Hjem / Danmark / Terrorcensur: Folkekær kunstners samlede arkiv UDRADERET

Terrorcensur: Folkekær kunstners samlede arkiv UDRADERET

Tårerne har frit løb Jorden rundt. Mange troede at den hensynløse og brutale censur og undertrykkelse af heltemodige dissidenter havde toppet. Flere mente at det digitale blodbad havde været så ekstremt omfattende, at der ikke var flere potentielle ofre at stikke ned.

Der tog man fejl. Man tog mega fejl, faktisk. Der er nemlig sket noget, som ingen troede var muligt. Nedbrændingen af Notre Dame de Paris var altså ikke afslutningen på henretningen af vores fælles kulturelle arv. Det var bare forretten.

Nu kom turen til hovedretten.

Nu lukkede de Håbets Kilde.

De shoahede Satirens Paradishave

Sid ned hvis ikke du vil falde.

Boatsinker14.tumblr.com er væk.

Væk.

Intet forvarsel. Ingen forklaring. Intet lig at obducere. Intet påstået regelbrud. Bare… væk.

Som en sjælden frø kørt over af en firmabil fra Gils Deli.

Tumblr’s skaber (((David Karp))).

Med genopbygningen af Notre Dame er der uvished om der vil ske en genopbygning af det der forsvandt, eller om konstruktionen vil blive (((fortolket))).

Hvad angår den verdenskære multikunstner Boatsinkers arkiv af kulturelle helligdomme og kontrasemitiske perler, er der dog ikke uvished.

Det er en klassisk fugl Fønix-agtig ting.

Der vil fra (((Tumblr)))-asken rejse sig en prægtig flamme, som ingen krognæset djævel kan få indflydelse på. Et censurfrit område. En ny side. Et helle for det ypperste.

Hold øje med Dagens Blæser, som vil være de første til at udbasunere den digitale lokation for den europæiske civilisations kronjuvel, når denne klækkes af sit guldæg.

I dag må vi trykke F, vist må vi det. Men vores fjender, talrige som de er, skal vide at vi aldrig bøjer os, aldrig overgiver os, aldrig mister viljen til sejr og ikke helmer før arbejdet er ført til dørs og vi har gjort vores for at tage kampen så langt som vi kan – forhåbentlig til den totale udrensning af enhver inden- som udenlandsk fjende af familie folk og fædreland. Forhåbentlig.

Indtil da så tøv ikke med at ringe til kriselinjen 35 20 14 88 og få vejledning til hvordan du eller dit barn skal tackle nyheden. Jeg foreslår at vi i kunstneren Boatsinkers ånd tager 88 armbøjninger i dag. Hvis vreden ikke er vendt til positiv energi, så tag yderligere 88 armbøjninger. Til Valhalla.

Så er det i øvrigt anden dag af VM-finalen i snooker. Det så ud til at være en guddommelig dyst efter 4-4 søndag eftermiddag. Da der sidst på aftenen stod 12-5 til Judd Trump, så var spændingen afløst af en regulær opvisning og afklapsning. Kan det vendes? Det er selvfølgelig muligt, og hvad end det ender med, så ret jeres blå øjne mod skærmen og se dette stykke sportshistorie af historisk høj kvalitet. Sidst Trump var i finalen i 2011 endte det med en sejr til Higgins, men denne sene revanche viser en helt anden magtbalance, og kan være begyndelsen til enden på den man kalder årgang ’92 (året hvor en række verdensstjerner blev professionelle, herunder Williams, O’Sullivan og Higgins), der ellers har haft en ubeskrivelig dominans i umindelige tider.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
GosephJarlEchberthClaus BoatsinkerKomponistenSorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg sad ned og alligevel faldt jeg… Stort F.

Oversætteren
Skribent

De har ikke engang sendt dig en email?

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Hvorfor er vi her stadig? Bare for at lide? Hver nat kan jeg mærke mit ben… og min arm… selv mine fingre. Kroppen jeg har mistet…de kammerater, jeg har mistet…vil ikke stoppe med at gøre ondt…Det er som om, de stadig er der. Du føler det også, gør du ikke?

Den gamle
Gæst
Den gamle

F

Lord Lolland
Administrator

F

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

F

Komponisten
Gæst
Komponisten

*Mozarts rekviem spiller i baggrunden*

I dag er vi alle Boatsinkers.

Richard Wagner sagde engang til den unge Nietzsche, at hvis hele Louvre brændte ned med alle dets kulturskatte, og det (hovedsageligt) franske og italienske folkefærd ikke kunne genskabe denne uvurderlige kunst , havde franskmændene og italienerne ikke fortjent den alligevel.

Vi kan ikke genskabe Boatsinkers kulturskatte, men vi kan i sandhed værdsætte Boatsinkers kunst, netop fordi kun en kan lave denne slags.

Har vi fortjent mængden af Boatsinkers memes, shitposts og lignende? Kan vi som følgere af Dagens Blæser med Boatsinker og Co. i sandhed gøre os fortjente til dennes Kunst?

Ja!

For vi kan alle på hver vores måde gøre vores bedste for at shitposte, meme, være kreative, rive idiotiske antifa-plakater ned, oplyse venner og familie om Europas skæbne, lave vores egen kunst i traditionel Europæisk stil og derved ære vores kultur og vores forfædre. Selv små handlinger kan være gnisten til en stormflod af renskyllelse og renselse af vores europæiske brødres og søstres forvrængede sind og tomme sjæle.

Som Fønixen rejser sig fra asken, således må vi rejse os med nyt blod på tanden, genfødt med ny visdom og styrke, så vi kan kæmpe videre og hårdere end før!

Frygt ej censur, det var modige og stærke mænd som byggede Europa, ikke passive, feminiserede, kujonagtige og svage mænd, som har alt for meget magt, og for stor en pengegriskhed til at vi nogensinde kan stole på deres agendaer:
@LarsLykke og hans 10 obligatoriske fadbamser, jakkesæt, fiskekvoter og luksusrejser. KlovneDanmark™’s bedste ambassadør (et hårdt felt at konkurrere i, fordi der er virkelig mange kandidater…)
@BjarneCorydon feat. Goldman $achs – må din groteske grådighed og materialisme blive din undergang.
@UffeElbæk og hans sojaimperialister og kattedamevælde. Narcissisme, uforfyldte naturlige pligter og lavt T-niveau er essensen af jeres parti og politik.
@MortenØstergaard og hans cognitive dissonans og uærlighed. Virkeligheden kommer til at slå hårdt, hvor langt tid kan du undertrykke den?

Vi må aldrig give op!!!

Deus Vult.

Slonk the Beep Beep Salad
Gæst

Trykker mange gange F på mine taktile Cherry MX White(!) taster.
Har du overvejet at tegne dem digitalt i fremtiden, så de vil få et mere poleret/webcomic udseende eller er det personlige og rustikke en del af charmen?

Goseph
Blæser læser
Goseph

F