliver det store problem; spørgsmålet er snarere, om man kan finde ni kandidater, der ikke er komplette tosser—særligt når han tilsyneladende kun får ca. en måned fra han bliver opstillingsberettiget til der afholdes valg. Jeg husker tydeligt, at spidskandidaten for Nye Borgerlige til kommunalvalget i 2017 i den kommune, jeg dengang boede i, virkede som så stor en tosse, at jeg ikke kunne få mig selv til at stemme på ham. Og jeg tror altså alt andet lige, at Stram Kurs’ tossefaktor er noget højere end NB’s.

Når alt det er sagt, vil jeg da ønske Rasmus Paludan held og lykke med de godt 2.000 vælgererklæringer, han mangler, samt krydse fingre for, at han kommer i Folketinget. Det skal nok få skabt noget velfortjent og længe ventet ravage.

Hil V for sejr!

 

OPDATERING: Stram Kurs mangler nu under 1.000 vælgererklæringer.

Paludan & co. har nu underskrifter nok.

Efterlad et svar

32 Kommentarer på "Rasmus Paludan kommer (nok) på stemmesedlen allerede i år [OPDATERET; HAN ER I MÅL]"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus Boatsinker
Redaktør

Der er en underskov af tidligere Z-profiler som nok skulle kunne dække ind, når der skal opstilles. Det bliver fin underholdning; kunstigt åndedræt til vores lokumsdemokrati.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Solstrålehistorie.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Go go Paludan. Vermuth og Tulle kan lige så godt lade være med at stille op. Paludans politik er langt bedre. 700.000 fremmede fjender UD.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det bliver det sjoveste valg nogensinde, haha. Jeg tror sagtens, at SK kan få et godt valg. Måske helt op til 10%. Man skal ikke undervurdere vores ultra-racistiske boomers, som er skuffet over DF.

Tom Venster
Gæst

Paludan er en underholdende type. Å benytte seg av innvandrernes totale mangel på selvbeherskelse er noe flere kunne gjøre. Det er i det minste oppmuntrende når man ser hvilket nivå det er på fiendene vi har i våre egne land. Når (((ytre innflytelse))) etter hvert fjerner seg eller minsker til en passende mengde, vil det ikke være store utfordringen å rydde opp i eget hus.

Ogier le Danois
Gæst

White pilled V

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Kunne forestille mig at Stram Kurs kommer ind i stedet for Nye Borgerlige. Tossefaktor er slet ikke nogen dårlig ting når det kommer til politik. Man stemmer vel på den der er mest yderliggående i forhold til ens egne mærkesager, i håb om at det vil rykke mest ved udviklingen.

Lord of the Frogs
Admin

Det kan man da virkelig kun håbe. Stødte på flere boomere der snakkede om det måske var muligt at trække deres opstillingserklæring til Nye ‘Slet ikke kontrolleret opposition’ Borgerlige tilbage og give den til Stram Kurs.

Jeg opfordrede på ingen måde dem til at gøre det og kaldte på ingen måder Gammel kontrolleret oppositions Borgerlige for kontrolleret opposition.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hmmm, så må min plan om at skrive meme tal og citater på min stemmeseddel vente til en anden gang.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Kan I også høre godstogene i det fjerne 😂😍😂😍😂😍😂😍😂😍

Hil Paludan! Hil folket! Hil sejr!

Claus
Gæst
Claus

Tut-tuuuuuuut, alle ombord.

Daniel
Gæst
Daniel
Ser ud til at han forstår vores foragt overfor folkeforræderne. Jeg kan kun ønske ham held og lykke – Hvordan vil du føre valgkamp? – Jamen, jeg skal tøjle og beherske min foragt for de politikere, der har ført landet ind i den dybe krise, som nationen står over for. Da vil jeg gøre mit yderste for, at det ikke skinner for meget igennem. For det kan man ikke bruge til så meget. Men jeg føler helt klart, at mange danskere bakker op, fordi de deler min træthed over, at nutidens politiske, såkaldte ledere har ført nationen ind i en… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Meget glistrupiansk.

Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage
Nu er jeg ikke enig med alt hvad Paludan siger da jeg ønsker at afvikle det nuværende demokratiske system men synes da man skal stemme på stram kurs alligevel til folketingsvalget da det er et skridt i den rigtige retning mod en Folke revolution set ud fra en biologisk verdensanskuelse man kunne forstille sig at stram kurs ikke kunne få indflydelse nok ud fra de stemmer de fik af folket så dermed kunne man forstille sig at folket ikke ville finde sig i det og ud fra den definition ville der være opbakning i befolkningen til en revolution mod det… Læs mere »
Lord of the Frogs
Admin

Jeg kan høre nogle oy-veys i det fjerne, men jeg er stadig meget skeptisk overfor Rasmus Paludan og Stram Kurs. At (((systemet))) har ladet Rasmus Paludan og Stram Kurs komme igennem med deres opstillingsberettigelse, lader til at de ikke anser ham for at være en trussel på nogen måder.

