Radio 266b Afsnit 105 – Nazi-Mimi

Spred kærligheden

Det lykkedes at lave et program der ikke udelukkende handlede om Rasmus Paludan! Hurra! Selvom han var kraftigt involveret i at afsløre Danmarks største og ondeste dansk-hadende nazist, Nazi-Mimi, Hunulven fra SS!!!

Vi havde allerede optaget programmet en gang, eller det havde vi så ikke for der var kludder i optagelsen så vi måtte gøre det hele om. Hvis vi lyder lidt trætte er det derfor.

Ugens emner:
Nazi-Mimi Jakobsen
Kort om introen
Negerbåd bliver kunst/alter til Poseidon
Valgplakater
Klimapolitik
Polen mod pædagogerne
Dansende pædagoger 11. September

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Facebook: facebook.com/radio266b/
Twitter: twitter.com/radio266b
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Youtube: youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg

Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Efterlad et svar

13 Kommentarer på "Radio 266b Afsnit 105 – Nazi-Mimi"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Gyda
Gæst
Gyda

Kan en jøde gå tilbage i tiden og ((gen))skabe noget som ikke har været? Hold dig til lærredet Lard allan

Gyda
Gæst
Gyda

Hvis du ikke er klar over det Claus,er sherif stjerner femtakkede.

Claus
Gæst
Claus

2016-meme.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Er Bent Burg ikke med ekko?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

God episode!

Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage

Faldt lige over denne artikel tilbage i starten af det 19 århunderede kunne man i zoo opleve de fremmed vilde mennesker det er fra en tid hvor man anerkendte den biologiske verdensanskuelse ved godt emnet er lidt OFF topic men syntes da lige ville smide den som kommentar ad alligevel. Henvisning til artiklen https://www.information.dk/indland/2009/09/vilde-mennesker-zoo samt flere billeder fra zoo fra dengang https://www.information.dk/fotobloggen/2009/09/vilde-mennesker-zoo i disse stram kurs tider kunne man forstille sig et zoologisk anlæg hvor man udstiller de værste kriminelle vilde samfundstabere som af en eller anden grund ikke kan hjemsendes med det samme.

Slomo
Gæst

Er I klar over hvor hård det er for Bubber. I ville skamme jer hvis I vidste med hvilket traumer han som 3 generations holocaust survivior døjer med i det daglige. Tænkt på hvordan I retraumetisere et sagesløst folk rent kollektivt. Gennem denne hate podcast. Det fint der er ytringsfrihed for alle men bare vent denne antisemitiske ret sikre jer ikke eller garantere ingen hvide djævle ytrings mulighed.