Hjem / Andet / Terrorlove lavet for at stække muhamedanismen rettes mod indfødte

Terrorlove lavet for at stække muhamedanismen rettes mod indfødte

Ved du hvad? Det er sgu’ en klassisk “hvad sagde jeg”. Der har simpelhen været det ene eksempel efter det andet. Efter det judeoislamiske angreb på Word Trade Center i 2001, så blev Vesten lappet til med nogle ganske uhyggelige love, der blev solgt på at skulle bekæmpe islamisk terror. Love der krænkede såvel ytringsfriheden som privatlivets fred.

Det var dem her vi blev forsikret om vi skulle bekæmpe.

Noget ville man ikke indrømme fra start af. For eksempel at al mobiltrafik blev registreret og overvåget. Dette var også tilfældet med internetkommunikation, hvilket den dag i dag gør, at man ikke kan lave en løssluppen vitttighed over Skype uden at skulle sige “i Bubble Bobble”.

I bette Danmark havde vi endda den enøjede multikulti-ambassadør, Søren PInd, som udhulede dette narrativ ved at erklære nationalister en lige så stor trussel som muggiterrorister. Super ærgelig retorik.

Husker du Søren Pind?

Men det afslørede ret ærligt, hvilken reel hensigt der var med den såkaldte terrorlovgivning. Den skulle alle dage bruges i GloboHomos tjeneste og besværliggøre livet for politiske dissidenter. Se blot som eksempel de mange lovlydige personer, der har fået indrejseforbud i Schengen-zonen, grundet fy-fy-slemme tanker omkring europæernes ret til deres egne historiske folkehjem. Det var ikke lige de, der var meningen med den piszone.

Og du, kære læser, tror det er løgn. Nu er selv New Zealand hoppet på den galej. Ja, den er god nok. New Zealand indførte i 2002 også terrorlovgivning, da de også var et muggiinficeret skodhul, og så var det også bare det man som liberaldemokratisk, trendy politiker gjorde dengang.

Men ak og ve og skam. Nu er det de indfødte, der smager pisken af dette retsværktøj. En dissident er netop blevet sigtet efter denne terrorlov, og skal nu for en dommer. Han kan spørge “oi lads, var det ikke meningen at det skulle bruges mod perkere, m8, hallo?”, og ja, denne mand er godt nok australier, men prædikatet indfødt er ikke helt ved siden af da, de er af samme æt.

Manden som sigtes beskriver sig selv som økofascist, er ideologisk inspireret af den negroide ekstremist Candace Owens, der selv er skolet hos notoriske KKK-ledere som Kirk Cameron og Stephen Crowder. Manden, Brenton Tarrant, var involveret i en skudepisode der af alle sider blev betragtet som selvforsvar. Skudepisoden, der fandt sted i et klubhus tilhørende Al-Qaeda, blev udløst af en stor gruppe racefremmede, der havde invaderet det hvide New Zealand med fjendtlige intentioner. Gruppen havde før episoden haft medlemmer der havde begået forfærdelige masssedrab i andre hvide lande, og dette var netop anledningen til at den terrorsigtede mand, foretog en civil sikkerhedsregulering.

Der er allerede lavet støttetrøjer i protest mod de vilkårlige arrestationer og terroranklager.

Man tænker blot i dag: bliver jeg mon den næste, som på grund af min overbevisning ender bag tremmer? Det ved man snart ikke. Men med alle de politiske fanger der findes i USA, Tyskland, Storbritannien og andensteds, så er det den vej pilen peger. Husk blot at pendulet uden tvivl vil svinge den anden vej. Vores vej.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ScandinavianheritageTom VensterOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Kan man ikke sende breve til ham i fængslet?

Tom Venster
Gæst

Tenk det, arrestert for et åpenbart tilfelle av selvforsvar. Omringet av muslimer så den stakkars mannen ingen annen utvei. Han er en god gutt og var i ferd med å få livet på rett kjøl! En tragedie.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det må være tid til et nyt korstog mod det etableret politiske system i Europa derefter går turen til Jerusalem hvor vi generobre det hellige land fra den zionistiske elite. Deus vult!!!