Hjem / Indsigt / Ultracensur trådt i kraft hos (((YouTube)))

Ultracensur trådt i kraft hos (((YouTube)))

En monopolplatform ejet og ledet af jøder med en aktivistisk tilgang til deres produkt, vil hurtigt ende på en dystopisk vej mod et totalitært helvede. Dette er præcis hvad der er sket og fortsat sker med PayPal, Facebook, Google og i sandhed med Googles videojuvel YouTube. Vi så jo nyligt at samtlige medlemmer af Dagens Blæsers redaktion blev bandlyst af Facebook, og frataget muligheden for at dele artikler og sprede information den vej under valgkampen. Kostede det 0,2% til Stram Kurs? Det var i hvert fald grov, fremmed indblanding i det hellige demokrati. En i forvejen streng censur af goyim er nu skruet op på 11, og en række øjeblikkelige terrordomme er fældet over YouTubes brugere.

Uden regulering vil dette fortsætte ud i det (endnu mere) ekstreme. Denne nye eskalering, hvor stort set al tale og holdninger om snart sagt alle relevante samfundsemner forbydes, har medført demonetisering (fratagelse af reklamepenge), fjernelse af videobagkatalog såvel som massesletninger af særligt slemme hvide mennesker.

Dette må du ikke længere tale om:

Det er sagt før, men selv Sovjetunionen havde ikke noget der mindede om den censur Vesten er underlagt i dette årtusinde. Du kunne komme i uføre ved regimekritik, men det Twitter, YouTube og lignende tjenester udøver af tanketerrorisme er helt unikt. Vores fædrelandes historiske dødsfjender har i dag et magtniveau der er uden fortilfælde, og vi kan se hvorledes de bruger den til maksimal undertrykkelse og undergravning.

Kunne de dræbe os gjorde de det. Lige nu må de nøjes med at give vores drenge kjoler på og lade dem danse i bøsseklubber.

Og vi behøver ikke undre os over hvorfor YouTubes i forvejen absurde undertrykkelse af politiske dissidenter tog denne ekstreme drejning; hvorfor “hadtale” blev påskuddet for at lukke enhver ned, der blot ved en flig af besked.

For de praler med det. Den jødiske terrororganisation Anti-Defamation League, startet i sin tid for at forsvare den jødiske morder og voldtægtsforbryder Leo Frank, er helt åbne omkring deres gerninger. Så magtfuldkomne er de. Så sikkert sidder de på tronen. Og så meget frygter de det frie ord.

Jonathan Greenblatt, chief executive of the Anti-Defamation League, which researches anti-Semitism, said it had provided input to YouTube on the policy change.

While this is an important step forward, this move alone is insufficient and must be followed by many more changes from YouTube and other tech companies to adequately counter the scourge of online hate and extremism,” he said in a statement.

Vi må vedholdende påpege denne lille klike af ekstremt rige og magtfulde, rodløse møntklippere, ikke blot er voldsomt overrepræsenterede i alle magtstrukturer, og arbejder intenst for at udskifte befolkningerne i vores lande med racefremmede. De lukker samtidig for vores mulighed for at protestere mod denne verdensforbrydelse gennem lovgning og regulering af monopolplatforme under deres styre. Kast igen et blik på den liste af emner de har lukket ned for. Det er gennemført sygt! Det er kriminelt. Det er bestyrtende. Den kynisme, nederdrægtighed og brutalisme de påstår hvide nationalister repræsenterer, er deres egne karaktertræk, deres egen stammes historiske kendetegn. At gøre offer til gerningsmand er deres nydeligt polerede kunstform.

At se sit folk blive en minoritet i dets eget fædreland, og skulle sværtes til med anklager om “hadtale” for at tale om helt basale rettigheder og historiske sandheder, er en så stor frækhed at man knapt fatter det.

Lige nu er der ingen udsigt til forbedring. Vi håbede på at Trump ville følge sine ord med handling. Bare en lille smule handling. Det håb er helt og aldeles slukket.

Se et væld af lignende perler på boatsinker.online.

Den positive vinkel på denne terrorcensur er, at vi taler med så stor sandhed, at hvis vores ord havde lige ret og mulighed for at nå alles ører, så ville en total sejr for vores synspunkter være hurtigt opnåelig.

Vores budskab er en trussel mod globalismen, og det er kun gennem en stadigt mere grotesk undertrykkelse, at vi kan holdes fra den indflydelse der tilhører vores sag. Vores ord vil finde en vej. En vej der vil føre os mod ære og vores fjender lukt mod helvede.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Sorte SlyngelDen gamleLarsLarsenJarlEchbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Det er næsten som om at efter i går, så blev globo homo speederen trådt ekstra hårdt i bund, både herhjemme og verden over.

Hårde tider i horisonten.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tag jagttegn mens det stadig er nemt og lovligt at anskaffe våben. Selvfølgelig er hypotetiske våben kun til rekreativ brug.

Men stadig.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Glimrende oplysningsarbejde! Jeg kan kun takke folkene bag Dagens Blæser. (((GloboPædo))) er min betegnelse for (((dem som gnider sig i deres krogede hænder))).

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Nu røg langt størstedelen af White Hot Takes’ sange også. :C