Hjem / Indsigt / Fremtiden skaber vi selv

Fremtiden skaber vi selv

Vi har et demokrati som er meget skrøbeligt. Der er konstant snak om “falske nyheder” og at misinformation er en trussel mod styreformen. Man anerkender at folk ikke selv kan blive oplyste og sortere lort fra guld.

Det er sandt. Folk sidder stadig klistret til tv og iPads og guffer kritikløst information fra gammelmedierne til i sig. Ud fra dette ensrettede, danskfjendske og redigerede verdenssyn drager Tyksaksdanmark hen til stemmeboksen.

Der er to små sider at veje mod hinanden:

  1. Er demokratiet, med de hundredtusindvis af fremmede, der kan blande sig i demokratiet med deres stemmer, i sig selv illegitimt? Kan man klandre den almindelige, torskedumme, pølsegnaskende, klip-klaps-sko-bærende, grill-vomsdansker for at stemme som fjernsynet og avisen har fortalt ham han skal stemme? Når Campingvogns-Åge ikke har hørt et komma om optøjer i jyske og fynske ghettoer, da Paludan var forbi, er denne mur af censur så med til at sabotere valget?
  2. Eller skal man pålægge danskerne en vis skyld i egen ulykke, når 96% tilsyneladende giver deres fulde samtykke til befolkningsudskiftning og alle de ubeskriveligt forfærdelige følgevirkninger af denne enorme forbrydelse mod arv, blod og jord?

Skal vi pege på styreformen eller danskerne? Det er lige meget. Personlig konstaterer jeg at demokratiet på et historisk splitsekund har sendt Danmark mod total selvdestruktion, præcis som i de øvrige vestlige demokratier. Men dette er ikke det jeg vil pege på.

Vi skal rette fingeren mod os selv. Ikke som dem der skal kritiseres for Weimardanmarks dødskurs, men som dem hos hvilke ansvaret for fremtiden gives.

Det er os der går en tur gennem Kolding eller Vejle og har en negativ reaktion på at 30% af gadebilledet udgøres af racefremmede skabninger.

Det er os der som den mest grundlæggende sandhed hævder at Danmark tilhører danskerne, og at eksistensen af vores folk er at sidestille med eksistensen af Danmark.

Vi kan ikke redde et skizofrent folk. Alle hader perkere, men ingen bortset fra ærerige nationalister vil redde Danmark fra perkere (og meget, meget andet). Folk har tydeligt markeret at de ønsker mere af det samme (eller også har vi en styreform hvor folkeviljen ikke kan manifestere sig), og derfor må vi fortsætte på vores spor, og lade Sofadanmark sejle i sit eget pis. Den almindelige borger taler som Mogens Glistrup men stemmer på Mette Frederiksen. Det er så pinligt som det kan være.

Jeg siger det igen: Find andre nationalister at knytte bånd til. Giv af din tid, giv af din velstand og brug hver dag på at forbedre dig selv. Vær den bedste, sundeste udgave af dig selv, fri for judeoamerikansk “underholdning”, fri for porno og alle andre ting der korrumperer din europæiske sjæl.

Bliv stærk, sund og smidig.

Tilegn dig viden, forplant dig selv og vær en del af fremtiden. Denne fremtid kan udmønte sig i foreninger, organisationer eller andet, men hvad end vi får af konstruktioner, eksempelvis noget der kunne minde om Det frie Sverige, så kan en fremtidig eksistens af sådanne projekter kun fødes, hvis vi er tilstrækkeligt mange, der kan løsrive os fra det lortesamfund vi vader rundt i, og leve for noget større. Tiden er ikke til at redde alle, men vi kan og skal skabe vores egen fremtid.

Lad Weimardanmark rådne op. Længe leve Danmark.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
12 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Claus BoatsinkerMax von LützowDanielTom VensterLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
burg
Gæst
burg

Jeg så nogle af Stram Kurs’ videoer, hvor folk virkede positivt indstillede, men lige skulle høre omkring Paludans holdning til fart-grænsen, eller skattepolitik osv.

Det er rigtigt at ingen kan lide indvandrere inderst inde (kilde: *familie arrangementer efter 2. glas rødvin*), men når de står i vælgerboksen så bliver de nervøse og vælger det “sikre”. Den sikre stemme på éns økonomiske-, traffik-, klima-, dyre-, velfærdspolitik osv.

I Danmark lever de fleste i et fantasiland, hvor indvandring er et værdipolitisk emne. De røde beklager sig over stigende ulighed, de blå over voksende offentlig sektor eller stigende kriminalitet. Alle synes skolerne er forfærdelige.

Hvis man er i sine *formative* år, og oplever konsekvenserne af masseindvandringen, ser man (*hvis man har den kognitive evne til at tilsidesætte hjernevaskningen gennem medier og uddannelse fra barnsben*), at det er umuligt at opretholde et civiliseret, trygt og relativt ukorrupt samfund med en konstant tilstrømning af fremmede fra fjerne kulture. Når man ikke længere kan have en samtale med hver anden person, man møder på gaden, hvordan kan man så føle sig *tryg*? Hvorfor skulle man føle en ansvar for at give tilbage til et samfund fyldt med mennesker man *intet* har til fælles med?

