Hjem / Verden / Kontrovers: Skuespiller i rolle som Elton John er IKKE analist

Kontrovers: Skuespiller i rolle som Elton John er IKKE analist

Det udkommer snart en film om den homofile homoaktivist Elton John, som vist også engang var sanger. Denne film hedder Rocketman og ham der spiller Elton John hedder Taron Egerton.

Dette er helt klart problematisk, viser det sig, da “kritikere” (dæmoniske analister), mener det er problematisk at Egerton skal portrættere en mand, der slår sig op på at onanere i andre mænds røvhulshuller, men som ikke selv er endetarmsonanist. Disse kritikere mener at man skal finde en skuespiller som selv er aktivt udøvende sodomit, for at kunne påtage sig rollen som en nulevende person, der i dén grad er bevidst om sin egen status som prima mand-på-mand-aktivist.

Kan man som heteroseksuel professionel skuespiller spille en rolle som en kunstner, der har en sygelig tendens til at indsmøre sit (undskyld det malende sprog) kønsorgan i fæces og har dette som en central del af sin identitet? Nogen siger klart nej. Det kan man ikke.

Up yours.

Hovedpersonen Elton John har nu talt tydeligt. JO, det må ham her gerne. “Taron dyrker ikke selv analsex, hvorved han onanerer i et dampende mandehul, men det er da bare okey-dokey og ti-fire, og det tager jeg med sindsro, boys”, siger en munter Sir Elton, inden han bryder ud i sang: “Oh my Taron you will never know, never know how it feels inside my hole. Never know how good it feels to fist me – uuuuuuh, oh Taron, you’ll neeeever know“. Efter denne impulsive omskrivning af hans koldkrigspropagandahit Nikita, fortæller han til Dagens Blæser at han betragter kontroversen som overstået.

Skuespilleren Taron Egerton har selv lagt sig pladask over for homolobbyen og sagt nogle åbenlyse løgne for at please disse blodtørstige sygdomsspredere.

The Merseyside native also shared his stance on kissing The Bodyguard’s Richard, 32, who plays music manager and Elton’s lover John Reid in the film.

‘For me, kissing a man onscreen is no less appealing than kissing a woman onscreen’, he explained. ‘I’m not in any way repulsed by the male form. It’s an uncomfortable thing regardless of who you’re with — it makes no difference as to your sexual preference.’

Det er jo tydeligvis noget han – tilgiv mig – trækker ud af røven til formålet. Men sådan er det at arbejde i Hollywood og omegn. Der er adskillige interessegrupper man skal danse varsomt om for at kunne rage shekels til sig som hvid og heteroseksuel.

I en bedre verden ville filmen i sig selv være kontroversiel i det man promoverer samfundsnedbrydende adfærd og filmer eksplicitte scener omhandlende homofil opførsel. “Studie brændt ned til grunden, efter rygter om produktion af homoseksuel propagandafilm“.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Kristian NissLars Agerbæk med æzyklon brusenbadensteinClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Bliver jeg gasset hvis jeg indrømmer at Rocket Man er et udmærket nummer?

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

OVEN MAAAAAAAAN, BURNING UP THE JEWS OUT HERE ALONE!

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

don’t let the sun go down on me – er også et godt nummer. Og det er dobbelt op på Globo-HooOOOmooo så bare sy mig om til en lampeskærm.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Nej jeg tror godt at du kan rehabiliteres.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>“Studie brændt ned til grunden, efter rygter om produktion af homoseksuel propagandafilm“

Lyder som en artikel fra jeres banebrydende “nyheder fra fremtiden” segment.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Og så er navnet iøvrigt Sir Elton Hercules John,bare sådan til orientering.Det kan være at det er mig der tager fejl,men at en bæskubber at være virker han nogenlunde harmløs.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Kunne tyde på at “Sir Elton” er blevet værre med tiden.Den Elton jeg erindrer fra tidlig ungdom virkede nogenlunde diskret.
Barnet er iøvrigt fra Ukraine (eller rettere Jewkraine) et ikke eksisterende land der er mere jødestyret end ex-Sovjet var i de første par årtier.At sælge børn til bæskubbere er en af måderne Jewkraine ernærer sig på.