Stem, stem, stem!

Spred kærligheden

Dette er bare lige en kort påmindelse til vores læsere om at komme ud at stemme. Jeg tror nu nok, Stram Kurs skal komme i Folketinget, men der er meningsmålinger, der siger noget andet. Normalt ville dette ikke bekymre mig; Voxmeter, der står bag de fleste af de målinger, der viser, at SK ender under spærregrænsen, var blandt dem, der i højest grad undervurderede DF’s valgsucces i 2015; YouGov, der var blandt dem, der ved sidste valg kom tættest på DF’s egentlige resultat, viser i deres seneste måling, at SK står til 3,1% (dvs. omkring fem mandater).

Men blandt SK’s vælgere finder vi, foruden skuffede DF’ere, et stort antal tidligere sofavælgere. Jeg ved ikke, hvor pålidelige disse er. Det kan jo ske, at nogle blot har haft lyst til at råbe lidt op om at stemme på Paludan for at provokere, men så alligevel ikke gør det.

Sagt med andre ord: sørg for alt i verden for, at i kommer ud og stemmer på Stram Kurs. Vi må og skal have dem i Folketinget. De er det eneste reelle alternativ til Dansk Folkeparti og vil som sådan være et enormt skridt fremad for danske nationalister, uanset om vi er 100% enige med dem på alle punkter eller ej.

Stem for et nyt Danmark, et dansk Danmark!

Efterlad et svar

14 Kommentarer på "Stem, stem, stem!"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus Boatsinker
Redaktør

Stem stramt! Stem dansk! En stemme på Liste P (står for pisperkere raus) er en stemme for repatriering.

burg
Gæst
burg

Ja det var fandeme godt gået, Danmark…

Goseph
Gæst
Goseph

Så er det gjort.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Krydset blev sat.

Jeg håber på salte Enhedscuck og Alternative tåre.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Gjorde jeg kl. 9 i morges! Personlig stemme på Danernes Lys! Det bliver så godt!

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Ja se lige at stem..

Tom Venster
Gæst

Godt valg, Danmark! Stem Stramt!

Ogier le Danois
Gæst

Gjort.

Daniel
Gæst
Daniel

Klovnedemokrati
https://twitter.com/Kristensenberth/status/1136242940706250752
BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

burg
Gæst
burg

Fuck hvor er folk bare dumme og dovne. 1.8% til Stram Kurs. Fucking Joke.

Claus Boatsinker
Redaktør

Tænk at det i 2019 ikke var muligt, selv i så lille et omfang, at få en stemme for repatriering af åbenlyst skadelige perkere. Zombiedanmark er lige til at lukke op og skide i. Meget beklagelig situation.

Ogier le Danois
Gæst

Jeg er så fucking træt af den her verden.

Claus Boatsinker
Redaktør

Hvis jeg havde et Danskernes Hus at tage hen til i dag, vidende at tusindvis af ligesindede medlemmer var i færd med at opbygge et alternativ til Klovnepisdanmark, så villle dette valg ikke bekymre mig. Det er der vi skal hen.

Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage

Så har mine optiks hele tiden helt stik bare endnu en grund til at en folke revolution er nødvendighed mod det tåbelige liberalistiske politiske system de gør nøjagtig som det passer dem de er ligegalde med folket og når folket har fået nok af det er der forhåbenligt opbakning til en revolution.