DR promoverer tyksak der er “stolt af, at jeg ikke træner”

Spred kærligheden

Man falder over lidt af hvert. Skal man skrive om (((Melchior))), der røg til Bruxelles? Eller om TV2, der igen talte om et gasangreb – oy vey – i Syrien trods det lækkede memo fra OPCW, der bekræfter at tidligere hændelser var iscenesatte og med største sandsynlighed opført at Israel og USAs venner? Nej. DR valgte at dingle en moden bøf foran næsen på redaktionen i form af en propagandaartikel, der skal advare piger mod at holde sig slanke, spise fornuftigt og være fysisk aktive. Den bøf takker vi ikke nej til.

De har mavedeller og bløde lår. Nogle af dem har store bryster, nogle små. Nogle af dem har hår på benene og i bikini-linjen. Andre har ikke.

Den 23-årige studerende Camilla Lovmand vil gerne få os til at trække på smilebåndet, når vi ser hendes humoristiske tegninger af nøgne kvinder.

Når du nu ikke vil træne, så kunne du jo i det mindste spise mindre? Nej?

Ja, udover at Camilla “Flæskebjerg” Lovmand har lagt normalitetsbegreber på hylden, dyrker hun også grimheden og det groteske gennem sine tegninger af frastødende kroppe. Forestil dig Michael Kvium, men helt blottet for talent. Det skal lige tilføjes at dette ikke er den samme tegner, som vi talte om på Radio 266b. To sjæle, én lortehobby.

Hun har også et mere seriøst budskab bag den humoristiske indpakning.

At vores kroppe ikke er ens, og at vi skal værdsætte vores fantastiske forskelligheder.

Det lyder måske som en selvfølge. Men det er en erkendelse, Camilla selv har brugt mange år på at komme frem til.

Her tegner og fortæller hun historien om, hvordan hun begyndte at hade sin krop, hvordan hun lærte at få et afslappet forhold til den igen, og hvordan hun de seneste halvandet år har prøvet at bruge sin kunst til at skabe positiv opmærksomhed omkring kroppen.

Ja, artiklen er selvfølgelig skrevet af en anden kvinde. “Fantastiske forskelligheder” er jo det rene nonsens, for i denne æske vil man jo lægge al den råddenskab der præger den moderne, frigjorte kvinde, og samtidig tilsværte normalitet og idealistisk stræben.

Lad os få et par eksempler på hendes kunst.

Med det materiale bliver hun aldrig en fast del af Memetic Monday.

Vi behøver ikke lave en større analyse. Det er jo grimheden, det kvalmende, det ulækre og alt hvad en mand vil finde klamt og frastødende, som hun tegner. Hun gør sin egen dovenskab og snigende fedme til et tema hun kan høste opmærksomhed på, hvilket jo netop er muligt i Weimardanmark, hvor man beklageligvis ikke fordømmes og udskammes for sådan opførsel, men i stedet overøses med likes, hjerter og tommeltotter.

Det er en lang, lang artikel DR har kastet op. Kort sagt: Camilla begyndte på fysisk træning, tabte sig og fik fokus på at spise sundt og motionere. Hun holdt op med drikke om et hul i jorden og gik ikke så meget til fest. Hun var på rette vej til at have gode rettesnore for en sund livsstil, der burde have givet hende mulighed for at gafle faderen til hendes kommende børn.

Sådan skulle det ikke gå. Hun droppede det hele, og trods at hun aldrig blev tynd af sin træning, så mente hun at hun havde en spiseforstyrrelse. Nu er hun utrænet og buttet og er i det landsdækkende regimemedie for at fortælle om det fede liv og at piger bare skal være sig selv og guffe løs af is og kager. Med hendes afskyelige tegninger som omdrejningspunkt.

Dette skal ikke være en opsang til piger. De lever jo i et paradis af opmærksomhed, som ingen kan tale dem fra at boltre sig i. De kan have deller og vamle tatoveringer over hele kroppen som 22-årige og stadig få tørstige mænd, der vil bedække dem. De har ingen grund til at holde sig slanke og finde manden i deres liv. De kan leve karrusellivet til de er i 30’erne og pludselig finder ud af, at det er for sent, at opmærksomheden svinder ind og at en fremtid med en stor flok børnebørn ikke længere kan blive en realitet.

Forhåbentlig kommer den tid tilbage, hvor samfundet drejer sig om familien og hvor degenereret opførsel bliver set ned på af det brede flertal. Uanset hvad er din rolle som mand klar: vær den bedste du kan blive, fokuser på selvforbedring, skyd først, spørg senere og spild så lidt tid på skøger og fedtknoppe som muligt, og tiltræk noget ungt kvalitetskød, som er værdig til at blive formet i dit billede som moderen til dine børn.

Camilla er en skrækhistorie på den navlepillende klovnetøs der ganske sikkert findes i hobetal i 2019, og som i sin rodløshed har fundet vejen til personlig lykke i dyrkelsen af det grimme, fede, behårede og groteske. Var hun og alle andre piger dog bare vokset op med opdragelsen til at blive en sund og dygtig moder, så ville hendes sørgelige liv have taget en helt anden trivselsfyldt vej.

Hold op med at komme med lighedspunkter med egen fremgangsmåde, reeeeee!

Efterlad et svar

8 Kommentarer på "DR promoverer tyksak der er “stolt af, at jeg ikke træner”"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

“Body-positivity” er endnu et psykologisk våben (((de))) bruger mod vores race. Følgevirkningerne af fedme, og specielt efter et menneske er blevet voksent vil give livslange skavanker og følgesygdomme. Det er måske det eneste positive – at mennesker som Camilla får svært ved at forplante sig og dør tidligt. Naturlig selektion når det er bedst?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Hva’ så fede Dorit? Er du fed i dag?

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Det hele handler om, at de kan opnå ressourcer på andre måder end gennem deres livmoder. Hvis den mulighed forsvinder, så forsvinder adfærd som denne også.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Hun er bedre til at tegne emballagen på mad produkterne, end hun er til at tegne den menneskelige fysik.

TOP KEK

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen
For Kvinden (Ved Festen for Sønderjyderne paa Klampenborg 5te Septbr. 1865.) Medens al vor Glands fra fordums Dage ligger skjult af Sorg og Skam og Nød, mens det sidste Haab, vi har tilbage, dunkelt dæmrer kun i Nattens Skød: — tør vi lokke frem i Tider svare Duften fra vor Ungdoms Rosengaard? tør vi synge nu om Øjne klare, Kvindesmil og Hjertets lyse Vaar? Ja, den danske Kvinde har et Hjerte, som kan rumme mer end Leg og Lyst; hun kan fatte Fædrelandets Smerte, hun kan gyde Mod i Mandens Bryst. Hun har hellig Styrke til at værge om den… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Artikel ide til Blæseren. Jeg gider ikke selv lave en bruger for at læse artiklen, men jeg giver 100 kroner til Dagens Blæser hvis i skriver en artikel baseret på denne artikel
https://politiken.dk/debat/kroniken/art7212422/K%C3%A6re-danskere-%E2%80%93-vis-barmhjertighed-i-stemmeboksen