Hjem / Danmark / Danmarks egen Thunfisk: Tyksak strejker for klimaet

Danmarks egen Thunfisk: Tyksak strejker for klimaet

Så har vi fået vores egen opmæksomhedshungrende udgave af klimaprofeten Grete Thunfisk, seeren af kuldioxid. Denne gang er der ikke tale om en autistisk mongol, der får stukket engelske taler i hånden med et højere lixtal end hendes IQ, men blot en smælderfed htx-studerende fra Frederikshavn.

Denne fedtknop af en bonghjerne vil sultestrejke frem til folketingsvalget den 5. juni, og foretrak som sit sidste måltid en klassisk omgang perkermad i form af en durumrulle. Grunden til hans sultestrejke er at der skal “gøres noget” for klimaet, og at “der skal ske noget handling” samt at der hos politikerne skal være “noget handling bag”.

Manbun-Mikkel. Dobbelthagens darling.

Jeg har i gennemgået adskillige artikler om denne svært overvægtige Fætter Guf-type, men der er ingen konkret information omkring Mikkel Brix’ ankepunkter. Intet tyder på at han besidder en ekspertviden, men at han trods sin fremskredne alder, lader til at have slugt alle dommedagsprofetier råt, og ikke som sådan har en selvstændig tilgang til temaet g̶l̶o̶b̶a̶l̶ ̶o̶p̶v̶a̶r̶m̶n̶i̶n̶g̶ klimaforandringer. Vi kan antage at han tror, at en tredjedel af en tiendedel af én procent er det stabile leje, som kuldioxid skal udgøre af atmosfæren, og hvis den stiger 1/10.000-del, hvilket ikke er usandsynligt, så står Himmelbjerget under vand eller noget.

Biler dum, hvid mand dum, kød dum. Det må være det Tykke-Mikkel tror. Men han taler kun om hans sultestrejke, og ikke noget videnskabeligt relevant. Altså, tomme ord og dommedagsklynken, just som hans erklærede idol, den svenske folkeskoles flugtdronning, Greta Thunberg.

På den ene side vil det gøre Mikkel Brix rigtig, rigtig, rigtig godt at skære kosten bort, og få fedtforbrændingen i gang. Dertil kan han måske også få et slag klimafisse, da alle artikler omkring ham omtaler hans “nære veninde”, der skal dokumentere hans mediestunt (skyd først, spørg senere). På den anden side er jeg oprigtig interesseret i Mikkel Brix’ løsninger, hvis dog bare han ville nævne dem. For han er jo en zoomer, og vi ved hvor radikalt de er villige til at gå til værks. Hvis Mikkel ikke blot bekymrede sig om abstrakte niveauer af negligerbare gasser, men også havde hjerte for miljøet, så ville han måske se at Kina, Indien og Afrika sviner ret så kraftigt, og uden sammenligning er de store syndere i forbindelse med såvel luft- som vandforurening.

Skulle man samarbejde med en ungersvend som hr. Brix om at løse dette, kunne det jo hurtigt være at klimatropper akkompagneret af klimatæppebombetogter ville udradere dissse miljøsvin, med en hensynsløs brutalitet vi andre knapt kan forestille os.

Måske skulle nogen fodre den omvandrende søko, Mikkel Brix, med nogle grafer og tal omkring dette og få hans pis i kog i forhold til de brun-gule forpestere af vores jordklode? Helst inden han falder i, og igen fylder sit korpus med perkeræde om 8-9 dage.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
ClausOversætterenSorte SlyngelKristian NissDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Det mest fornuftige med Stram Kurs er ikke indvandringspolitikken da jeg har mindre kritik af den. Men derimod klimapolitikken hvor Paludan snakker om kondomer til U-lande og det at Danmark ikke betyder en skid hvis de store lande ikke er med. Hans løsning med at fokusere på de klimating som giver mere lykke til danskerne (som partikelforurening om er et reelt problem) i stedet for at spilde masser af skattekroner på såkaldt grøn omstilling og gå helt amok over JORDEN GÅR UNDER. Alle burde være enige i den del af hans politik lige meget hvad de ellers går ind for, men desværre har klimareligionen taget over hos mange danskere.

Daniel
Gæst
Daniel

Dagens Blæser har snakket lidt om Aarhus V og de mange farttosser der er i det område (som næsten alle er racefremmede) Der var fartkontrol igen i dag og Aarhus V skuffer aldrig når det gælder idioti på vejen

30 personer sigtet ved færdselsindsats i Aarhus Vest

Østjyllands Politis færdselsafdeling og lokalpolitiet i Aarhus Vest gennemførte torsdag eftermiddag og aften en færdselsindsats i det vestlige Aarhus. 30 personer blev sigtet – heraf kan tre personer se frem til en ubetinget frakendelse af kørekortet for at køre alt for stærkt.

På Hejredalsvej i Brabrand kørte en bilist 113 km/t, hvor man må køre 50 km/t, og på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor den tilladte hastighed også er 50 km/t, kørte en bilist 114 km/t. Den sidste ubetingede frakendelse af kørekortet gik til en bilist, der blev målt til at køre 149 km/t på Ringvejen, hvor hastighedsbegrænsningen hedder 70 km/t.

politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-fredag-den-10-maj-2019/2019/05/10

Oversætteren
Skribent

Det tæller altså ikke at sultestrejke, hvis man er fed fra starten. Så snyder man jo ligesom..

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Han holder jo ikke i to dage, haha. Unibrow McFatFuck

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Tør man håbe på at fededyret sulter sig ihjel?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Så skal han sgu faste i mere end en måned.

Ogier le Danois
Gæst

Han trænger nok godt til at sulte sig lidt lol

Daniel
Gæst
Daniel
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Det er en faste, men ikke en sultestrejke som løgnepressen har omtalt det som.

Man sulter ikke når maven knorer lidt eller man har lyst til slik. Man sulter når kroppen mangler næring til en sådan grad at den tager skade.. Det er der vist ingen fare for her. Både pga. hans……. kropssammensætning, og fordi at
1) 29 dage er noget næsten alle kan klare uden at tage skade.
2) han har selv sagt at hvis han bliver sløj så stopper han 🙂

Dette er din klimaprotest på soya (eller, midlertidigt uden soya)

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Tunfisk? Jeg var nu mere ovre i hval-kategorien.

Oversætteren
Skribent

Har nogen her erfaring med at faste i længere tid? Min længste har været i 7 døgn.