Hjem / Danmark / Inuitter trygler Danmark om hjælp: “Vi kan ikke stoppe med at pille ved de børn!”

Inuitter trygler Danmark om hjælp: “Vi kan ikke stoppe med at pille ved de børn!”

Så er den sørenfisemig gal igen på den hårdt plagede del af vores rige vi kalder Grønland, og som inuitterne kalder *spyttelyde*. Jeg ved ikke hvorfor vi kan skrive maj 2019 på kalenderen uden at statsminister Lars Løkke Rasmussen har beordret de væbnede styrker til at fjerne inuitterne fra de grønlandske byer. Det burde jo have været den mindste konsekvens, for den modbydeligt frække retorik de brugte til deres plastikvalg sidste år.

Som bekendt blev deres frækhed ikke besvaret med handling, og nu skal vi i stedet plages med flere inuitproblemer, skabt af inuitopførsel. Det er en helt skør situation at skulle beskæftige sig med krisehåndtering af et ustyrligt fangefolk i stedet for at overtage øen fuldstændigt som Grønlands retmæssige forvaltere og folk. Skørt, er det. Vi læser fra journalist Walter Turnowsky ( ((()))?) følgende:

Mandag skal Inatsisartut behandle forslaget om at bede om akut hjælp fra Danmark til indsatsen om seksuelle overgreb, omsorgssvigt og selvmord blandt unge i Tasiilaq og resten af landet.

Stop! Stop med at kneppe jeres børn. Stop det dog. Hvad skal snart tilføjes?

På forhånd er der sikret et flertal bag forslaget, som Samarbejdspartiet, IA, Atassut, Demokraterne og Partii Naleraq har fremsat i fællesskab.

Det er dokumentaren ‘Byen hvor børn forsvinder’ der igen har sat emnet øverst på den politiske dagsorden.

– Vi har i den senere tid set og hørt yderst horrible forhold, og forholdene er stort set ikke anderledes i resten af landet, hedder det i begrundelsen for forslaget.

Hvor der er frostmuggier er der sociale problemer (set med danske briller). Hvor der er vand er der vådt. At deres kultur avler armod og vantrivsel kan ikke være vores hovedpine. Jeg vil dog gerne løse problemerne, og give dem alle en frisk start langt væk fra disse socialt belastede byer.

– Flertallet er partierne har til medierne meddelt, at de ønsker at der indgås så hurtigt som muligt samarbejde med Den danske regering for at få løst problemerne. Det er os magtpåliggende at henstille til at Naalakkersuisut uden at forhale det, at de bør igangsætte denne opgave snarest muligt. Det kan overhovedet ikke forsvares at vi forbliver passive tilskuere til at sagsbehandlingen af omsorgssvigtede børn og seksuelt misbrugte børn foregår så langsomt. Derfor opfordre vi Naalakkersuisut at der skal igangsættes hurtigst muligt tiltag.

Lad os sige vi hælder yderligere 100 millioner skattekroner i dette gæstende folk. Tror nogen at de så, hokus pokus, ikke opfører sig som de altid har gjort? Jeg er realist på det tundramongolske område. Vi skulle investere disse penge i  danske børnefamilier på Grønland.

Deres ø.

Forslaget er blevet sat ekstraordinært på dagsordenen, da forslagsstillerne har anmodet om at man fraviger de normale tidsfrister på grund af særlige omstændigheder.

Et er at de er ubeskriveligt frække og af egen gerning har umuliggjort en fremtidig sameksistens, når dagen kommer hvor et oplyst folk kræver retten til deres hellige Grønland. Noget andet er, at denne containerbrand af et samfund ikke blot kan fjernes ganske let, men at dette måske ligefrem vil hjælpe dem? De er skabt til et ressourcefattigt, overlevelsesorienteret liv i arktis, og den danske overflod korrumperer dem mere end godt er.

Jeg tror de vil have godt af at leve en spartansk tilværelse langt, langt nordpå. Men det er sådan set ikke så vigtigt i sidste ende. Det er vores ø.

Men seriøst: please lad være med at kneppe jeres børn altså.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Tom VensterInuitPrideWorldWideDanielOversætterenScandinavianheritage Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Erik den røde ville vende sig i graven vis der ikke snart gøres noget for at rette op på inuit problemet på Grønland.

Oversætteren
Skribent

Ja det er meget enkelt: Giv dem et resevat op nordpå og fyld så byerne op med Danskere..

Daniel
Gæst
Daniel

(((Verhofstadt))) udfordrer Salvini og beskylder ham for at ødelægge EU under Putins dirigentstok

Verhofstadt udfordrer Salvini og beskylder ham for at ødelægge EU under Putins dirigentstok

Var det ikke ham der sagde at EUlandene skulle tvinges til at acceptere multikultur ellers så kom der borgerkrig?

InuitPrideWorldWide
Gæst
InuitPrideWorldWide

*spyttelyde* *spyttelyde* *spyttelyde*
*spyttelyde* !

Tom Venster
Gæst

Eskimoenes legendariske frekkhet kan vekke vrede hos selv den mest tålmodige skandinaver. Det er bra at noen retter fokus mot denne gjengen med isbanditter slik at de ikke bare kan fortsette med sin kriminelle oppførsel i stillhet. Jeg må dessuten legge til at alle dine artikler om Grønland er svært festlige. Meget underholdende lesning.