Hjem / Indsigt / Selvforbedring nu også censurgrundlag(!)

Selvforbedring nu også censurgrundlag(!)

Jeg ved ikke hvor mange der kender den svenske nationalist Identitet Svea. Han har været i gang et års tid, og har havde en JewTube-kanal, hvor han netop havde passeret 4.000 abonnenter.

Nu fik han i et koordineret terrorangreb slettet alle hans konti på diverse platforme på samme tid (YouTube, Instagram med mere). Hmmmmmmm….. hvilket utroligt tilfælde.

Sagens kerne er at Identitet Svea/Erik ikke snakker om politik som sådan, ikke tilsviner “blattejävlar” eller “svartskallar”, men blot prædiker indgående om selvforbedring i form af fysisk træning, læsning, skriveri og deslige. Han har lavet et utal af videoer med træning, såvel kampsportstræning som styrketræning, live-dækning af Alternativ for Sverige (2018), motivationstale og direkte udsendelser med fokus på spørgsmål om selvforbedring.

Man skulle tro at disse ting var ukontroversielle, og fri for den terrorcensur som politiske dissidenter ellers mødes med, men selvforbedring er jo også en uønsket modpol til den politisk korrekte selvudslettelse. Hvis du siger nej til porno, Marvel-religiøsitet, sofalivsstil og generelt nej til det eksisterende Weimar-helvede, så er du en farlig person.

Erik har en ny kanal som man kan følge, foruden en ny Instagram-konto, og han har også været et smut forbi Henrik Palmgren hos Red Ice for at fortælle om hans virke:

Fremad. Vi har en lang hukommelse. Ingen nævnt, ingen glemt. Men vi skal altid fremad!

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
MorningstarLarsLarsenKristian NissOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Spøjst.. Men tror ikke, at de kigger så dybt på kanalerne, inden de sletter dem. Det er nok også en af grundene til, at man ikke kan få at vide, på hvilken måde man har overskredet deres fællesskabsregler.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

PSA til alle mødre:

Teenage år kan være hårde for din søn. Det er vigtigt at du holder øje med at han trives. Der kan være mange faresignaler du skal være opmærksom på. Du er en god mor og kender intuitivt tegn på at din søn mistrives, men eftersom vi lever i en progressiv og kunstig verden er der visse faresignaler som ikke er intuitive.

Et af de vigtigste tegn er selvforbedring. Hvis du oplever at din søn lige pludselig går tidligt i seng, læser bøger eller ækle sider som “dagensblæser” eller “nordfront”, træner mere, klarer sig bedre i skolen, går på vandreture, lærer selvforsvar eller lign. er det for sent. På dette tidspunkt er han grebet af neo-nazismen og du kan ikke komme ind til ham. Det bedste du kan gøre for ham er at kontakte kommunens afradikaliserings-enhed eller ANTIFA’s exitprogram.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Meget trist. Jeg har set mange sådanne tilfælde !

Morningstar
Gæst
Morningstar

Du ska inte träna, goyim. Det är inget bra för dig. Mycket bättre att konsumera Chips och Coca-Cola. Okay, goyim?