Hjem / Akbaring / Facebook terroriserer dansk valgdækning: Zuccer hel medieredaktion

Facebook terroriserer dansk valgdækning: Zuccer hel medieredaktion

Den groteske censur fra monopolplatforme og disse platformes indblanding i valg i hvide lande, på trods af at dem der styrer dem har borgerrettigheder i Tel Aviv, når konstant nye højder.

Siden valget blev udskrevet af det forbryderiske flæskebjerg Lars Løkke Rasmussen, er Det danske Debattorv, kendt som Facebook, blevet underlagt grov judeoterroristisk censur. Ikke nok med at de blandede sig i valget til Europaparlamentet og til det formål oprettede et “war room” der skulle bekæmpe de forkerte holdninger og støtte den globalistiske ditto, så går de benhårdt efter alternative medier.

I går nåede vi de magiske 100% klovn, da det sidste medlem af Dagens Blæsers redaktion fik fjernet adgangen til sin konto. Vi kan således ikke på nuværende tidspunkt, og formentlig i resten af valgkampen, poste og dele vores artikler og på den måde hjælpe med den demokratiske informationsspredning.

Det må du jo gøre så, Blæser-læser. Men det er med din profil som indsats, for det undertegnede fik en spand gefiltefisch i hovedet for, var just at poste en artikel.

Vi ser det store billede.

Vi vil arbejde for en kraftig, endegyldig udsmidning af europæernes historiske dødsfjende; oprive deres gæstebud med største iver og nidkærhed. Vi vil befri vores folk og fædrende jord for deres giftige gerning. Vores hukommelse er lang, deres synderegister endnu længere. Det bliver 110  med et brag og der er lagt i ovnen til en gigantisk tilbagebetaling. De kan forsøge at lukke os ned, men det kontraproduktive resultat er hver gang blot, at flere ved besked. Uret tikker, Moishe.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenOy Vey!LarsLarsenGoseph Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Goseph
Blæser læser
Goseph

Trump valget har rystet dem dybt, og deres svar er endnu mere censur? Fuck hvor har de ikke lært en skid af historien, det lort virker aldrig i en befolkning som den Danske.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Ved snart ikke, hvad jeg skal tro om hele det cirkus ang. Trump.. En lille stemme i mit baghoved er begyndt at rable om, at medierne hele tiden har været på hans side, og at det er et stort mentalt fuckery cirkus, der skulle få folk, der havde mistet troen på medierne/politikerne, til at stemme.

Trump er en jøde cuck, det er der jo ingen tvivl om.. Så at alle de jødiske medier oprigtigt skulle hade ham, forekommer mig lidt besynderligt. Tænk over det.. Nu har de lokket alle dem, der havde dybt foragt for medier og politikere, i folden.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Stort F, vi håber på en hurtig genopstand.

Oversætteren
Skribent

Vi må snart finde et alternativ. I hvert fald til os selv.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

GAB.AI er et godt alternativ.

Oversætteren
Skribent

Hvad er AI? Synes ikke, at jeg kan finde noget om det.