Hjem / Indsigt / Lars Løkke Rasmussen med i Star Wars?

Lars Løkke Rasmussen med i Star Wars?

Vi omtalte i seneste afsnit af Radio 266b, at vores gennemført elendige klovnefører, multikulturalismens bannerfører, perkernes lovsangssopran, befolkningsudskiftningens primus motor, det alkoholiserede flæskebjerg Lars Løkke Rasmussen, deltog i en mindehøjtidelighed for terrorofrene i Sri Lanka.

Her gav han en ufatteligt klam forsvarstale for det helvede på Jorden som Venstre og andre landsforræderpartier har skabt i det tidligere homogene og fredelige Danmark. Talen var dog ret så morsom i al dens multikulti-leflen, for tykke Lars fra Græsted, tog en  scene fra Star Wars og brugte en velkendt replik som erstatning for dybsindig og værdig politikersnak. Når man dykker ned i The Phantom Menace for at finde ord, så er man fandeme desperat.

Her er hvad Lars Løkke sagde. Jeg sværger ved Svend Tveskægs grav, at det ikke er satire:

– Vi spørger os selv: “Hvad er det, terroristerne vil opnå?” Svaret er lige så enkelt, som det er skræmmende. Svaret er frygt. Fordi frygt avler vrede, og vrede avler had, og had avler mørke. De ønsker konfrontationen med det mål at grave grøfter mellem mennesker, mellem trossamfund, mellem befolkningsgrupper.

No shit. Det sagde han. Til en mindehøjtidelighed. Ingen reflektion fra ormen om det nu også er så smart en ide at oversvømme Danmark med humant affald og dermed lade folket blive en minoritet i dets eget land om få årtier. Om det nu ikke er en sund reaktion at folk hader de ufattelige mængder fremmede, der trænger ind på folkets eneste levested og foragter de nederdrægtige rotter der har lokket disse fremmede hertil. Nej, han fodrer Fakkeltogsdanmark med pladderretorik fra en animeret eks-hånddukke.

Lars Løkke Rasmussen har allerede været i kontakt med (((Disney))) for at få en mulig rolle i den kommende Star Wars-film. Det er på tale at han kan være Yodas længe savnede rumfætter Fatsoda, og at der kan blive tale om adskillige scener.

Fra en kontakt i statsministeriet har Dagens Blæser fået lov at se udkastet til hans formodede replikker. Fatsoda, som er et rigtigt mensch med moderne rumværdier, skal blandt andet sige følgende:

“Hate perkere, you must not. All space Danes, we are. Borders lead to ethnospace, ethnospace leads to skinhate, skinhate leads to inequality, inequality leads to dead space niggers, which, I presume, really sucks it does. Once I done with my mission of tolerance am, a high position in the united space senate I seek. And if perkertsunami to flood space Danes necessary is, invite them I must.”

Jeg er normalt imod at man politiserer film lavet til børn, men det er stærke, sjæleformende linjer de har fået skrevet der. Mine øjne vædes.

Fatsoda har sine meninger, men Yoda…. Yoda vil altid være på Team Duke.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenTom VensterOy Vey!Lars Agerbæk med æLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Kan lille Lars fra Græsted ikke tage ned og slåsse for de der mujahideenere igen? Så er vi da af med ham.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Citatet lader til at være inspireret af en muhamedansk filosof/læge/mystiker mm.:

Ignorance leads to fear, fear leads to hatred, and hatred leads to violence.

Abū l-Walīd Muhammad ibn Ahmad ibn Muhammad ibn Rushd

www.goodreads.com/author/quotes/360618.Ibn_Rushd

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Har hørt, at lille Lars fra Græsted tænder på fadbamser.

Tom Venster
Gæst

Hahaha ikke dårlig. Rasmussen sitter og forbereder talen i siste liten og tenker “Hva fanden skal jeg sette inn her? Jeg er helt tom for ideer…
Ah, jeg har det! Star Wars selvfølgelig. At jeg ikke så det tidligere! Det er jo genialt. Frykt avler vrede, vrede avler hat…”
lol

Oversætteren
Skribent

Liberaldemokratiet synger på sidste vers.