Hjem / Verden / Skandale i Norge: Prinsesse besudles af neger

Skandale i Norge: Prinsesse besudles af neger

Det hænder at emnevalget på Dagens Blæser ikke afgøres af et nøgternt valg efter at have studeret diverse begivenheder. Nogen gange møder man en historie som kræver sin førsteret.

Jeg ved ikke hvad der er “peak klovn”. Jeg kan ikke vurdere det, jeg kan ikke forudsige det, jeg kan ikke behandle det satirisk. Klovneniveauet i Vesten er ude af kontrol, og alle normalitetsbegreber og opfattelser omkring anstændighed og pligt er væk. Selv hvis du forestiller dig de værst tænkelige situationer, kan du ikke forventningsafstemme det med virkelighedens realiteter.

Vores fjeldhoppende brødre på Dagens Blest berettede i går om den totale ydmygelse af deres kongehus.

Læs indgående hos Dagens Blest om hvad den sindsforvirrede tøjte Märtha Louise skriver om den direkte-fra-træet-neger, Shaman Durek (ikke hans rigtige navn, men et ugga-bugga navn ala Snoop Dogg), hun har adopteret som mage. Det er så tåkrummende og kvalmende, at man må trykke F for den slægt.

TILLYKKE NORGE.

Tag dén, far. Hi-hi-hi-hi-hi.

“Two in the royal pink, four in the royal stink.”

Den kongelige familie er noget særligt. Jeg tænker ikke på deres status, men deres blod. Det er et kludetæppe af intra-europæisk creme de la creme, som på kryds og tværs har ladt det kongelige blod krydse kontinentet, og gjort det royale til mere end en titel, og dertil opblandet det med inddragelse kvalitetsindivider fra de højere lag. Dette er slut nu. Ikke bare i Norge, men generelt.

Vi ser Harry med hans helt egen bizarre udgave af junglefeber, hvor han ægter en aldrende, skilt mulat, i en situation hvor han ellers kan vælge og vrage fra øverste genetiske hylde. Vi har også vores egen Joakim, som tog en kinakone. Hun var måske kun halvt gul, men jeg lader ikke min hund være alene med Felix og Nikolaj. Jeg siger det bare.

Det er vigtigt at fortælle ikke kun prinsesser, at det er klamt som ind i helvede at de brænder kullet. Kvinde skal udskammes, for det er kun hvis der er et pres og en vrede som møder dem, at de vil ændre deres opførsel, eller selv undlade at gøre det, når de ser en anden kvinde have socialt ubehag på grund af det.

Kvinder bombarderes med reklamer, tv-serier, film og mediedækning der fortæller dem at de skal raceblande. Det er overalt og det er klart nok ikke en tilfældighed. Det er således en realitet at mange smider tusind års genetisk arv væk, hvilket er en forbrydelse af særlig alvorlig karakter.

Denne propaganda for raceblanding kommer oppefra. Vores protest, oprør, indsigelse og vrede skal komme nedefra. Der må og skal være så høj en stemme som muligt, der rejser sig mod horeopførsel som den kong Haralds datter udviser. Vi er ikke i en situation hvor vi kan forvente, at fædre styrer deres døtre, men vi har dog muligheden for at sige “føj for den lede satan!”, og den skal vi bruge. Giv kulbrændere ren besked. Altid.

Skriv for eksempel til det norske kongehus. Du finder adresser af diverse slags her.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
MorningstarRasmus PrestonTom VensterOversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Klamt mand.

Oversætteren
Skribent

Fy faen!!

Tom Venster
Gæst

Eneste trøst er at hun er 47 år gammel og etter alt å dømme ikke får flere barn. Ellers er dette en (bokstavelig talt) beksvart begivenhet.

Rasmus Preston
Gæst
Rasmus Preston

Yooooo man. Det der er progressivt yooooooo.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Wakanda etablerar kolonier i Europa. När kommer det svarta rymdimperiet att bli verklighet?