Hjem / Andet / Sej kunstner udstiller dødsskib der forårsagede Snyltercaust(TM)

Sej kunstner udstiller dødsskib der forårsagede Snyltercaust(TM)

Nogen af os læser en artikel om at negere, på vej til at invadere Europa, drukner og nøjes med at smile; måske udbringe en skål ved middagsbordet.

Andre siger “hold min mælk” og trækker skibet, der sendte de 800 savlende lykkeriddere på udflugt med fiskene, op på land og udstiller det og til skræk, advarsel og gode minder.

For fire år siden mistede flere hundrede migranter livet, da de tog turen over Middelhavet i en gammel fiskerbåd.

Båden kæntrede på åbent hav, men i stedet for nu at ligge på bunden, er den nu blevet hevet på land for at blive vist frem. Det skriver CNN.

Lidt som Titanic, bare uden isbjerg og tragiske omstændigheder.

Ved kulturbegivenheden Venice Biennale, der betragtes som olympiaden indenfor kunstudstillinger, kan de besøgende fra weekenden opleve flygtningebåden, der har fået titlen Barca Nostra (‘Vores skib’ på italiensk, red.), og som den schweizisk-islandske kunstner Christoph Büchel står bag.

Barca Nostra – VORES SKIB! Undskyld…. /voresskib/

Ja, det er det mildest talt. Den uselviske muggibåd ofrer sig for Moder Evropa. Ikke et øje er tørt.

– Skibet er blevet et symbol dedikeret, ikke kun til ofrene for den tragiske begivenhed i 2015 og de involverede i bjærgningen, men også til vores fælles ansvar for at varetage den politik, der skaber den slags vrag, står der i en pressemeddelelse fra kunstnerens team.

Ja, ja, så pakker vi lige violinen væk, og ser på det, trods alt, rigtige i kunstnerens udsagn. For det var jo præcis folkeforræderiske politikeres invitation til alverdens menneskeaffald om at de frit kunne indvadere de europæiske folkehjem, der satte turbo på folkevandringen. En politik der har kostet og vil koste mange liv, såvel brune som europæiske. Så det er vores fælles ansvar, som teamet bag kunstneren skriver, at få omgjort denne politik. Det er i min optik at smide de folkemorderiske, rodløse politikertyper på porten, hvis ikke mod galgen, og få tilbagerullet årtiers forbrydelser mod Europa.

Indtil vi kan tage magten tilbage og tjene vores folks interesser, må vi finde trøst i de små sejre. En valgdeltagelse af muggiernes skræk, Rasmus, såvel som skibskæntringer, der forhindrer landgang af racefremmede forbrydere.

God søndag. Det er Giro-tid! Tre dejlige uger.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Bing bongMorningstarClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det må da koste lidt at hive sådan et skib op fra havbunden. Gad vide hvor meget ægte velgørenhed, man kan få for de penge?

Morningstar
Gæst
Morningstar

Är det slottet i Finspång?

Bing bong
Gæst
Bing bong

Mælk? Vel Sojamælk.