Hjem / Akbaring / Medieblackout: Stram Kurs-delegation angrebet med sten, skydevåben konfiskeret

Medieblackout: Stram Kurs-delegation angrebet med sten, skydevåben konfiskeret

Blot en kort betragtning. Jeg så de videoer der var lagt op fra besøget i rottereden Gelle-hoooomo-rupparken, og lagde for det første mærke til den korte varighed af videoerne. Ved afspilning ser man så, at der ikke umiddelbart er nogen Muggipakkets Mesterudsender at se.

Man kan så bevidne at perkeraffaldet bombarderer politiet med sten, og de brave kandidater fra Stram Kurs, herunder den vidunderlige professor, Helmuth Nyborg, står målløse i ly bag en mandskabsvogn, mens Cirkus Perkersvin laver sin forestilling.

Der er ikke megen information at hente, men der skrives i spergchatten at Rasmus er bragt i sikkerhed på grund af terrorangrebet, og at skydevåben også skulle være indblandet.

Javist, så langt, så godt. Jeg søger efterfølgende flere fakta, og trawler Løgnepressens hjemmesider, for at se hvorledes de dækker denne bestyrtende hændelse, dette voldsomme angreb på det demokrati vi ellers får at vide er åh så fantastisk og bevaringsværdigt.

Der er I-N-T-E-T. Ikke et komma, ikke et ord, ikke en eneste artikel. Ok, jeg har ikke været ude i alle hjørner af deres smudssider, men dette er også noget der burde være i skriggult med BREAKING NEWS hos alle gammelmedierne. Og der var nul og en skid. Jeg har tjekket igen, just nu, og stadig intet.

Stenkast og ballade i en decideret besat krigszone, hvor danske dissidenter ikke kan opholde sig, eller det danske politi kan håndhæve ro, lov og orden, og det kollektive medielandsskab vover ikke at dække det.

Og hvorfor?

Fordi stenkastende pisperkere er lig med stemmer til Stram Kurs. Det er en gigantisk skandale. Og da jeg formoder at politiet anholdte omkring nul personer for dette terrorangreb i dagslys, så trykker jeg F for vores liberale demokrati og det er med tørre tårer.

Den 5. juni er det liste P. Giv ordet til din mor.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æKaptajn MannheimerDanielOy Vey!Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

De havde håbet på at han ville blive dræbt, men frikadellen kan ikke stoppes. Hil Sejren.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Journalister er næsten værre end jøder og perkere.

KALERGImuggySTEIN
Gæst
KALERGImuggySTEIN

De er jo også næsten alle jøder de dansker journalister

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Eller opdrættet og dreseret i jødiske ideologier.

Kaptajn Mannheimer
Gæst
Kaptajn Mannheimer

Nah, det er for nemt. Der er nok nærmere noget defekt i vores “ariske” genpøl.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Ikke for at vanære, Nyborg, men det er så forkert, at en 82-årig mand skal stå der i fronten og få tyret sten efter sig. Der bør stå hundredvis af danske unge mænd fra lokalområdet og mandsopdække.

Oversætteren
Skribent

Og stadigvæk, så nægter det Danske folk at ændre adfærd. Tror, at man må begynde at fokusere på at redde sig selv istedet for dem, der ikke vil reddes..

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det skal blive 100 gange værre, før majoriteten fatter alvoren. Vi snakker 10 gange Sverige, og så fatter folk pointen.. Men så er det nok for sent.

Jeg deltog meget i debatter osv. før i tiden, men jeg har givet lidt op efterhånden. Nu tager jeg ligefrem en form for sadistisk nydelse i at se samfundet kollapse. Folk fortjener det. Jeg har ikke ondt af dem.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er meget skeptisk overfor den påstand. Jeg har læst og hørt den påstand en del gange, men ser man på Sydafrika hvor regeringen åbent taler om at myrde hvide og tage deres land, der er AWB ikke ligefrem ved med at tage magten.

Daniel
Gæst
Daniel
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Gad godt at se nogle flere udtalelser fra Helmuth Nyborg i Stram Kurs sammenhæng. Man kan jo ikke høre hvad manden siger med alle de sjakaler der glammer.
Det her er det eneste jeg kunne finde www.youtube.com/watch?v=ixBJ8liqbqY