Italy's Deputy Prime Minister Matteo Salvini poses with Olli Kotro from the Finnish ECR party, Joerg Meuthen from the the German EFDD party and Anders Vistisen from the Danish ECR party, as he launches the start of his campaign for the European elections, in Milan, Italy April 8, 2019. REUTERS/Alessandro Garofalo

Stem på søndag

Spred kærligheden

Jeg stemmer normalt kun til EU-valget og i forbindelse med de konstante folkeafstemninger vi får kastet i hovedet af rodløse forbrydere i Folketinget. Det får som bekendt en ende den 5. juni, da jeg helt klart vil give kebabgasserne i Stram Kurs mit kryds.

Til disse EU-valg er det en taktisk beslutning. DF er jo knapt skeptikere (hvad det så end kan defineres som), men de er den eneste mulighed, med mindre man giver en Ronja Røverdatter-kommunist krydset, så det har hidtil været mit valg. DF kan i det mindste ikke uddele danske pas til negerslam i Mickey Mouse-parlamenterne i Bruxelles og Strasbourg (“ENDNU” siger Pia, mens en tåre triller ned ad hendes kind), så den skade tager man ikke ansvar for.

Denne gang sætter jeg dog krydset for DF med en anelse mere begejstring, da de er medstiftere af en ny nationalkonservativ gruppe. Denne indholder blandt andre de Sande Finnere, Lega, Rassemblement National og AFD, og gruppen har tre hovedpunkter for dens virke:

1. Nationernes Europa med nationalstaten i centrum.
2. Stop for illegal indvandring.
3. Beskyttelse af national kultur og identitet.

Det er en del bedre end hvad der ellers kunstigt holdes op som vigtige temaer for Europas fremtid. Negerimport, LBGT-vanvid og klima-Armageddon lader jo ellers til at være det man skal stirre sig blind på. Vi må give DF lidt krrrredit for ikke at have kravlet ind i deres hanrejsskur, og at have vovet pelsen med deltagelse i denne gruppe.

Salvini og Vistisen i aktion i parlamentet.

Så jeg stemmer på denne gruppe via mit kryds til DF, og det vil jeg da hermed opfordre vores læsere til også at gøre.

Efterlad et svar

28 Kommentarer på "Stem på søndag"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

DF til EU-valget og liste P til folketingsvalget.

wolfpac
Gæst
wolfpac

fuck (((DF))), de stemte for artikel 13 og er overhovedet ikke imod systemet. Stem Rina Ronja Kari i stedet for

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Du har ret i det med artikel 13, men folkebevægelsen er fuld af kommunister og DF er i det mindste en del af den højrenationale gruppe i EU, så de får min stemme alligevel.

wolfpac
Gæst
wolfpac

fuck df, bro, de er levebrødspolitikere og er opportunister der bruger den voksende nationalisme til at få magt – men hvad godt har de nogensinde gjort for Danmark? Hvad godt har de gjort i EU? Hvis folkebevægelsen mod EU får nok stemmer, er det et tegn på at danskere er åben for et DANXIT.

Eric Kreutzmann
Skribent
Så vidt jeg husker, er det kun ca. en fjerdedel af Danmarks befolkning, der går ind for at forlade EU. Selv hvis vi fik en afstemning på området, ville det altså ikke føre til noget. Så lad hellere være med at stemme på Folkebevægelsen. For et par år siden blev Dansk Samling smidt ud af organisationen for at være for indvandrerkritiske; Folkebevægelsens EU-modstand skyldes jo udelukkende, at Unionen ikke er international *nok*. DF er måske nok et noget slapt parti, men de indgår, som den pågældende artikel også nævner, i et partisamarbejde med relativt ordentlige partier såsom Lega. Folkebevægelsen mod… Læs mere »
wolfpac
Gæst
wolfpac

EU bestemmer ikke vores indvandringspolitik, men det kan bestemme vores frihed på internettet, derfor er det retarderet at stemme på DF, som er pisseligeglade med det.

Daniel
Gæst
Daniel
Valget er svært for mig, på den ene side så stemte DF for artikel 13 (som blev til artikel 15) og så er DF kun skeptikere og ikke modstandere. Så er der også hele MELDsagen hos Morten M. På den anden side så er Folkebevægelsen EUmodstandere og går ind for en DENXIT, desværre er de ekstremt røde, dog stemte de imod artikel 13 (som blev til 15) Jeg er derfor meget i tvivl hvem der fortjener min stemme mest, men jeg må indrømme at jeg hælder til Folkebevægelsen. Det at DF stemte for artikel 13 er grunden til at jeg… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Okay, så det lykkes DF at opføre sig komplet retarderet dernede også. Dybt suk. Denne gruppe burde dog få skik på tåbeparaden.

Daniel
Gæst
Daniel
Jeg googlede det. De eneste som stemte imod artikel 13 var Auken og Kari. Det vil sige at alle DFerne stemte FOR. Jeg er positiv overfor gruppen, men jeg kan ikke få mig selv til at stemme DF efter de dummede sig så meget. Jeg kan leve med MELD-skandalen, men jeg kan ikke leve med dette. Folkebevægelsen får ikke min stemme fordi at jeg er super glad for dem, men fordi at DF har dummet sig så meget at de er det mindst ringe valg for mig. Dog vil jeg sige at hvis DF ikke dummer sig i EU indtil… Læs mere »
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

2.Stop for illegal indvandring.Forkert.Lad os prøve at gøre det lidt bedre.2.Et fuldstændig
STOP for indvandring af racefremmede,efterfulgt hjemsendelse af alle kriminelle samt alle der lever her på skatteydernes regning.Lyder det ikke lidt bedre?