Der er ikke noget vigtigere, for nogen danske vælgere, end at få stoppet masseindvandringen. Hvis man havde brug for at vide andet om Stram Kurs’ politik end den del der siger “indvandring skal stoppes, og de værste skal ud”, så lever man i en fantasiverden.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg må indrømme at jeg også har nogle andre mærkesager som at fjerne alt mediestøtte og tvanglicensen. Og det er også vigtigt for mig at Stram Kurs ikke er et krigsparti som de andre partier der blindt underkaster sig (((USA))) Heldigvis er SK enig i mig i de to sager, hvilket gjorde det endnu nemmere at retfærdiggøre SK bommerposting.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Flot skrevet.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Mand der troede han havde mistet alt håb, mister den sidste gnist af håb han ikke engang vidste han havde tilbage.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er til grin så dumme folk er. Jeg kommer til at være skadefro de næste år. Det er jo dét, folk vil have. Jeg har ikke ondt af et folk, der ivrigt vil dets egen destruktion. Så må de jo få det, som de vil have det. Bliver komisk at se og høre på alle de idioter, der har stemt på S, når de indser, at Mette Forræderiksen har løjet om immigration. Nu kommer sluserne til at stå åbne. Danmark kommer sikkert til at overhale Sverige nu. Flovt.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Måske kan man se det fra den positive side at flere folk vågner op når de endelig ser virkeligheden ved multikulturen og dermed ville støtten til en revolution mod det etableret politiske system være en realitet så vi kan få et nyt systemet som er et sandt Folke styre der vil deres eget folks bedste.

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Vi forsøgte ihærdigt at skubbe til de hjernehvaskede danskeres grænser under denne valgkamp, men det var tydeligvis for tidligt at tage parlamentarismens værktøjer i brug.

Husk nu at NSDAP også kun fik 2% af stemmerne i første omgang. Disse næste 4 år skal ikke bruges til at tænke sorte tanker og miste håbet om et dansk Danmark.
Vore forfædre hepper på os. Det er os der bærer det danske folks fakkel. Hvad skal vore forfædre se når de kigger i vores retning? Skal de se usle kujoner der dag ind og dag ud bruger al deres energi på at drukne i depression og had?

Nej. Det skal de ikke. Ligesom NSDAP fik deres nødvendige skub, i form af Den Store Depression, får vi garanteret også vores skub med den nye forstærkede globohomo-regering. Tillad mig at nævne et gammelt citat; Hvad udad tabes skal indad vindes.

På denne side af Øresund er vi ofte misundelige på svenskernes stærke nationalistiske fløj, men vi har meget vel fået en fantastisk mulighed for at udvide os. Disse næste 4 år skal bruges på at rekruttere. Vi skal rette op på hjernevaskelsen. Det danske folk kommer ikke til at tænke nationalistisk før Danmark i sandhed bliver et helvede.

Efter jeg har brugt resten af denne skønne Torsdag på at drikke mig stiv i en skov for at glemme sidste nats nederlag, vil jeg begynde at uddele flyveblade og informere mine medmennesker om de rædsler der står i vente.

Danmark længe leve.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Opsummering af forrige nats valg:

En struds som bliver ved med at stikke hovedet ned i en busk, og håber på at løven ikke angriber den.
.
Det er så nemt at følge med strømmen og tendensen i samfundet. Det kræver alt for meget integritet og ansvar at tænke selv.
Hvis den almene dansker snart fattede, at den komfort han/hun lever i, kun vil blive ved i kortvarig tid, kan det være, at der snart kommer andre boller på suppen.

Hvis jeg havde magten i Kongeriget Danmark, ville jeg tvinge Morten Østergaard og Mette Frederiksen til at bo i Vollsmose, som bod for landsforræderi.

wolfpac
Gæst
wolfpac

Ekstra Bladet troller os – i det mindste er kommentarene redpilled ekstrabladet.dk/nationen/mohamad-det-var-godt-nok-aergerligt-paludan/7662915

Daniel
Gæst
Daniel

Lille whitepill. Nationalsocialistisk parti fik to mandater i Tyskland

Der Dritte Weg fik to mandater i de tyske lokalvalg!

Daniel
Gæst
Daniel

1,8 som førstegangs parti er ikke dårligt. Det er løgn at 96% af danskerne ønsker mere at det samme, det er nok kun 94%. Husk at racefremmede perkere har stemmeret og de kommer aldrig til at stemme SK (eller for den sags skyld DF/NB) Jeg er overbevist om at hvis man fjerner racefremmede stemmer, så har SK fået mindst 2,5%.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Og truer os en dag
en pansret næves tag,
da rejser vi for Danmark vor skønne gamle flag.
På tab af guld og blod
kan tiden råde bod,
men overgir et folk sig fejt, da rådner folkets
rod.
De andre er de stærke, dog skifter sol og vind,
og genfødt spirer fremtid af det frelste frie sind.
Kun broderlig stå fast
i flagets flammeskær:
Eet sprog, eet folk, een hær!
– Valdemar Rørdam

Tom Venster
Gæst

Det er en lang kamp foran oss, men jeg er overbevist om at vi kommer til å seire til slutt. Det krever bare enorm tålmodighet og vilje til å fortsette kampen.

Daniel
Gæst
Daniel

I det mindste straffede vælgerne Pia K. Det er positivt da hun har svigtet meget

www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/rasmus-paludan-fik-flere-stemmer-end-pia-kjaersgaard

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Ingen fjende til højre! Had modtager vi altså nok af. Kærlighed og omsorg for andre nationale om de er DF, NB eller SK. Vi er en kristen bevægelse. Vi skal ikke acceptere unødvendig splid.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Naturligvis også NMB.