Hjem / Andet / Kvalmende homofile får promoveret deres podcast for licenspenge

Kvalmende homofile får promoveret deres podcast for licenspenge

Det er ikke det store chok for de fleste hvis jeg beretter, at DR er det rene cancer. Der er den ene omgang samfundsundergravende propaganda efter den anden, ofte omhandlende seksuelt afvigende adfærd.

Ikke et komma omkring optøjerne i Gjellerupparken, hvor Stram Kurs blev udsat for organiseret gadeterror.

Ikke et kvæk omkring Fyns politis sabotage af Stram Kurs’ gentagne forsøg på at besøge Bøgehooomotorvet i det stinkende hul kaldet Odense.

Ikke skyggen af en overskrift omkring frihedsberøvelsen af Rasmus Paludan lørdag, hvor han som enkeltperson igen ville indtage det besatte Bøgemuggirottetorvet.

Men at dedikere endog særdeles heftig spalteplads til det værste råddenskab Weimardanmark kan stampe op af kloakken, det er ikke noget problem for regimemediet DR.

Folk hungrer jo efter sex! Aleksander og Josias hitter med grænseoverskridende podcast.

Lad os stoppe der. Der refereres til at deres bæskubberlyttere elsker, når de malende beskriver deres røvhulshulsoplevelser. Men blandt normale, ‘der dog stadig udgør en stor del af den danske befolkning, er der ikke tale om sexhungrende tendenser. Tværtimod. Der forekommer at være et stadigt større ønske om normale tilstande. At genrejse kernefamilien, at fokusere på noget større end egen nydelse nu og her, og at skabe noget varigt. At kunne finde en kvinde som ikke har kørt 1.000 omgange på karrusellen. Men nu henvender DR og disse ækle stoddere sig jo også til pik-i-røven-segmentet, så det overflødiggør måske min indvending?

Men pludselig at have de samtaler med publikum på var alligevel lidt noget andet – og særligt ét emne var en overvindelse for Aleksander (((Demsitz))).

– Det sværeste for mig var helt klart at tale om sex. Bøssesex har altid været noget lidt farligt, lidt beskidt – og ulækkert. Og det billede har jeg haft svært ved at forene mig med, siger han og fortæller, at lytterne til gengæld er vilde med de episoder, der handler om sex:

Det er klart de mest populære. Folk er sexhungrende.

I dag er han glad for, at han overvandt sin frygt.

– Folk kan lytte til det nu, så jeg kan ikke gå tilbage og være et uærligt menneske. Og det gør på en måde livet lettere, siger han.

Josias Juliussen kalder sig selv en ‘kronisk oversharer’, der ikke har noget imod at ‘tvinge lidt homosex ned i halsen på folk’. Til gengæld er han mere nervøs for et af de planlagte emner her i anden sæson af ‘Vild med svans’, som de for nylig har taget hul på:

– Mentalt helbred bliver mit svære afsnit. Jeg har ikke været helt nede, men jeg har været ramt. Og vi synes, det er vigtigt at tale om, fordi mange LGBT+-mennesker i større grad lider af mentale sygdomme, depression, selvmordstanker og så videre.

Fordi man af politiske grunde valgte at fjerne homofili fra listen over psykiske lidelser, så ændrer det jo ikke på virkeligheden. Og deres opførsel, og konsekvenserne af denne, er jo klare indikatorer på at de er syge individer. Når alle målbare parametre fortæller at deres livsførelse er selvskadende og samfundsskadelig, så er det på tide at man sætter ind mod denne subkultur.

– Når vi er allermest fortvivlede eller stressede eller ikke kan se meningen med, hvorfor vi lige pludselig skal dele ud af os selv, så er der et eller andet fantastisk menneske, der skriver til os, siger Aleksander (((Demsitz))) og fortæller, at de blandt andet har fået et brev fra en kvinde, der bor i provinsen og har en søn, som hun tror, er homoseksuel.

At denne moder lytter til dette ækle smuds er blot en advarselslampe, der kan indikere hvorfor hendes søn er kommet ud på denne glidebane, og giver tegn på at noget er gået helt galt i hans tilværelse. Man kan kun gisne om hvad disse analværter gav moderen som svar.

Det er den slags ting man kan læse om hos DR.

Der er også megen plads at finde på deres side, når de nu – i lighed med andre licensfinansierede medier – vælger at lave medieblackout omkring Stram Kurs og de relaterede perker-chimpouts.

Gud, konge og kollapset tarmvæg.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
ClausSivDanielOy Vey!LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg går ud fra at Boatsinker skrev denne artikel på Biblioteket da i selvfølgelig ikke har nogen licenspligtige ting…..

Oversætteren
Skribent

Nobody loves anybody anymore..

Slonk the Beepbeep
Gæst
Slonk the Beepbeep
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Haha. Vildt nok. Især hvis det bare er et tilfælde.

DR’s radio app på play store fyldte også engang 14,88 MB.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Bøsse snak, nej tak.

Daniel
Gæst
Daniel

DR får rigtig mange penge for at lave folkefjendtligt propaganda

Lønfesten fortsætter på DR : Selv menige journalister tjener nu over 550.000 kroner om året


Det gør mig pæn sur for at sige det mildt.

Siv
Gæst
Siv

Hvor ignorant har man lov at være.. Der skal være plads til alle, stop med at sprede uforstående holdninger og negativ energi🤷🏻‍♀️