Hjem / Danmark / Løkke kapitulerer, Paludanerriget indstiftes d. 5. juni

Løkke kapitulerer, Paludanerriget indstiftes d. 5. juni

Ham den tykke ølslubrer, der for tiden kalder sig Danmarks statsminister, har bestemt sig for, at der skal afholdes valg d. 5. juni. Alt tyder på et nederlag til blå blok—et nederlag, der i øvrigt ikke bliver mindre af, at Venstre nu klart melder ud, at de ikke har i sinde at samarbejde med Rasmus Paludans Stram Kurs.

Der er tilsyneladende ingen tvivl om, at SK faktisk formår at komme i Folketinget. I de tre meningsmålinger, partiet indtil har været inkluderet i, har de fået hhv. 2,7%, 3,9% og 2,4% af stemmerne. Sidstnævnte tal kommer fra måleinstituttet Voxmeter, der også typisk har givet Nye Borgerlige en markant lavere stemmeandel end i andre meningsmålinger—ja, i den pågældende Voxmeter-måling er NB faktisk helt nede på 0,9%, og står derfor selvsagt slet ikke til at komme i Folketinget. Om det så er Voxmeter, der har ret, mens alle de andre måleinstitutter tager fejl, eller om det forholder sig omvendt, vil tiden vise; men vi kan da i hvert fald sige, at SK selv i værste fald står til fire mandater i Folketinget. I bedste fald lader de til at kunne ende med omkring syv.

Selvfølgelig håber vi her på Blæseren på, at Paludan under debatterne virkelig formår at vække befolkningen, og at han ender med 88% af stemmerne. Så skal Grønland og Sydslesvig atter blive danske, alle medlemmer af det Radikale Venstre skal udvises til Eritrea, svenskere og holstenere kommer til at sidde bagerst i bussen, hvor de hører til, og Jørgen Leth bliver udnævnt til guvernør af Dansk Vestindien (jeg overvejede at sige Søren Pape, men det ville simpelthen være for ulækkert).

I tilfælde af dette ikke sker, ved jeg (som jeg har nævnt før) godt nok ikke, hvad der skal blive af regeringsforhandlingerne. Jeg er stødt på dem, der hårdnakket påstår, at “de røde” nok skal få rottet sig sammen i sidste øjeblik. Det skal jeg selvfølgelig ikke endegyldigt kunne udelukke, men jeg er altså heller ikke sikker på, jeg køber den.

Elbæk insisterer fortsat hårdnakket på, at han selv vil være statsminister, og uden ham er det ikke garanteret, at rød blok overhovedet kan nå op på 90 mandater. Selv hvis vi ser bort fra dette, har jeg svært ved at se, hvordan Mette Frederiksen skulle kunne arbejde sammen med Enhedslisten (hvad der jo næppe var let for Thorning) eller endda De Radikale. Et flertal til blå blok lader til at være meget usandsynligt, selv hvis man gjorde op med alle forbehold overfor Paludan. Og om et samarbejde over midten, et noget sjældent syn i dansk politik, skulle kunne komme på tale, synes jeg dårligt, jeg kan spå om.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

25
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
13 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
DanielLars Agerbæk med æOversætterenOy Vey!Kaptajn Mannheimer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Hvis de kan samle mandater nok, så tror jeg oprigtigt på at Løkke vil forsøge at lave en koalition med S og O, så socialdemokratiets 3 fløje kan gå sammen om at føre ligegyldig midterpolitik.
Eventuelt med Riskær (E) hvis han/partiet kommer ind.
En SOVE-regering med andre ord.

Daniel
Gæst
Daniel
Oversætteren
Skribent

Det bliver spændende.. Kollapset er på vej..

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Oversætteren er klar! 🙂

Claus Boatsinker
Administrator

De skal ikke integreres de skal [NOGET I MINECRAFT].

Claus Boatsinker
Administrator

Glædelig ramaHOMOdan til jer alle!

Tom Venster
Gæst

Hill Paludan! Hill Danmark! Hill seier!

Daniel
Gæst
Daniel
Daniel
Gæst
Daniel

For hver gang at Paludan boomerposter (MUH KVINDERETTIGHEDER og snakker om at iSLAM kan ikke lige LGBTQP) så siger eller skriver Paludan noget der er meget fornuftigt. Som her hvor han nævner Den Store Udskiftning

PRESSEMEDDELELSE

Stram Kurs kan nu med glæde annoncere yderligere 3 kandidater, så vi nu indtil videre er 10 kandidater:

Casper Hansen, cand.mag.
Sjælland

Martin L. Christensen, uddannelsessøgende
Fyn

Kim Holmgaard Madsen, selvstændig
Esbjerg

Om de 3 nye kandidater udtaler partileder Rasmus Paludan: “Det er mig en stor glæde, at de første 10 kandidater nu er i hus! Imidlertid vil vi naturligvis fortsætte med at annoncere kandidater, indtil vi har et passende antal. Vores 3 nyeste kandidater er alle stolte danskere, der ikke viger tilbage fra at tale om ‘Den Store Udskiftning’, dvs. den enorme demografiske forandring, der som samfundets svøbe lægger sig over Danmark i disse år.”

da-dk.facebook.com/StramKurs/

Daniel
Gæst
Daniel

Hans svar i klimadebatten og i pensionsalderdebatten er Paludan når det er bedst. Det er næsten værd at lytte til.

Oversætteren
Skribent

Ja han gjorde det super..

