Hjem / Danmark / Paludanertoget fortsætter: 3,9% i seneste måling

Paludanertoget fortsætter: 3,9% i seneste måling

Som jeg skrev så sent som natten til i går, stod Rasmus Paludan og hans parti Stram Kurs ifølge en meningsmåling til at komme i Folketinget med 2,7% af stemmerne. En ny meningsmål viser nu imidlertid, at de står til hele 3,9% procent, altså ca. syv mandater. Hvis dette holder stik, bliver SK større end både Liberal Alliance og Alternativet (der kun står til hhv. 3,3% og 3,4%).

Målingen er dog ikke kun historisk god for Paludan & co., den er det også for Nye Borgerlige, der jo i sidste måling faktisk blev overhalet af SK. Det gør de ikke i den pågældende måling, hvor de står til hele 6,3% af stemmerne.

Knap så godt går det for Dansk Folkeparti, der er helt nede på 11,2%. Det er mindre, end de fik til valget i 2001. Denne stemmefordeling betyder, at næsten halvdelen af de højrepopulistiske stemmer altså står til at gå til partier, der er opstået som en reaktion på DF’s slappe linje.

Selvom det går elendigt for netop DF, viser målingen altså også overordnet fremgang til de indvandringskritiske partier. SK, NB og DF står jo sammenlagt til 21,4% (hvor DF som bekendt fik 21,1% i 2015). Der kan altså efter valget blive tale om en (lidt) stærkere national fløj, der pga. Paludan desuden bliver markant mere national.

Der er vist ikke så meget andet at sige end held og lykke til Paludan og Stram Kurs.

V for sejr!

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
TrumlerenburgLarsLarsenSorte SlyngelKaptajn Mannheimer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er fucking lækkert! SK ender på 10-12%. Paludan kommer til at slagte de andre partiledere under partilederrunderne. Deres politik er for de flestes vedkommende baseret på følelser og løgne, hvorimod Paludans politik er baseret på logik og sandhed – og det vil få en masse til at vågne op! Sandheden vil altid sejre i sidste ende!

Har allerede købt en kop, så jeg kan opsamle venstrefascistiske tårer på valgnatten.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

‘Paludantoget’ ligefrem?

Javel ja, jeg er klar!

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Kom nu drenge, vi skal ha’ memet Rasmus Paludan ind i folketinget!!

Ogier le Danois
Gæst

2019 ender som et historisk år i dansk klovnepolitik.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Læst Weekendavisen? Det her er langt værre end ’33! lmao

Oversætteren
Skribent

Han er vores bedste bud. Vi må støtte ham. Meld jer ind i partiet.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Præcis. Han er meget vel kosher, men det er nu engang det bedste, vi har.

Med dét sagt, er det jo for så vidt også ligegyldigt med, om han hader jøder eller ej – så længe han modarbejder meget af det lort, de render og laver. Han havde alligevel aldrig haft en chance, hvis han havde sagt, at han var imod jøder, da næsten alle danskere er komplet hjernevasket i holohoax og anti-Hitler propaganda.

Så længe han ikke går hen og specifikt bliver en jødefortaler, der vil give dem særrettigheder osv., så skal det nok gå alt sammen. Bare dét, at en superjøde, som (((Krasnik))) kvetcher så vildt over ham, siger nok alt om, at han ikke har lavet nogle lyssky aftaler med jøderne. Paludan virker oprigtigt pro-dansk, omend han ikke er 100% redpilled.

V for Sejr!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Det bør ikke være noget problem at lave samme lovgivning mod jøder, som den Paludan har til hensigt at lave mod muslimer, når først han er blevet stor nok.
Baby steps.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ahem… FUCK JØDER og FUCK PERKERE!

burg
Gæst
burg

Tag jer nu sammen og få stemt, please.

Jeg så et TV2 interview med paludan, hvor han sagde “danmark for danskerne”.

Det er sådan set det eneste vi ønsker, ikke sandt?

Radikaliseret ungdom
Blæser læser
Radikaliseret ungdom

De skal baghjul nede i folketinget