Daniel
Gæst
Daniel

Husk det nu goyim, befolkningsudskiftningen er ok så længe at de racefremmede kommer ind LOVLIGT og overholder loven. 5 millioner afrikanere der overholder loven og kommer ind til Danmark er kun en god ting goyim.

SuperFrikadellernationalister i en nødeskald (Drumpf og DF/NB. Gælder ikke for de lidt mere fornuftige som Uhrskov)

Daniel
Gæst
Daniel
Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage

De kan med glæde få hjælp fra Denmark men kun til at vende tilbage til inuit landet Canada,
I Erik den rødes ånd skal Grønland forblive på danske hænder.

Daniel
Gæst
Daniel
Pia K forsætter med at cucke helt vildt med deres seneste SK angreb. Alene overskriften får en til at finde et megabåthorn frem som er så stort at det siger et kæmpe BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/pia-angriber-paludan-man-deporterer-ikke-folk/7646208 Et citat fra artiklen Pia Kjærsgaard (DF) har ikke meget til overs for Stram Kurs og Rasmus Paludan. Det slog hun fast, da hun fredag morgen gæstede ‘Ekstra Bladets Valgmorgen’. – Det er så langt ude, så jeg synes ikke, at vi har oplevet den slags i Danmark, og jeg synes virkelig, at det er ubehageligt, fastslår hun. – Man deporterer ikke bare folk ud af… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Sindssyge kvindemenneske!

Daniel
Gæst
Daniel

I dag besluttede jeg mig for at spille 1000 kroner på Oddset til odds 1,4 på at SK kommer i Folketinget. Jeg har aldrig oddset før, men jeg føler mig sikker på at SK kommer ind så hvorfor ikke? Med denne udtagelse (som kom et par timer efter at jeg oddsede) så overvejer jeg at fordoble min indsats. Disse udtagelser får ikke SKvælgere til at stemme DF, men skræmmer uden tvivl en del DFere over til SK. Andre her der har spillet på at Stram Kurs kommer ind?

Daniel
Gæst
Daniel

Hvis nogen godt vil læse mere om klimaløgnene nu hvor klimareligionen har taget overhånd i Danmark så er dette en meget god artikel
https://www.theoccidentalobserver.net/2019/04/19/earth-day-2019-fifty-years-of-apocalyptic-global-warming-predictions-and-why-people-believe-them-part-1/
Alle mennesker der tror at JORDEN GÅR UNDER burde læse den.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvordan stemmer man? Plejer man ikke få et brev tilsendt med et valgkort?

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Jo, har du ikke modtaget et valgkort?

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Synes ikke, at jeg har modtaget noget umiddelbart..

Daniel
Gæst
Daniel
Prøv at vente til lørdag aften, der er problemer nogle steder med PestNord. Ellers kan man godt stemme uden valgkort https://www.frederikssund.dk/Service/Nyheder/2019/maj/hvis-du-mangler-valgkort Hvis du mangler valgkort Hvis du ikke har modtaget dit valgkort den 26. maj 2019, møder du blot op på dit afstemningssted og medbringer legitimation i form af sundhedskort, kørekort eller pas. Der bliver derefter udskrevet et valgkort til dig. Du skal henvende dig til en af valgsekretærene for at få udskrevet et valgkort. Du kan altså godt stemme uden at have valgkortet med. Her kan du se, hvilket valgsted du hører til. På valgdagen har afstemningsstederne overalt i… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Ok. Tak.

Daniel
Gæst
Daniel

Du får et valgkort i postkassen som du bytter til en stemmeseddel på valgdagen på det sted som der står på valgkortet (og KUN på det sted) så går du i stemmeboksen og sætter et enkelt kryds (kun ET ellers er det ugyldigt) og putter stemmeseddelen i valgboksen. Det er meget enkelt og ellers så er denne valgvideo fra 2014 god og underholdende, synd at de fjernede den.
https://www.youtube.com/watch?v=z_8fsbUtgQI

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Med Folkebevægelsen mod EU får man international kommunisme.

Det mest fornuftige at stemme på er Anders Vistisen, der iøvrigt har fulgt Morten Messerschmidts borgerlig-nationale linje de seneste fire år og givetvis vil fortsætte den.

apeheresy
Gæst
apeheresy

Anders Vistisen stemte for artikel 13, han er tydeligvis slet ikke imod EU’s magtmisbrug og censur.

Asgaardian
Gæst
Asgaardian

fuck det lort -gider slet ikke stemme på de jødedukker

Ole C G Olesen
Gæst
Ole C G Olesen

PRECIS SAMME BEDØMMELSE GJORDE JEG ..STILLET OVER FOR EN NÆSTEN UMULIG OPGAVE : at sætte mit Kryds ved EU Valget. Så må mna håbe på at jeg satte krydset rigtigt !