Hjem / Radio / Radio 266b Afsnit 109 – Demokratiet skal knuses

Radio 266b Afsnit 109 – Demokratiet skal knuses

 

Dramatisk navn, tidligt afsnit, er det et tegn? Er vi klar til en revolution?

Nej, vi er utilfredse med valget så der spammes Dolph-drops og vi holder pinsen fri. Næste uges afsnit af radio 266b, allerede i dag!!!

Nåh ja og lolland er forkølet. Der snøftes, hostes og nyses med jævne mellemrum. Det kaldes ASMR og det er kunst.

Ugens emner:
Valget (Altoverskyggende, naturligvis)
Youtube-censur

Hjemmeside: dagensblaeser.net
RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Facebook: lolnej
Twitter: twitter.com/radio266b
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Youtube: youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
VincentzioKrematorieEnthusiastClaus Boatsinkerkaptajn kapersDen Funklende Vibe Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

www.bt.dk/krimi/fire-unge-maend-sigtet-for-voldtaegt-af-16-aarig

God start på den kommende regeringsperiode. Første gruppevoldtægt! Yay! Håber, at danskerne er glade nu.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ingen normie danskere vil overhovedet høre om det eller bekymre sig om det.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

^ 100% det her.

At elske sit folk og ønske dem det bedste er en god ting, men den ægte redpill er realiseringen at 90% af lemming befolkningen egentlig ikke er værd at rede. Den gode nyhed er så, at det “kun” kræver en håndfuld dedikerede mænd at ændre samfundets kurs.

Daniel
Gæst
Daniel
Daniel
Gæst
Daniel

Eller den her kulturberigelse
politi.dk/oestjyllands-politi/efterlyste-og-savnede-personer/kan-du-genkende-de-fire-gerningsmaend/2019/06/07
Jeg ville tænke at de fleste var træt af det og i det mindste stemte på et parti der går ind for udvisning efter første dom (NB og DF) Men 80% stemte for mere kulturberigelse.

Daniel
Gæst
Daniel

www.lokalavisen.dk/2019-06-09/-Tre-m%C3%A6nd-angrebet-med-peberspray-p%C3%A5-%C3%A5ben-gade-Vidner-efterlyses-5137347.html

Det var to mænd af mellemøstlig herkomst, som stod bag overfaldet. De kørte fra stedet i en ukendt hvid bil og kan desværre ikke beskrives yderligere.

Daniel
Gæst
Daniel

www.fyens.dk/nordfyn/Kioskejer-fanger-unge-indbrudstyve-og-faar-bank-af-stedfar/artikel/3357159
Jeg vil være meget overrasket hvis det ikke var kulturberigelse.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Tja, nu har de jo også fået carte blanche af die dumme dänen, så det er vel på sin plads.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Ro på. Udover Claus og Hr.Lolland, hvor mange af os har været beskæftiget med at mobilisere normies irl? Patetisk jammer om j00ws påståede superkræfter tæller ikke. Det gider ingen normalt fungerende mennesker høre på. At Paludan så alligevel får 1.8% efter slutspurten om de 20,000 vælgererklæringer er altså ret flot. Prøv forestil jer, hvad vi kan opnå, hvis vi bruger de næste fire år konstruktivt.

Lord Jylland
Blæser læser
Lord Jylland

Kunne ikke være mere enig. Det hjælper ikke nogen som helst at sidde og brokke sig og surmule hele dagen lang.
Op på hesten igen! Der er hverken tid til hvile eller pauser på den nationale fløj.

Daniel
Gæst
Daniel

Man skal huske på at SK får lidt over 2 millioner kroner hvert år i partistøtte. Det vil helt sikkert gøre en stor forskel, da det ikke ligefrem er et parti der har vildt mange penge. Så ingen stemme på SK var spildt og mon ikke at de kommer ind om 4 år hvis Paludan kommer ud med det simple budskab at SK er den grønneste parti, fordi at de er det eneste som ser befolkningstilvæksten som et problem (jeg aner ikke om NB også gør det, jeg har ikke undersøgt det) Så må der være nogle klimatosser der stemmer SK bare på grund af det. At overbefolkningen er noget som jeg mener er et reelt problem for kloden (modsat meget andet i klimareligionen) og andre mener det også. Ultrakort artikel fra Jyllandsposten som jeg er overbevist om er sand

