Hjem / Verden / Australien: Oi m8, vi er også et klovneland af rang

Australien: Oi m8, vi er også et klovneland af rang

Denne historie bringes fordi den har mange, hvis ikke alle, elementer af klovnorama. Brune væsner der dunkes i hovedet, fordi deres egen særstatus overtrumfes af homofile og sekulære/muhamedanske interesser. Der er et fravær af hvide australiere i dette cirkus, og alligevel kører klovnetoget med fuld fart. ALLE OMBORD.

Australian rugby star Samu Kerevi has apologized for “offending ” some fans after sharing an Easter message which quoted from the Bible, amid a backlash against Kerevi’s international teammate Israel Folau over anti-gay comments.

Kerevi, who is captain of The Queensland Reds and has won more than 20 caps for the Wallabies, shared a message at Easter on his Instagram account which read: “For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. John 3:16.”

“Thank You Jesus for dying on the cross for me. I love you Jesus,” he added, alongside a picture of himself appearing for the Reds.

Vi har at gøre med en underfrankeret øneger, der hylder europæernes frelser Jesus Kristus. Den går ikke i Australien. Det støder jo potentielt såvel fedora-ateister som muhamestraliere.

The post came amid a row involving Wallabies teammate Folau, who is facing the sack over a social media post earlier in April in which he said that “hell awaits” gay people.

Some fans (homofile aktivister – red.) questioned Kerevi’s Easter post in light of the Folau controversy, with one writing: “I know a lot of gay kids and adults in our sport would love to hear a rugby leader like you say you love and respect them for who they are – are you willing to endorse that message?”

Another wrote: “I hope you don’t support Israel’s (Israel Folau, læs nedenfor -red.) comments Samu.”

Kerevi later took to Instagram Stories to apologize “to anyone that I have offended in giving praise to our God on a weekend that we take off to celebrate his Sacrifice for you and I.”

After the bizarre apology, he later posted a message clarifying that he was “not apologizing for my faith in Jesus Christ my saviour.”

“I do not feel obliged to apologise because of a situation happening right now to a brother of mine,” he added, referring to Folau’s case.

Kerevi has won considerable support from fans despite the initial criticism from some, while fellow Wallabies international and Queensland Reds teammate Taniela Tupou – known as ‘The Tongan Thor’ – wrote on Facebook: “Might as well sack me and all the other Pacific Islands rugby players around the world because we have the same Christian beliefs.

“I will never apologise for my faith and what I believe in, religion has got nothing to do with rugby anyways.”

Bortset fra at jeg ønsker en fredelig flytning af disse junglefolk til Polynesien, så støtter jeg dem i denne sag. Hvis man ikke som privatperson må hylde Jesus i påsken, så lever man i et forkvaklet, totalitært regime der er helt ude af kontrol, hvad angår politisk korrekthed.

Det “homofobiske” budskab som benzinsnifferen Israel Folau slog op, for hvilket man søger at annullere hans kontrakt, var dette:

Grug siger budskab. Jeg kunne godt lave en lignende plakat med små modifikationer, indeholdende grupper som fortjent står til at møde rebet. Folau prædiker et kristent budskab der er ubelejligt i en tid, hvor man lader som om Jesu lære er at slikke muhamedanerfødder og nedlægge grænser. Og fra dette budskab Folau deler, så håndplukker man homoseksualisterne, som dem der er under angreb, som igen skulle skyldes en irrationel angst for bæskubbere, såkaldt homofobi. Hvad med alkoholnydere? Hvad med skøger? Hvad med løgnere? Hvor er hylekoret på deres vegne?

Men bøsser overtrumfer religion. Andre religioner overtrumfer kristendom. Sådan er det nu i dag. Hvis en muggineger havde lagt et Eid-budskab op, var han næppe blevet kritiseret.

Australien skal dog oppe sig en del, hvis de vil udfordre Sverige, New Zealand, Tyskland og Storbritannien i kampen om titlen Klovnejordens Hovedkvarter. Der skal mere til.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

3. verdens indvandrerne må altså lige se at blive integreret i deres nye klovnelande ret hurtigt..