Hjem / Andet / Radikal jubel efter ny bog: Løkke vil regere med S

Radikal jubel efter ny bog: Løkke vil regere med S

Til manges overraskelse har Lars Løkke i al hemmelighed udgivet en såkaldt samtalebog. Det er en bog, hvor man slipper for at skrive en bog, men i stedet optager utallige timers sludder, der så redigeres til en letlæselig sofabordsbog, med inklusionen af de vigtigste budskaber. Det er meget populært blandt politikere, og Strikkeklubsdanmark sluger disse pamfletter råt.

Løkkes bog, “Min Kamp (for et multietnisk Pisdanmark)“, er dog lidt usædvanlig i og med at den er klasket sammen på rekordtid og udgives som en del af Lars Løkke Rasmussens valgkamp. Den store “chokudmelding” er, at Løkke ønsker et samarbejde mellem Venstre og Socialdemokraterne. En sammenblanding af det kunstige billede “rød blok versus blå blok”.

Der er jo ikke i dag – eller for 20 år siden – nogen væsentlige forskelle i disse danskfjendske partiers visioner, og der har jo været anledning til megen spøg over hvor komisk lille forskel der er på de emner de går til valg på, og gradsforskellene på løfterne inden for disse emner. Men i hovedpunkterne er V og S et monoparti.

EU: Ja tak, vi vil bibeholde den snævre union, de åbne grænser udadtil og internt og ikke indskrænke kommissionens dikat af love og regler.

Multikultur: Hverken V eller S vil reagere på den demografiske katastrofe de begge er ansvarlige for at have kastet Danmark ud i gennem en resolut nedbringning af antallet af fremmede i Danmark.

Klimapolitik: Begge partier spiller på GloboHomo-klaveret og er hysteriske omkring kuldioxid, mens den reelle forurening af verdenshavene forårsaget af Kina, Inden, Bangladesh, diverse lortehuller i Afrika med flere, ikke rager dem en pind.

Alle andre områder såsom fordelingspolitik, økonomisk og finansiel politik, sundhedspolitik og uddannelsespolitik er tæt forbundne med den enorme byrde befolkningsudskiftningen lægger på Danmark. S og V er således fælles om at holde mareridtet kørende og “skabe vækst” mens Danmark hver eneste dag i året, år efter år, bliver et stadigt værre sted at fødes som dansker.

Reaktionen på dette eventuelt gryende samarbejde er jubel hos landsforræderpartiet De Radikale, der naturligvis ser dette som chancen for at fortsætte den rodløse, danskfjendske politik som V og S har på programmet, men samtidig sige farvel til symbolske sløjfer, som Dansk Folkeparti jo er garant for.

– Det er en kæmpe chance for – for alvor – at få skabt et nyt grundlag, hvor vi ikke er afhængige af den yderste højrefløj i Danmark, lyder det fra Morten Østergaard.

Så i forhold til at kunne danne regering uden DF, Stram Kurs eller Nye Patter, så er denne alliance naturligvis en nyskabelse, men som katalysator for en ny politik, der kan sætte en ny kurs for fædrelandet er det klart nok en stor spand lort.

Nu med socialdemokratisme! Stem på V og/eller S.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Sorte SlyngelScandinavianheritageKomponistenKristian NissOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hedder den seriøst Min Kamp? Hvad fanden har han nogensinde kæmpet for?? Udover dengang han var Taliban Kriger selvfølgelig.

Oversætteren
Skribent

Nej det hedder den dog ikke.. Prøv at klik på linket. Det er så meget værre..

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg tvivler på, dette vil føre til en regering uden om DF. S og V står sammenlagt til ca. 45% af stemmerne, hvorfor de selvsagt får brug for i hvert fald ét støtteparti. Det kan selvfølgelig være, RV håber på, at de får mulighed for at blive det støtteparti—men det tvivler jeg ærlig talt på.

S og RV er i konflikt pga. førstnævntes indvandringspolitiske linje under Mette Frederiksen og V og RV har ikke samarbejdet siden 80’erne. Omvendt kan V jo tydeligvis godt arbejde sammen med DF, og jeg kan ikke se, hvorfor S ikke skulle kunne gøre det samme—de lader trods alt til at have nogenlunde samme udlændingepolitik som V, og ligger desuden noget tættere på DF økonomisk.

Et S-RV-V-samarbejde ville være en enormt dårlig idé for S og V, der ville risikere at miste vælgere til DF, som de ellers havde formået at holde på ved at efterabe DF’s retorik vedr. indvandring. Den eneste grund til, at de skulle vælge RV som støtteparti fremfor DF, ville, tænker jeg umiddelbart, være en eller anden klar konflikt de tre partier imellem, der simpelthen umuliggjorde et S-DF-V-samarbejde. Noget sådant kan jeg ikke se, hvad skulle være.

Jeg har selv spekuleret en del på, om et samarbejde mellem S, V og DF kunne komme på tale efter valget, eller om det ville umuliggøres af V’s økonomiske uenigheder med de to andre partier; men nu hvor Løkke selv lægger op til et samarbejde med S, tænker jeg sådan set, at det (nok) er noget i den stil, vi kommer til at se efter valget.

Oversætteren
Skribent

Det giver logisk mening, at de 3 store socialdemokratier går sammen, så de kan undgå alle de små og irriterende partier på fløjene..

Daniel
Gæst
Daniel

Af ren kedsomhed var jeg inde på Redox. Hvis man har et kritisk syn og godt kan tænke selv så kan jeg godt anbefale andre at læse Redox, i hver fald for at få et godt grin. Men for at være seriøs så viser denne artikel frem at der er folk i NB der begynder at blive rødpillet

Bestyrelsesmedlem hos Nye Borgerlige delte antisemitisk konspirationsteori

Især dette citat kan jeg godt lige

Om delingen af opslaget fortæller han, at det ikke er alt han deler, som han er enig i, men at de konspirationsteorier, han læser, får ham til at undre sig og har fået ham til at stille sig selv spørgsmål.

“Kan det være rigtigt, at der er mere mellem himmel og jord i forbindelse med den udvikling, vi oplever? Er der en anden baggrund end den, som vi kender? Findes der faktisk sådan en stor elite, som sidder og styrer det hele?”, siger Steffen Berggren Clausen til Redox.

Dette er sådanne mennesker som helt sikkert vil komme til Blæseren på et tidspunkt. Når man stiller nok spørgsmål og læser nok ting om denne slags, så kan man ikke undgå at forstå (((problemet))) til sidst. Jeg giver ham 5 år maks før at han læser Dagens Blæser.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Siger jo bare alt om, hvor lille forskel der er på alle de partier. Det er et fucking cirkus.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Endnu en grund til at en folke revolution er nødvendighed mod det tåbelige liberalistiske politiske system de gør nøjagtig som det passer dem de ligegalde med hvad folket stemmer på og når folket har fået nok af det er der forhåbenligt opbakning til en revolution.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Lars har et meget passende efternavn.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Bogen burde i virkeligheden hedde ‘Min kamp for fadbamser’.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Fremragende tegning.