Hjem / Indsigt / Svækkede veganere skæmmer VM i snooker

Svækkede veganere skæmmer VM i snooker

Vi ved alle at veganere er en ganske særlig plage. De kan ikke nøjes med blot at udvise selvskadende adfærd gennem destruktiv, frivillig tvangsfodring med næringsfattig ikke-kost. De skal også sniffe deres egne prutter, pudse deres glorie og belære de uoplyste masser om deres frelsende livsstil.

Jehovas vidner har intet på disse typer. Du ved om en person er veganer ret tjept. Ikke på grund af ydre tegn som indsunkne kinder og bakteriekrøller (såkaldte dreads), men fordi de fortæller om det øjeblikkeligt. Veganeren er definitionen på et irriterende individ, lidt som venligboere, klimatosser og andre der har misforstået Moder Naturs tydelige retningslinjer for trivsel og sundhed på såvel det personlige plan som på det folkelige og planetære.

Ulykkeligvis har et par af disse ukrudtssmoothie-drikkende aspargeshippier fundet vejtil de smukke sæder i Crucible-teatret i Sheffield, hvor VM i snooker afholdes.

Der er tale om en kvinde og en mand. Kvinden lader til at være sidst i 40-erne, men da veganerlivsstilen ikke kun skrumper din hjerne, men også slider hårdt på kroppen og nægter den livsvigtig næring, så kan hun principielt være omkring de 30. Manden er en nuddelarmstype, som nok er enten bror eller mand til gulerodshystaden.

Hver dag har de plads med et nyt utåleligt budskab. Et nyt slogan for deres religion. De har blandt andet haft:

“Meatless monday”

“Powered by plants”

“VEGAN”

…og et eller andet med broccoli.

Jeg tænkte på at dokumentere det mere detaljeret, da jeg ikke kunne udstå deres offentlige prutsnifning, men jeg nøjedes med at nappe et enkelt billede.

“What a cunt”, tænker Gary Wilson utvivlsomt.

Som man kan se kan hun ikke helt holde øjnene åbne i sin udsultede tilstand, hvilket ellers burde være en umulighed, med tanke på det absolutte drama der udspillede sig på bordet mellem Gary Wilson og Mark Selby.

Min lille bøn er så simpel, når nu ikke man kan forbyde offentlig promovering af veganismen som værende skadelig for folket: hold jeres uvaner for jer selv og hvis I vil prædike, så gør det foran spejlet eller noget.

Dette er i forlængelse af artiklen om Grete Thunfisk(pbuh), den autistiske klimaprofet. Veganismen er en erstatning for religion; et indhold der skal fylde tomrummet. Det rodløse individ uden bånde til fortiden eller tro på fremtiden, svæver rundt i klovneland og søger mening, retning og eksistensberettigelse. Med veganismen kan man puste sit ego op, godhedssignalere og få en identitet, som på et eller andet plan giver en anledning til at stå op om morgenen.

Det er tegn på et sygt samfund at folk udviser selvskadende adfærd, og disse tosser ville forsvinde som dug for solen i et sundt nationalistisk samfund præget af fællesskab og familieværdier. Jeg garanterer det.

TILFØJELSE: Der er faktisk en mangeårig veganer blandt spillerne. Der er tale om Peter Ebdon. Og passer han på skabelonen?

Den udhungrede Ebdon råber “VEGAN POWER!”. Ikke den type power jeg bifalder. Men Ebdon har ligesom de andre ikke bare lagt sin kost om. Han har fået en religion som han søger at udbrede.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
abemanKristian NissDanielOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Gad vide, hvad der ville ske, hvis man mødte op med en t-shirt med et hagekors på til et offentligt arrangement?

Daniel
Gæst
Daniel

Et banner hvor der står ¨Red kloden, massesterilisering af racefremmede nu¨ med en Tyrrune og et link til Nordfront.dk? Det kunne være ret sjovt…..

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Hvis du ikke vil spise kød, så fint. Lad være. Min onkel spiser heller ikke kød.

Men lad være med at annoncere det på din påklædning. Vi er ikke interesserede i at høre om fremmede mennesker spiser kød eller drikker mælk. (Sidstnævnte kan man desuden som regel se ved at vurdere pigmentering)

abeman
Gæst
abeman

snooker snak comeback?