Hjem / Danmark / Stem på søndag
Italy's Deputy Prime Minister Matteo Salvini poses with Olli Kotro from the Finnish ECR party, Joerg Meuthen from the the German EFDD party and Anders Vistisen from the Danish ECR party, as he launches the start of his campaign for the European elections, in Milan, Italy April 8, 2019. REUTERS/Alessandro Garofalo

Stem på søndag

Jeg stemmer normalt kun til EU-valget og i forbindelse med de konstante folkeafstemninger vi får kastet i hovedet af rodløse forbrydere i Folketinget. Det får som bekendt en ende den 5. juni, da jeg helt klart vil give kebabgasserne i Stram Kurs mit kryds.

Til disse EU-valg er det en taktisk beslutning. DF er jo knapt skeptikere (hvad det så end kan defineres som), men de er den eneste mulighed, med mindre man giver en Ronja Røverdatter-kommunist krydset, så det har hidtil været mit valg. DF kan i det mindste ikke uddele danske pas til negerslam i Mickey Mouse-parlamenterne i Bruxelles og Strasbourg (“ENDNU” siger Pia, mens en tåre triller ned ad hendes kind), så den skade tager man ikke ansvar for.

Denne gang sætter jeg dog krydset for DF med en anelse mere begejstring, da de er medstiftere af en ny nationalkonservativ gruppe. Denne indholder blandt andre de Sande Finnere, Lega, Rassemblement National og AFD, og gruppen har tre hovedpunkter for dens virke:

1. Nationernes Europa med nationalstaten i centrum.
2. Stop for illegal indvandring.
3. Beskyttelse af national kultur og identitet.

Det er en del bedre end hvad der ellers kunstigt holdes op som vigtige temaer for Europas fremtid. Negerimport, LBGT-vanvid og klima-Armageddon lader jo ellers til at være det man skal stirre sig blind på. Vi må give DF lidt krrrredit for ikke at have kravlet ind i deres hanrejsskur, og at have vovet pelsen med deltagelse i denne gruppe.

Salvini og Vistisen i aktion i parlamentet.

Så jeg stemmer på denne gruppe via mit kryds til DF, og det vil jeg da hermed opfordre vores læsere til også at gøre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

28
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
19 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
wolfpacEric KreutzmannOle C G OlesenAsgaardianKrematorieEnthusiast Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

DF til EU-valget og liste P til folketingsvalget.

wolfpac
Gæst
wolfpac

fuck (((DF))), de stemte for artikel 13 og er overhovedet ikke imod systemet. Stem Rina Ronja Kari i stedet for

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Du har ret i det med artikel 13, men folkebevægelsen er fuld af kommunister og DF er i det mindste en del af den højrenationale gruppe i EU, så de får min stemme alligevel.

wolfpac
Gæst
wolfpac

fuck df, bro, de er levebrødspolitikere og er opportunister der bruger den voksende nationalisme til at få magt – men hvad godt har de nogensinde gjort for Danmark? Hvad godt har de gjort i EU? Hvis folkebevægelsen mod EU får nok stemmer, er det et tegn på at danskere er åben for et DANXIT.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Så vidt jeg husker, er det kun ca. en fjerdedel af Danmarks befolkning, der går ind for at forlade EU. Selv hvis vi fik en afstemning på området, ville det altså ikke føre til noget.

Så lad hellere være med at stemme på Folkebevægelsen. For et par år siden blev Dansk Samling smidt ud af organisationen for at være for indvandrerkritiske; Folkebevægelsens EU-modstand skyldes jo udelukkende, at Unionen ikke er international *nok*.

DF er måske nok et noget slapt parti, men de indgår, som den pågældende artikel også nævner, i et partisamarbejde med relativt ordentlige partier såsom Lega. Folkebevægelsen mod EU (og deres valgforbundspartnere Enhedslisten) indgår i en mere eller mindre kommunistisk gruppering, der næppe ville have noget problem med at lukke millioner af negre ind i Europa.

wolfpac
Gæst
wolfpac

EU bestemmer ikke vores indvandringspolitik, men det kan bestemme vores frihed på internettet, derfor er det retarderet at stemme på DF, som er pisseligeglade med det.

Daniel
Gæst
Daniel

Valget er svært for mig, på den ene side så stemte DF for artikel 13 (som blev til artikel 15) og så er DF kun skeptikere og ikke modstandere. Så er der også hele MELDsagen hos Morten M. På den anden side så er Folkebevægelsen EUmodstandere og går ind for en DENXIT, desværre er de ekstremt røde, dog stemte de imod artikel 13 (som blev til 15) Jeg er derfor meget i tvivl hvem der fortjener min stemme mest, men jeg må indrømme at jeg hælder til Folkebevægelsen. Det at DF stemte for artikel 13 er grunden til at jeg hælder til Folkebevægelsen, det var meget dumt. Hvordan kan man være EU skeptiker og se på artikel 13/15 som noget man skal stemme FOR? Jo mere jeg tænker på det jo mere sur bliver jeg over DF.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

2.Stop for illegal indvandring.Forkert.Lad os prøve at gøre det lidt bedre.2.Et fuldstændig
STOP for indvandring af racefremmede,efterfulgt hjemsendelse af alle kriminelle samt alle der lever her på skatteydernes regning.Lyder det ikke lidt bedre?

