Hjem / Akbaring / Symbolpolitisk fallit: Blokke i Bispehaven skal rives ned

Symbolpolitisk fallit: Blokke i Bispehaven skal rives ned

Gennem overfladiske overskrifter tænker mange i ind- og udland no,k at Danmark virkelig har styr på sine hundredtusindvis af perkere, og at vi bruger en jernnæve til at banke disse fremmede djævle på plads. Realiteten er dog at det eneste vi høster er katastrofal, danskfjendsk symbolpolitik lavet af kyniske, kujonagtige landsforrædere i brede forlig.

DR har fundet en slibrig kattedame, en rodløs multikulturalist og (((pædagogstuderende))) til at tale Bispehavens sag. Jeg er delvist enig med hende. I hvert fald i forhold til nedrivning.

– Jeg er ikke helt fan af planen.

Sådan lyder det fra Helene Kirketerp Sørensen, der sammen med sin kæreste bor til leje i boligkomplekset Bispehaven i Aarhus-forstaden Hasle.

Hun mener ikke, at nedrivning er løsningen på de problemer, som boligområdet har.

– Jeg tror, der er andre måder at gøre det på. Man ekskluderer folk på denne her måde, siger Helene Kirketerp Sørensen, der har boet i Bispehaven i fem år.

Hun synes ikke, at det står så galt til i området, som politikerne mener.

– Det er et mangfoldigt og rummeligt sted at bo, siger Helene Kirketerp Sørensen.

Vi taler om det der er vurderet til det mest utrygge område i Danmark, og hvor der er begået uhyrlige forbrydelser. Men det er vel også en slags mangfoldighed. Uden muggier ville Bispehaven være frarøvet den kreative buket af kriminalitet og grænseoverskridende opførsel som beboerne beriges med i dag.

Der vil blive bygget nye private boliger i området i det vestlige Aarhus.

– Vi vil sikre en anden beboersammensætning, der gør, at der er flere med tilknytning til arbejdsmarkedet eller som er i gang med uddannelse, der kommer til at have deres hverdag i området. Det sikrer vi med aftalen, siger borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard (S).

Det er det glade vanvid. Man kan spørge sig selv om det er nødvendigt for Dagens Blæser at påpege det åbenlyse, og med klar reference til “Kejserens nye klæder” er svaret et rungende ja. Vi eksisterer på en bizar tidlinje, der hører til i en dystopisk dommedagsroman. Men det er virkelighed. Vi er oversvømmet af et ubeskriveligt antal fremmede fra fjerne kontinenter. Et antal som vil stige og stige, million efter million, om intet gøres af heltemodige og handlekraftige danskere. Og dem har vi ingen af på Christiansborg.

Hver gang et boligområde når et mætningspunkt af perkeraffald, så bliver det en ubelejlig sten i skoen på vej mod den totale befolkningsudskftning. Derfor ser vi symbolpolitikken træde til, for at sprede muggiplagen til hver en krog og maskere ulemperne ved det igangværende folkemord.

Bispehaven er et hundedyrt byggeri som er næsten nyrenoveret. Det er ikke til at adskille fra eksklusive multimillionbyggerier på havnefronte og deslige.

Bispehaven fejler ikke noget. Det gør derimod de fremmede ulandsskabninger, der har fået lov at tilsmudse disse topmoderne bebyggelser. Nu skal vi så tale nysprog og høre om “tryghedsrenovering”.

Danmark anno 2019 er et Danmark uden ror, der styrer mod en så dyster fremtid, at der burde være en strakstur mod galgen for dem der foreslår denne type forbryderisk symbolpolitik.

Bispehavens faciliteter brænder ikke fordi det er noget skrammel som selvantænder. Problemet, igen, er det min lokale mekaniker kalder “forbandede, satans usle perkersvin, må de brænde i helvede”. Og det er dem, just dem, politikerne vil fjerne fra Bispehaven og sende ud til hr. og fru Deadline-Danmark. Man skubber kræftsvulsten foran sig til næste krise indtræffer.

Skulle vi sænke disse luksusbyggerier i grus, så ville det eneste acceptable tidspunkt være i forbindelse med ballade i kølvandet på en beslutning om genetableringen af et dansk Danmark.

Så pyt, skidt.

Ellers: hold nallerne fra Bispehaven. Gør noget ved de fremmede i landet. Det er mere simpelt end et puslespil med to brikker.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenLord LollandJarlechberthClaus BoatsinkerOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Nu hvor vi er tvunget til at døje med disse værdiøse ørkenrotter, så foretrækker jeg, at de holdes samlet, i stedet for at spredes ud over det hele. Lidt ligesom med Christiania.

Ville selvfølgelig tusind gange hellere se, at man tæppebombede ghettoerne med giftstoffer, men det er ikke politisk muligt – endnu.

Jarlechberth
Gæst
Jarlechberth

Hvis man træder i en lort, så er det bedst at tøre skoene af på dit stuegulv og alle dine møbler, fremfor at vaske skoen ren udenfor.

t. Lars Løkke

Oversætteren
Skribent

De har jo ikke råd til at bo andre steder end i ghettoen?

Lord Lolland
Administrator

Jo da, de kan jo bare flytte til udkantsdanmark!

Det her er, om planlagt eller ej, en “kulturberigelse” af de fattigste dele af Danmark

Oversætteren
Skribent

Hmm.. Ja. Måske at akademikerne inde i byen er blevet træt af perkere og nu vil have dem ud til Df-segmentet? Det kunne da være en passende hævn..