Hjem / Danmark / Mimi Jakobsen: Folk må svare igen!?

Mimi Jakobsen: Folk må svare igen!?

Tidligere Centrum-Demokrat minister og generalsekretær for red barnet, Mimi Jakobsen, opdagede for nyligt den nye status quo i det danske mediebillede; Med Rasmus Paludans indtog i politik og medierne er der, for første gang i mange år, en der svarer igen.

“…men hele den [retorik] er så ødelæggende og den minder mig virkelig meget om noget der forgik i 30’erne…”
“… men det du siger er så tæt på nazistiske tankegange.”

“Nazi-Mimi” Jakobsen

Mimi Jakobsen trak tråde mellem Paludans politik og nazityskland, og Paludan der åbenbart har svært ved at tage et kompliment… Eller måske rettere hørte Mimis jamren som den fornærmelse det var tænkt som, svarede igen af samme skuffe:

“Jeg syntes personligt at Mimi Jakobsen minder mig aller mest om Adolf Hitler af nogen overhoved i verden. Så det er gensidigt.”

Ræverød DR vært: “Hvorfor?”

“Ja fordi at hun hader en befolkningsgruppe virkelig meget”

Ræverød DR vært: “Hvilken?”

“Danskere”

Ræverød DR vært:  “Det har hun da aldrig sagt”

“Det kan man se på at dem som ønsker at ødelægge danskere og Danmark, som er muslimer, dem sidder hun og forsvarer, syntes jeg. Så jeg syntes at hun er en nazist.”

The talking dead

Det er som om den voodoo-doktor som DR fik til at genoplive den forlængst afdøde Mimi Jakobsen, ikke huskede at instruere denne Centrum-zombie i det politiske landskab anno 2019. Man burde have fortalt denne frankensteins kattedame at Paludan, blandt andet, er kendt for at være noget så sjældent som en højreorienteret der ikke tager imod beskyldninger eller fornærmelser uden at give igen.

Afdøde: “Det slipper du ikke godt fra at sige om mig!”

Paludan: “Jo det gør jeg, for du er en nazi-svin.”

Afdøde: “Fandenme nej!”

Kan ikke politianmelde

Siden optrinnet på aftenshowet har Mimi Jakobsen været ude i medierne af to omgange. Første gang for at bekendtgøre at hun ville anmelde Rasmus Paludan, anden gang for at udtrykke sin harme over at politiet ikke gad at høre på hende.

– Jeg har i dag (torsdag, red.) fundet ud af, at det kan man ikke. Jeg troede jo, at når man bliver injurieret, så kunne man melde det til politiet. Men jeg er nu blevet belært om, at det kan man ikke, siger Mimi Jakobsen.

Hvis det var SÅ let at håndtere injurier, ville halvdelen af Danmarks røde politikere og vælgere konstant være i retssystemet, for at forsvare deres modbydelige udtalelser om folk der udtrykker bare den mindste nationalfølelse. Desuden tvivler jeg på at hun kan gøre særlig meget, når hun selv lige havde siddet og kaldt Paludan noget lignende.

Mimi er en landsforræder

Vi tager naturligvis afstand fra at kalde politiske modstandere nazister, nazisvin eller sammenligne dem med Hitlers Tyskland. Den slags smiger er der slet ingen danske politikere der fortjener. Men vi glæder os over at Paludan, trods alt, ikke bare fik provokeret Mimi Jakobsen men også sagt hvad der burde siges: Hun hader danskerne.

Mimi Jakobsen er en dansk-hader, en forræder af værste skuffe.

Hun var del af Schlüters regering der i 1983 gav os udlændingeloven og praktisk talt indførte ubegrænset immigration.

Hun var blandt det flertal der i 1992, uden om KV-regeringen, gav over 300 afviste palæstinensere opholdstilladelse. Over halvdelen af disse stakler er siden blevet dømt for mindst 1 loverovertrædelse og 20% har fået fængselsdomme.

Hun har været generalsekretær for Red Barnet. En organisation der på papiret har det noble mål at hjælpe børn, men som i flygtningekrisen drev færgefart Libyen-Italien for at få flest mulige af de mørkeste lav-IQ menneskeaber fra Kongo og Somalia direkte ind i Europæiske velfærdssystemer.

Mumie-Mimi er et ærkeeksempel på det “gode selskab” i klovneverdenen. Hun tænker kun på omdømme og falsk godhed, og sælger glædeligt ud af arvesølvet hvis bare hun får lov at blive aet lidt med hårene af den ækle løgnerpresse.

Hvis du ikke allerede har givet en underskrift til borgererklæringen der forsøger at gøre Mimis landsforræderiske opførsel til reel, juridisk landsforræderi, så forslår jeg du gør nu. Hvilken bedre gave kunne man give til Stram Kurs, hvis de fra dag 1 i folketinget fik et færdigt lovforslag, der ville gøre aktiv undergravelse af det etniske danske folk ulovligt?

Støt borgerforslaget eller gå ind på landsforræderi.dk og læs mere.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
11 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
GydaBiffClaus BoatsinkerDanielzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Allerede underskrevet for længst!

Fuck Mumie-Mimi!
Hil Paludan og Hil vores Folk!

Oversætteren
Skribent

Det er der allerbedste ved Rasmus: At han sviner tilbage..

Gefion
Gæst
Gefion

Så kan hun kraftedme lære det.

Oversætteren
Skribent

Hørte faktisk, at Mimi Jakobsen en gang havde fået en abort.. Apropos Red Barnet..

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Tænk hvis man kunne få Paludan til at reklamere for forslaget i en debat på DR eller TV2.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Det næstbedste svar han kunne have givet, lige efter “tak”.
9/10, godt arbejde Rasmus.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Hej der Lard Hal’and, det er bare ikke i orden,at skrive et så fejlfyldt dansk,som du gør. Jeg forstod din mening med hvad du har skrevet, men jeg stod udelukkende prøvelsen igennem,fordi jeg er interesseret i tøjtens deltagelse i hjernevaskernes (Kvartrups og de to sjovnalisters) projekt: At begå karaktermord på Rasmus Paludan.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Er,du,på,stoffer,?

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Sidder på en stol der er betrukket når jeg skriver,så ja.

Biff
Gæst
Biff

Kommacaust!

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Her er et halvt hundrede kommaer,et cemicolon og en parantes slut,så kan du selv fordele dem 🙂

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

-og en bindestreg

Tom Venster
Gæst

Sånn går det når man prøver å stoppe Paludaner-toget, man blir KJØRT OVER. Her finnes det ingen bremser, spesielt ikke når ekle kattedamer står i veien. TUT TUT!

Daniel
Gæst
Daniel
Daniel
Gæst
Daniel

Er jeg den eneste som tror at det er hende selv som har sat den seddel op på døren? Ligesom når jøderne tegner hagekors på synagoger for at få folk til at have ondt af dem.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Jep. Det ville være rart at få tjekket det papir for fingeraftryk.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

For mange år siden var heksen Mimi sygemeldt i lang tid.Det hed sig at hun var blevet bidt af en skovflåt,og derfor måtte sygemeldes i et halvt år.

Rygter sagde nu at kællingen istedet var blevet bidt af en Rød Aalborg.

Biff
Gæst
Biff

Gennemsnitlig dansk boomer med den ene fod i graven og den anden fod i bananskrællet.