Fremtiden skaber vi selv

Spred kærligheden

Vi har et demokrati som er meget skrøbeligt. Der er konstant snak om “falske nyheder” og at misinformation er en trussel mod styreformen. Man anerkender at folk ikke selv kan blive oplyste og sortere lort fra guld.

Det er sandt. Folk sidder stadig klistret til tv og iPads og guffer kritikløst information fra gammelmedierne til i sig. Ud fra dette ensrettede, danskfjendske og redigerede verdenssyn drager Tyksaksdanmark hen til stemmeboksen.

Der er to små sider at veje mod hinanden:

  1. Er demokratiet, med de hundredtusindvis af fremmede, der kan blande sig i demokratiet med deres stemmer, i sig selv illegitimt? Kan man klandre den almindelige, torskedumme, pølsegnaskende, klip-klaps-sko-bærende, grill-vomsdansker for at stemme som fjernsynet og avisen har fortalt ham han skal stemme? Når Campingvogns-Åge ikke har hørt et komma om optøjer i jyske og fynske ghettoer, da Paludan var forbi, er denne mur af censur så med til at sabotere valget?
  2. Eller skal man pålægge danskerne en vis skyld i egen ulykke, når 96% tilsyneladende giver deres fulde samtykke til befolkningsudskiftning og alle de ubeskriveligt forfærdelige følgevirkninger af denne enorme forbrydelse mod arv, blod og jord?

Skal vi pege på styreformen eller danskerne? Det er lige meget. Personlig konstaterer jeg at demokratiet på et historisk splitsekund har sendt Danmark mod total selvdestruktion, præcis som i de øvrige vestlige demokratier. Men dette er ikke det jeg vil pege på.

Vi skal rette fingeren mod os selv. Ikke som dem der skal kritiseres for Weimardanmarks dødskurs, men som dem hos hvilke ansvaret for fremtiden gives.

Det er os der går en tur gennem Kolding eller Vejle og har en negativ reaktion på at 30% af gadebilledet udgøres af racefremmede skabninger.

Det er os der som den mest grundlæggende sandhed hævder at Danmark tilhører danskerne, og at eksistensen af vores folk er at sidestille med eksistensen af Danmark.

Vi kan ikke redde et skizofrent folk. Alle hader perkere, men ingen bortset fra ærerige nationalister vil redde Danmark fra perkere (og meget, meget andet). Folk har tydeligt markeret at de ønsker mere af det samme (eller også har vi en styreform hvor folkeviljen ikke kan manifestere sig), og derfor må vi fortsætte på vores spor, og lade Sofadanmark sejle i sit eget pis. Den almindelige borger taler som Mogens Glistrup men stemmer på Mette Frederiksen. Det er så pinligt som det kan være.

Jeg siger det igen: Find andre nationalister at knytte bånd til. Giv af din tid, giv af din velstand og brug hver dag på at forbedre dig selv. Vær den bedste, sundeste udgave af dig selv, fri for judeoamerikansk “underholdning”, fri for porno og alle andre ting der korrumperer din europæiske sjæl.

Bliv stærk, sund og smidig.

Tilegn dig viden, forplant dig selv og vær en del af fremtiden. Denne fremtid kan udmønte sig i foreninger, organisationer eller andet, men hvad end vi får af konstruktioner, eksempelvis noget der kunne minde om Det frie Sverige, så kan en fremtidig eksistens af sådanne projekter kun fødes, hvis vi er tilstrækkeligt mange, der kan løsrive os fra det lortesamfund vi vader rundt i, og leve for noget større. Tiden er ikke til at redde alle, men vi kan og skal skabe vores egen fremtid.

Lad Weimardanmark rådne op. Længe leve Danmark.

Efterlad et svar

19 Kommentarer på "Fremtiden skaber vi selv"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
burg
Gæst
burg
Jeg så nogle af Stram Kurs’ videoer, hvor folk virkede positivt indstillede, men lige skulle høre omkring Paludans holdning til fart-grænsen, eller skattepolitik osv. Det er rigtigt at ingen kan lide indvandrere inderst inde (kilde: *familie arrangementer efter 2. glas rødvin*), men når de står i vælgerboksen så bliver de nervøse og vælger det “sikre”. Den sikre stemme på éns økonomiske-, traffik-, klima-, dyre-, velfærdspolitik osv. I Danmark lever de fleste i et fantasiland, hvor indvandring er et værdipolitisk emne. De røde beklager sig over stigende ulighed, de blå over voksende offentlig sektor eller stigende kriminalitet. Alle synes skolerne er… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg må indrømme at jeg også har nogle andre mærkesager som at fjerne alt mediestøtte og tvanglicensen. Og det er også vigtigt for mig at Stram Kurs ikke er et krigsparti som de andre partier der blindt underkaster sig (((USA))) Heldigvis er SK enig i mig i de to sager, hvilket gjorde det endnu nemmere at retfærdiggøre SK bommerposting.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Flot skrevet.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Mand der troede han havde mistet alt håb, mister den sidste gnist af håb han ikke engang vidste han havde tilbage.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er til grin så dumme folk er. Jeg kommer til at være skadefro de næste år. Det er jo dét, folk vil have. Jeg har ikke ondt af et folk, der ivrigt vil dets egen destruktion. Så må de jo få det, som de vil have det. Bliver komisk at se og høre på alle de idioter, der har stemt på S, når de indser, at Mette Forræderiksen har løjet om immigration. Nu kommer sluserne til at stå åbne. Danmark kommer sikkert til at overhale Sverige nu. Flovt.

Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage

Måske kan man se det fra den positive side at flere folk vågner op når de endelig ser virkeligheden ved multikulturen og dermed ville støtten til en revolution mod det etableret politiske system være en realitet så vi kan få et nyt systemet som er et sandt Folke styre der vil deres eget folks bedste.

Lord Jylland
Gæst
Lord Jylland
Vi forsøgte ihærdigt at skubbe til de hjernehvaskede danskeres grænser under denne valgkamp, men det var tydeligvis for tidligt at tage parlamentarismens værktøjer i brug. Husk nu at NSDAP også kun fik 2% af stemmerne i første omgang. Disse næste 4 år skal ikke bruges til at tænke sorte tanker og miste håbet om et dansk Danmark. Vore forfædre hepper på os. Det er os der bærer det danske folks fakkel. Hvad skal vore forfædre se når de kigger i vores retning? Skal de se usle kujoner der dag ind og dag ud bruger al deres energi på at drukne… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Lord Jylland er endnu mere fornuftig end Lord Lolland! OG han skriver kommentarer! Lolland btfo. Hil Lord Jylland. Han viser os vejen med sine visdomsord.

Komponisten
Gæst
Komponisten
Opsummering af forrige nats valg: En struds som bliver ved med at stikke hovedet ned i en busk, og håber på at løven ikke angriber den. . Det er så nemt at følge med strømmen og tendensen i samfundet. Det kræver alt for meget integritet og ansvar at tænke selv. Hvis den almene dansker snart fattede, at den komfort han/hun lever i, kun vil blive ved i kortvarig tid, kan det være, at der snart kommer andre boller på suppen. Hvis jeg havde magten i Kongeriget Danmark, ville jeg tvinge Morten Østergaard og Mette Frederiksen til at bo i Vollsmose,… Læs mere »
wolfpac
Gæst
wolfpac

Ekstra Bladet troller os – i det mindste er kommentarene redpilled https://ekstrabladet.dk/nationen/mohamad-det-var-godt-nok-aergerligt-paludan/7662915

Daniel
Gæst
Daniel

Lille whitepill. Nationalsocialistisk parti fik to mandater i Tyskland
https://www.nordfront.dk/dritte-weg-fik-to-mandater-tyske-lokalvalg/

Daniel
Gæst
Daniel

1,8 som førstegangs parti er ikke dårligt. Det er løgn at 96% af danskerne ønsker mere at det samme, det er nok kun 94%. Husk at racefremmede perkere har stemmeret og de kommer aldrig til at stemme SK (eller for den sags skyld DF/NB) Jeg er overbevist om at hvis man fjerner racefremmede stemmer, så har SK fået mindst 2,5%.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Og truer os en dag
en pansret næves tag,
da rejser vi for Danmark vor skønne gamle flag.
På tab af guld og blod
kan tiden råde bod,
men overgir et folk sig fejt, da rådner folkets
rod.
De andre er de stærke, dog skifter sol og vind,
og genfødt spirer fremtid af det frelste frie sind.
Kun broderlig stå fast
i flagets flammeskær:
Eet sprog, eet folk, een hær!
– Valdemar Rørdam

Tom Venster
Gæst

Det er en lang kamp foran oss, men jeg er overbevist om at vi kommer til å seire til slutt. Det krever bare enorm tålmodighet og vilje til å fortsette kampen.

Daniel
Gæst
Daniel

I det mindste straffede vælgerne Pia K. Det er positivt da hun har svigtet meget

https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/rasmus-paludan-fik-flere-stemmer-end-pia-kjaersgaard

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Ingen fjende til højre! Had modtager vi altså nok af. Kærlighed og omsorg for andre nationale om de er DF, NB eller SK. Vi er en kristen bevægelse. Vi skal ikke acceptere unødvendig splid.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Naturligvis også NMB.