Hjem / Andet / Vestager vil fortsætte landsforræderi som kommissionsformand

Vestager vil fortsætte landsforræderi som kommissionsformand

Man taler sjældent om at EU’s opbygning er meget lig den judeosovjetiske konstruktion som brød sammen i 1993. Ja, der er et parlament, men dels har det enkelte land ikke suverænitet over de flertal der besluttes og dels er det Tom & Jerry-parlamentet stemmer om, noget der er vedtaget af globalistiske, rodløse, multikulturalistiske internationalister, der kun arbejder for én retning og én retning alene. Der er tale om kommissionen, hvorfra den nationalstatsnedbrydende dagsorden gennemføres.

Derfor har EU-kommissærer ganske korrekt en enorm magt, og at bejle til den stilling er beviset på at man besidder en dæmonisk kynisme og et ideologisk had til fædrelandenes Europa som er dybt kriminelt, forræderisk og usmageligt. Det er således ikke overraskende at den radikale Margrethe Vestager har gjort karriere som kommisær, og nu spås at have gode chancer for at blive chefbøddel i folkehjemmenes slagtehus, formand for Kommissionen.

Hun er som man skal være: hun sminker ikke sine synspunkter overfor danskerne, og hun er helt skruppelløs og fritaget for empati i forhold til at fortsætte oversvømmelsen af Europa med millioner af racefremmede lykkeriddere. Hvis man vil lave kontinental superstat med savlende, rodløse mulatter, så er Vestager en god type at have bag roret.

Tut-tut. alle ombord på det Vestagerske Kalergi-tog.

Eksempelvis siger hun:

– Forudsætningen for at man kan have grænsekontrol, er jo, at der er noget at kontrollere. Og i den tid, grænsekontrollen er blevet forlænget derhjemme, er der sket meget – der er ingen migrationskrise længere, siger Margrethe Vestager.

Vi har jo kun haft en symbolsk stikprøvekontrol ved udvalgte punkter og som sådan ikke en vogtet grænse. Denne alt for utilstrækkelige indsats har ikke løst opgaven. Men Vestager lyver dertil. Der er en enorm krise. Der er væltet tusindvis af fremmede ind over grænserne siden den orkestrerede snylterinvasion blev igangsat. Såvel fremmede der i tusindvis har udnyttet asylsystemet, og dels EU-borgere som fortsat invaderer vores land og derved underminerer vores arbejdsmarked og maskerer den demografiske katastrofe (manglende fødsel af vores egen arbejdsstyrke).

Det er kun i en absurd sammenligning at vi ikke står i en akut invasionskrise, og problemet er jo netop at vi tillader og lovliggør store dele af de fremmedes enorme indstrømning, hvilket jo gør grænsekontrol til en særdeles dårlig vits.

Vestager siger ydermere:

Dertil kommer, at hvis man vil have permanent grænsekontrol, kan man, som reglerne er nu, ikke længere være medlem af Schengen-området.

– Og så kommer der nogle følgeeffekter, som jeg på ingen måde vil anbefale. Det er for eksempel en klar forudsætning for Europol-aftalen, at man er en del af Schengen, siger hun.

Den beskidte hemmelighed er, at hvis vi var herre over egne grænser, så ville grænseoverskridende kriminalitet være til at overskue. Dertil vil det være usandsynligt at politi i Tyskland eller Sverige ikke ville samarbejde i konkrete tilfælde. Schengen-zonen er også omdannet fra at være et grænsefrit rejserum, til at være et undertrykkelsesapparat, der skal forhindre politiske dissidenter fra at mødes og samarbejde. Alle disse overnationale konstruktioner, der lokker med specifikke fordele, er alt-eller-intet og du skal give køb på egen suverænitet og i sidste instans opgive tanken om selve dit folks eksistens, for at kunne dyppe næbbet.

Det absolut værste ved Vestagers formandskandidatur er dog den reaktion man kunne læse i facebooks boomer-kommentarspor hos Jyllands Posten. Rendyrket jubel over at “vi” kan få indflydelse, at hun har ben i næsen og “jah, mand, fedt, go Margrethe”, og mere af den slags. Der er selvfølgelig også læsere der ikke er begejstrede for hendes judeoglobale forbrydertanker, men når man ser disse drukne i hjernedød klaphatmentalitet, så undres man over hvem Jyllands Posten appellerer til i 2019. Det er snart kun en gut som Jalving der giver det en knivspids integritet. Jøsses.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenDanielClauszyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Nu promover Dagens Blæser også en antisemitisk konspirationsteori. Nordfront.dk har også skrevet om det samme her www.nordfront.dk/europas-forenede-stater/ og mange andre steder så man får næsten den fornemmelse af denne såkaldte konspirationsteori (eller fakta) indeholder noget sandhed. Det er derfor meget positivt at som jeg linkede til i anden tråd, hvad Steffen Berggren Clausen deler og læser om.

Bestyrelsesmedlem hos Nye Borgerlige delte antisemitisk konspirationsteori

Det næste er vel at folk finder ud af at det er sandt hvad Barbara Spectre sagde omkring det at det er jøder der har en ledende rolle i befolkningsudskiftningen.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Jyllands Posten=Jøde Posten.Berlingske=Bolchevik. Kristeligt Dagblad= Satanisk Dagblad. Information=JudeoInformation. Radio 24/7= Radio 24/lyv. DR-Danmarks Radio=JudeoDanmarks Radio. TV 2 = Jew V 2….fortsæt selv.

Oversætteren
Skribent

Så man skal have åbne grænser for at kunne forhindre grænseoverskridende kriminalitet? Hmm.. img.parrot.thinking