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Fornuften vil sejre! V for Sejr! De andre er totalt målløse, når han taler. Læg mærke til tavsheden. De ved hverken hvad de skal sige eller tænke. De ved inderst inde godt, at han har ret.

Gad vide om Stig Grenov fik et psykisk sammenbrud pga. Paludans sandheder, siden han har meldt sig syg efter partilederrunden på DR.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Sidder og ser partilederrunden på (((TV2))). Paludan styrer for vildt. Man kan nærmest se, hvordan der slår gnister i hjernerne på de andre, når han står og snakker den pureste fornuft, haha. De har INTET på ham.

Oversætteren
Skribent

Det ligger ikke på nettet vel?

Daniel
Gæst
Daniel
Daniel
Gæst
Daniel

Højdepunkterne i DR debatten var Paludan der nævnte Den Store Udskiftning direkte på live TV. Det var helt klart højdepunktet men der var andre højdepunkter som der hvor Paludan var ved at blive afbrudt af DR journalisten, der snakkede Paludan om ræverøde DR og snakkede færdig. Der hvor Paludan gør en død kedelig snak om klima og nævner muggiberigelse i en klimasnak var også ret godt

Lavpunktet var alt den snak om fucking klima. Hold kæft hvor var det død kedeligt, jeg var ved med at falde i søvn. Pensionsalderdebatten var også ret kedelig og er endnu et eksempel på normiepolitik hvor normiepartierne skal finde noget de kan være uenig om, selvom det ikke betyder en skid for det danske samfund i det store hele.

Tilsidst så var DF rigtig dårlig og Vermund var også ret dårlig. Det eneste positive hun sagde var da hun spurgte skøgen fra KD om hun var flygtningernes parti. Det må jeg indrømme var ret godt, men ellers var hun ikke særlig god.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

God analyse. Jeg er helt enig. Den eneste grund til, at jeg gad at glo på det, var Paludan. Han strålede. 8,5/10 points fra mig. Så en stor 8,5 tal fra mig, som Nigga Cameron ville have sagt det.

Der hvor jeg synes, at Paludan hang lidt i det, var at han ikke specifikt nævnte, at f.eks. Kina og Indien har næsten 3 milliarder indbyggere tilsammen, og hvor hvert individ dernede sviner langt mere end den gennemsnitlige dansker f.eks. gør det. Men alt i alt gjorde han det rigtig godt. Nul nervøsitet at spore. Manden er iskold, og det går fuldstændigt, som jeg havde regnet med – at han sætter dagsordenen og sætter alle de andre pladderhøner til vægs uden reel modstand.

Glæder mig allerede til næste runde. 1-0 til Paludan og Danmark.

Daniel
Gæst
Daniel

Hvordan var (((TV2)))debatten? Sagde Paludan noget meget godt der og var det mere dødkedelig klimadebat? Jeg har ikke TV2 eller TV2 play så jeg så ikke debatten.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Han strålede. Talte hurtigt, præcist og klart. De andre var totalt målløse. Pernille Skippers ansigtsudtryk på et tidspunkt, hvor Paludan foldede sig ud, var intet mindre end priceless. Man kunne bare se, hvordan det stak hende som en kniv i sjælen, haha. Han lukkede også fuldstændigt ned for værten og hendes “kritiske” spørgsmål. Han var iskold. Fuldstændigt som forventet.

Tænker, at du kan finde klip med ham rundt omkring på de forskellige medier de kommende dage.

Henrik Qvortrup erklærede ham endda som vinder af debatten. Siger ikke så lidt, når selv Qvortrup er nødt til at komme med sådan en indrømmelse.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Paludan skar totalt igennem i partileder runden på DR. Jeg tror han skræmmer folk til at stemme på ham, ligeså meget som han skræmmer folk fra at stemme på ham.

Oversætteren
Skribent

Det er jo hans frembrusende og kompromisløse adfærd, der har skaffet ham de resultater, han har opnået indtil videre. Og hvis han frastøder nogle, så går de stemmer jo så bare til Nye Borgerlige istedet. Jeg tror, at han skal blive ved med det, han gør..

Daniel
Gæst
Daniel

En rigtig god kandidat. Jeg er overrasket over det selv når han har talt sammen med onde onde David Duke
www.danmarksnationalefront.dk/artikler/duke-macdonald-nyborg-sunic-m-fl
jyllands-posten.dk/politik/ECE11366819/intelligensforsker-stiller-op-for-stram-kurs/
Det er en kandidat som jeg håber kommer i Forrædertinget.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Dagens Blæser burde kunne vokse på denne Paludan-bølge. Tænk hvis de hundrede tusindvis af unge Paludan fans fandt ud af at han havde sin egen fanside.

Daniel
Gæst
Daniel

Paludan lyder ret moderat her
»Det er det eneste, muslimer forstår og har respekt for,« siger Paludan i videoen, hvor han til sidst forklarer, at hans »endelige mål« er, at der ikke er flere muslimer tilbage på Jorden.
»Vi kan starte med at sørge for, at fjenden ikke er i vores eget land, Danmark, og så kan vi eventuelt hjælpe andre lande med også at få dem ud fra deres lande. Det bedste ville selvfølgelig være, at der ikke var en eneste muslim tilbage på vor kære jord, og jeg håber, at det vil ske en dag, og så vil vi have nået vores endelige mål med sikkerhed,« siger han bl.a.

jyllands-posten.dk/politik/ECE11368718/paludan-taler-om-at-udrydde-muslimer-i-video-om-endeligt-maal/

Lyder som at Paludan har en god løsning på muslimspørgsmålet.