Daniel
Gæst
Daniel

Husk det nu goyim, befolkningsudskiftningen er ok så længe at de racefremmede kommer ind LOVLIGT og overholder loven. 5 millioner afrikanere der overholder loven og kommer ind til Danmark er kun en god ting goyim.

SuperFrikadellernationalister i en nødeskald (Drumpf og DF/NB. Gælder ikke for de lidt mere fornuftige som Uhrskov)

Daniel
Gæst
Daniel

Igloperkerne har brug for hjælp
sermitsiaq.ag/mandag-flertal-bede-danmark-hjaelp

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

De kan med glæde få hjælp fra Denmark men kun til at vende tilbage til inuit landet Canada,
I Erik den rødes ånd skal Grønland forblive på danske hænder.

Daniel
Gæst
Daniel

Pia K forsætter med at cucke helt vildt med deres seneste SK angreb. Alene overskriften får en til at finde et megabåthorn frem som er så stort at det siger et kæmpe BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/pia-angriber-paludan-man-deporterer-ikke-folk/7646208

Et citat fra artiklen

Pia Kjærsgaard (DF) har ikke meget til overs for Stram Kurs og Rasmus Paludan.

Det slog hun fast, da hun fredag morgen gæstede ‘Ekstra Bladets Valgmorgen’.

– Det er så langt ude, så jeg synes ikke, at vi har oplevet den slags i Danmark, og jeg synes virkelig, at det er ubehageligt, fastslår hun.

– Man deporterer ikke bare folk ud af Danmark. Det gør man bare ikke på den måde. Jeg bryder mig ikke om, at der er en partileder, som står alle steder og pakker Koranen ind i bacon og brænder den af.

BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Og ja Salvini og nogen af de andre som DF går i EU-gruppe med er fornuftige nok, men når DF kommer med sådanne udtagelser så kan jeg ikke med god samvittighed stemme DF til noget som helst. Det er totalt klovn som noget kan være (hos et parti som kalder sig DANSK FOLKEPARTI, selvfølglig kan man finde støre klovneri hos Sexgyngepartiet)

Daniel
Gæst
Daniel

Hvis nogen godt vil læse mere om klimaløgnene nu hvor klimareligionen har taget overhånd i Danmark så er dette en meget god artikel

Earth Day, 2019: Fifty Years of Apocalyptic Global Warming Predictions and Why People Believe Them, Part 1


Alle mennesker der tror at JORDEN GÅR UNDER burde læse den.

Oversætteren
Skribent

Hvordan stemmer man? Plejer man ikke få et brev tilsendt med et valgkort?

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Jo, har du ikke modtaget et valgkort?

Oversætteren
Skribent

Synes ikke, at jeg har modtaget noget umiddelbart..

Daniel
Gæst
Daniel

Prøv at vente til lørdag aften, der er problemer nogle steder med PestNord. Ellers kan man godt stemme uden valgkort

www.frederikssund.dk/Service/Nyheder/2019/maj/hvis-du-mangler-valgkort

Hvis du mangler valgkort

Hvis du ikke har modtaget dit valgkort den 26. maj 2019, møder du blot op på dit afstemningssted og medbringer legitimation i form af sundhedskort, kørekort eller pas. Der bliver derefter udskrevet et valgkort til dig. Du skal henvende dig til en af valgsekretærene for at få udskrevet et valgkort. Du kan altså godt stemme uden at have valgkortet med.

Her kan du se, hvilket valgsted du hører til.

På valgdagen har afstemningsstederne overalt i landet åbent fra kl. 9.00 til kl. 20.00, og de holder åbent, indtil der ikke er flere, som ønsker at afgive deres stemme.

Oversætteren
Skribent

Ok. Tak.

Daniel
Gæst
Daniel

Du får et valgkort i postkassen som du bytter til en stemmeseddel på valgdagen på det sted som der står på valgkortet (og KUN på det sted) så går du i stemmeboksen og sætter et enkelt kryds (kun ET ellers er det ugyldigt) og putter stemmeseddelen i valgboksen. Det er meget enkelt og ellers så er denne valgvideo fra 2014 god og underholdende, synd at de fjernede den.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Med Folkebevægelsen mod EU får man international kommunisme.

Det mest fornuftige at stemme på er Anders Vistisen, der iøvrigt har fulgt Morten Messerschmidts borgerlig-nationale linje de seneste fire år og givetvis vil fortsætte den.

apeheresy
Gæst
apeheresy

Anders Vistisen stemte for artikel 13, han er tydeligvis slet ikke imod EU’s magtmisbrug og censur.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

fuck det lort -gider slet ikke stemme på de jødedukker

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

PRECIS SAMME BEDØMMELSE GJORDE JEG ..STILLET OVER FOR EN NÆSTEN UMULIG OPGAVE : at sætte mit Kryds ved EU Valget. Så må mna håbe på at jeg satte krydset rigtigt !