Hjem / Samfund / Forbryderiske skøger praler med at have dræbt deres ufødte børn

Forbryderiske skøger praler med at have dræbt deres ufødte børn

Alabamas stramning af den gældende lovgivning, som har indskrænket frigjorte wahmens mulighed for at kunne få klippet deres børn i småstykker og få suget kropsdelene ud, har fået dæmoniske horer fra alle hylder til at hyle op.

Slamhorer.

De sociale medier udstiller denne samfundsmæssige kræftsvulst under hashtagget #YouKnowMe. Her praler de med at uhyrlige 25% af kvinder (i USA) har ladet deres eget barn lade livet. De deler deres historier, og historierne fortæller det samme igen og igen og igen: “Det var ubelejligt for mig at føde mit barn, så det skulle dø.” Blandt pralehistorierne finder man en del med dansk afsender.

Helena Rahbek Pedersen:

jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var den rigtige beslutning for mig. Jeg var så åbenbart også “heldig” at leve i et land, hvor beslutninger som denne er MIT VALG.

Gitte Seier:

Jeg var 26, mit andet barn var 2 mdr. Graviditeten blev opdaget under keglesnit operation. Jeg valgte abort fordi det var det rigtige for mig, familien og min nyfødte. Det var ikke et nemt valg, men det rigtige valg

Var det den rigtige beslutning for jeres børn? At de skulle dø for JERES VALG? Ikke et sekund i tvivl? IKKE ET SEKUND I TVIVL?!? Disse kvinder er en skamplet på Danmark. Jeg håber at læserne forstår, at denne uskik ikke hører hjemme i et sundt samfund og at det kun er et historisk øjeblik, at vi har tilladt dette “fremskridt”, denne “moderne værdi”, lovliggjort i vores fantastiske liberale demokrati.

Vi hører i disse fortællinger ikke om de altid brugte retoriske greb. Vi hører ikke om voldtægt, eller incest eller fare for moderens liv. Bare “dårlig timing, lmao”.

Jeg er ikke uforstående for muligheden for særtilfælde, ikke mindst med omtanke for samfundets vel (retarderede o.s.v.), men det altdominerende grundlag for at et enormt antal raske danske børn år efter år mister livet er “det passede bare ikke lige ind i mit liv, ligesom”. Det er sygt.

Den såkaldte kvindefrigørelse var fra starten en krig mod kernefamilien, en krig mod vores samfund og en dræbende kile ned mellem moderen og hendes barn, gennem en satanisk normalisering af fosterdrab.

Det er fandeme uhyggeligt, du.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Torben CarocKristian NissEric KreutzmannOversætterenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Der var en tøs I min Gymnasie klasse der fik en abort lige efter vi var gået ud. Hun virkede meget påvirket af det og bare at abort blev nævnt var nok til at få hende til at græde.
Jeg tror at alt den her “You go girrrl dræb det barn! #girlpowah” bare er et cope fra kvindernes side. For de flestes vedkomne ihvertfald.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Bestemt. Ville du ikke også have dårlig samvittighed over at slå et andet uskyldigt menneske ihjel?

Oversætteren
Skribent

De har traumer omkring det resten af deres liv.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Jeg ville sateme have svært ved at tilgive, hvis nogen indenfor min familie valgte at få en abort, om jeg overhovedet kunne, ved jeg virkelig ikke. Det er så ækelt.

De kunne for min skyld lige så godt være gået ned i en hvilken som helst børnehave og valgt et sundt og raskt etnisk dansk barn og stukket det adskillige gange i dets abdomen, indtil det faldt om af sine blødninger.

Føj siger jeg bare.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

“Jeg dræbte mit barn, så jeg kunne få råd til den nye iphone”

Oversætteren
Skribent

“Jeg dræbte mit barn, så jeg kunne rejse jorden rundt og blive bollet af tilfældige”.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“Jeg dræbte mit barn, så jeg kunne få Mkwambes i stedet.”

Tom Venster
Gæst

“Det passer litt dårlig nå, så jeg vil heller brutalt avslutte livet til et foster som vokser inne i meg. Forresten, er det ikke synd på de stakkars flyktningene? La oss sende dem litt penger slik at de kan ta vare på sine barn.” Kvinner…

Komponisten
Gæst
Komponisten

Der er heller ikke nogle religiøse/åndelige/traditionsbundne opfordringer til kvinder, som forguder moderrollen eller som ser på kvinden som hellig, da hun kan skabe liv. I dag
vimser kvinder rundt i deres 20’er for at “finde sig selv” eller “få en karriere”. Hvis de ikke gider have børn, så må de lade være med at sprede benene så meget, så de ikke skal ud i en abort.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Før Jul 2018 var der to nordiske kvinder der rejste rundt i Marokko for “at finde sig selv”.
Men de blev begge et hovede kortere.

Lord of the Frogs
Administrator

badumtis

Daniel
Gæst
Daniel

Ved ikke hvor jeg skal skrive det men Dagens Blæser blev nævnt hos DR i dag
www.dr.dk/nyheder/indland/fjernet-af-facebook-falske-profiler-debatterede-hos-stram-kurs
Det sker ikke så tit. Et citat

Andre af de falske Facebook-profiler havde brugernavne, som går igen hos det højreradikale medie Dagens Blæser. Brugernavnene havde her karakter af dæknavne eller pseudonymer, som altså ikke kan findes i virkeligheden.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

lol, DB er “kun” et højreradikalt medie 😀

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg håbede på flere positive ord selv. Som Wikipedia artiklen hos Daily Stormer starter ud med
The Daily Stormer is an American neo-Nazi, white supremacist, and Holocaust denial commentary and message board website that advocates for the genocide of Jews

Men DR er nærig med de positive ord til Blæseren

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Hvis ikke det var fordi at jeg mener at selvmord burde være ulovligt ville jeg sige det er den eneste metode kvinder lovligt kan dræbe deres ufødte børn.

Jeg kan godt lide ideen om at retsforfølge folk der tager deres eget liv. Du bliver ikke fritaget fra dit ansvar bare fordi du har dræbt dig selv.

Tænk sig at dø ved din egen hånd… Eller endnu værre. At dø som en boomer. Gammel, træt og overvægtig i din sofa. En halv tømt flaske rødvin på bordet og et eller andet TV2 Charlie i flimmerkassen. Er det sådan du går ud møder Sankt Peter dig ikke med et smil.

Torben Caroc
Gæst
Torben Caroc

Jamen lad os nu finde balancen. Den udtrykkes fint ved slogan “Red et barn i Afrika og tag livet af dit eget.”

Torben Caroc
Gæst
Torben Caroc

Som den progressive globale kvinde siger det; “Red et barn i Afrika og tag livet af dit eget ved abort.”