Daniel
Gæst
Daniel

(((Systemet))) lod også NMR stille op til rigsdagsvalg i Sverige sidste år og det gjorde de også med Svenskernes Parti i 2014. DNSB og DP har også stillet op til kommunalvalg. Hvad er din pointe?

Daniel
Gæst
Daniel
Et par klovnehistorier hvor i rigtig skal finde båthornene frem https://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-om-paludans-underskrifter-jeg-foeler-mig-lidt-trist Og den her https://www.bt.dk/politik/uffe-elbaek-er-ikke-i-tvivl-rasmus-paludan-er-racist Her er noget fra denne artikel »Det er racistisk, når han siger, at alle muslimer skal ud af Danmark. Stram Kurs er et rabiat højreradikalt parti, som åbenbart bryder grundloven, og det har jeg det meget svært med,« siger han. »Vi diskuterer i partiet, hvordan vi skal forholde os til Rasmus Paludan. Vi vil ikke gå i dialog med ham. Han skal have lov at sige, hvad han mener, men jeg har ikke lyst til at kommentere det – heller ikke i partilederrunder. Stram Kurs… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Tilføjelse til anden kommentar. Uffe er den største klovn i Dansk politisk

Af samme årsag har Uffe Elbæk i dag i en email opfordret statsministeren til at indkalde samtlige partiers formænd til en snak om de “mange demokratiske paradokser og etiske dilemmaer,” som han mener, at Stram Kurs’ indtog i valgkampen medfører.

BÅT BÅT BÅT
https://www.dr.dk/nyheder/politik/partier-frygter-freakshow-men-er-klar-til-moede-paludan-i-valgdebat

Morningstar
Gæst
Morningstar

Hoppas han vågar bränna Talmud också.

Steffen
Gæst
Steffen

Det gør han ikke desværre. Han har udtalt at han ikke har noget imod jøder og han har også kalot på et par af hans første videoer

Lord of the Frogs
Admin

Der har været en del opfordringer fra vores allieret verden over på diverse af hans videoer om “Now do the Talmud” og mange zio-zombie-boomere der læser Snapshanen og Pisriasposten var total udeforstående.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Første kandidat: Uwe Max Jensen. Båt båt..

Daniel
Gæst
Daniel

En tossekandidat, dog ikke en jøde. I det mindste så er jeg overbevist om at han går ind for samme realpolitik som Paludan men jeg håber at der kommer nogle bedre kandidater…. (gerne nogle kandidater der har været i Z eller især DP) Når partiet er så lille og Uwe er populær hos frikadellerne så er valget forståeligt nok selvom jeg ikke er super glad for det.

Daniel
Gæst
Daniel

To andre kandidater jeg er overbevist kommer på stemmesedlen er Ronnie Haakansson som også var kandidat i kommunalvalget og Dennis. Jeg tror ikke de er landsbytosser i samme grad. Spørgsmålet er hvor mange jøder der kommer til at stille op og gøre partiet mere stuerent?

Daniel
Gæst
Daniel
Af ren kedsomhed så var jeg inde på hans blog for at se om der var noget man kunne være super sur over, eller om jeg havde ret i at hans realpolitiske holdninger er den samme som Paludans. Jeg er overbevist om at det er det sidste som er sandt da hans blog indeholder mest islamkritik og lidt kritik af løgnepressen. Jeg kunne godt lige dette indlæg og hvis han seriøst går ind for dette indlæg som det virker som at han gør, så vil jeg ikke brokke mig ret meget. Jeg går meget op i realpolitik end i hvor… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg kan som et andet forsvar sige at Uwe forsvarer den kunst som Dan Park har lavet, selvom personen stemte på nationalsocialisten Vera Oredsson ved sidste valg. Det kan man se på dette indlæg fra fire uger siden og andre indlæg
http://balletmagnifique.blogspot.com/2019/04/anklageren-krvede-dan-park.html
http://balletmagnifique.blogspot.com/?q=dan+park

Så han er ikke en af de mange counterjihadister som kun går ind for ytringsfrihed når det gælder kritik af muslimer og negere, imens af han vil forbyde alt kritik af jøder. Det er meget positivt og opvejer det at han er en landsbytosse for mig. Realpolitik er det vigtigste for mig.

Daniel
Gæst
Daniel

Det er selvom der er en artikel fra Redox der overraskende nok kalder ham NAZIST. Men helt seriøst så hvad jeg selv ved, så er artiklen sand nok
https://redox.dk/nyheder/jo-dan-park-er-nazist-her-er-beviserne/
Han indrømmede også på Twitter at han stemte på Vera fra NMR i 2017. Jeg vil godt forsvare Uwe som kandidat da han går ind for ytringsfrihed, også for Blæserfolk.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Mon han maler sin egen valgplakat med sit erigerede lem?

Daniel
Gæst
Daniel

Fint interview fra Deadline i går. Han fik lige et par angreb på løgnepressen også
https://www.youtube.com/watch?v=OTHj48ry84Q