Klimaforskere vil begrænse retten til at få børn på grund af klimaforandringer, og en million dyre- og plantearter er truet af udryddelse. Udfordringer er der nok af. Ifølge en vælgeranalyse er Stram Kurs-vælgere meget bekymrede for den globale befolkningstilvækst. De har ret, da inddragelsen af vild natur til brug som landbrugsjord er den største kilde til artsudryddelse. Der er også stigende sult i Vestafrika på grund af klimaforandringer, prisstigninger og befolkningstilvækst. Stram Kurs og Nye Borgerlige har ytret sig positivt om atomkraft. Til sammenligning støtter ingen af Folketingets partier børnebegrænsning eller atomkraft.

jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11420761/supergroenne-nye-nationale-partier/

Derfor er jeg overbevist om at Stram Kurs er det parti som er mest grønt. Hvis klimareligionen forsætter om 4 år, så kan Stram Kurs nemt vinde den del af valget hvis de får deres budskab ud. Det er synd at det skal være på den måde, men hvis folk absolut skal snakke om kilmavalg, så burde Stram Kurs vinde det også. Det vil jeg også sige til Paludan når partiet tager til Fyn igen, da de selv har sagt at deres politik på andre områder er ukendt (Paludan har sagt at noget af partistøtten skal bruges på at gøres SK politik på andre områder mere kendt, her er en oplagt mulighed som kun er en vindersag)

Retep
Gæst
Retep

Og hvad så hvis SK får 2%? Eller 5%? Eller 10%? Det er fucking ligegyldigt. Der er ikke nogen politisk løsning. Det eneste der kan redde os er udenom-parlamentarisk nationalsocialistisk revolution. Og at spille alle sine penge på en pro-homofil zionist som Rasmus Paludan er fuldstændig til grin. Jo længere man spilder sin tid på at støtte Paludan, jo længere tid går der før man vågner op til, at systemet aldrig vil tillade reel opposition inde for deres egne rækker. De kan kun bruge frikadellepartierne til tryktagere i befolkningen.

Daniel
Gæst
Daniel

Der er dog to ting der virkelig kommer til at modarbejde Stram Kurs kamp mod folketinget

1: Endnu flere racefremmede perkere. Det er i sig selv et kæmpe problem, da det betyder at Paludan skal overbevise mindst 3% af danskerne om 4 år til at stemme på dem. Hvis det ikke er endnu mere….

2: (((Youtube)))censur. Når en meget cucked person som Steven Crowder (ultrafrikadellenationalisme) bliver bannet fra (((Youtube))) hvor lang tid går der så inden Stram Kurs bliver bannet? Det vil være et stort problem for Stram Kurs og jeg håber de har en plan B på hvad de så vil gøre hvis det sker (hvilket jeg er overbevist om kun er et spørgsmål om tid)

Daniel
Gæst
Daniel

Demokrati når det er mest klovn. Et citat fra en BT artikel

I Gellerup gik De Radikale fra en stemmeandel på 5,1 pct. i 2015 til 34,2 pct. i 2019. Samme tendens så man i Vollsmose, Tingbjerg og på Nørrebro, hvor også Enhedslisten står stærkt.

www.bt.dk/samfund/muslimsk-mobilisering-af-vaelgere-vaekker-bekymring

Og et andet citat

.

Religionssociolog Brian Arly Jacobsen, Københavns Universitet, mener dog ikke, at man skal tillægge imamerne alt for stor en betydning – eller at der er noget galt i, at muslimerne f.eks. organiserer sig i særlige Facebook-valggrupper.

»I et demokrati er det et legalt argument, som de har anvendt, og i det perspektiv synes jeg ikke, at det er et problem, at de har mobiliseret på baggrund af nogle bestemte interesser. Det er der også andre samfundsgrupper, der gør,« siger han til Jyllands-Posten.

De Radikales rådmand i Aarhus Rabih Azad-Ahmad, ser heller ikke noget problem.

Han glæder sig tværtimod over, at flere beboere i f.eks. Gellerup har taget demokratiet til sig.

BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Det her er givetvis lidt et sidespor, men hvorfra stammer droppet med det amerikanske forsøg på at sige ‘Stram Kurs’ fra?

Claus Boatsinker
Administrator

Det er fra det nye program Europa Report med Jay Lorenz og Jayoh Dela Ray på therightstuff.biz. Det er fra afsnit 4, hvor de taler om valgkampen.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Størstedelen af de 63t som stemte stramt krus i 19, sætter nok krydset samme sted næste gang.

Alt andet lige, kræver det derfor ca. 7.000 flere SK stemmer til næste valg, for at få politikere i folketinget, som eksplicit italesætter befolkningsudskiftningen og repatriering.

Forestil jer de pointer gentaget&gentaget i bedste sendetid, i diverse debatshow på DR og TV2.

… kan ikke komme på en større sejr for alternativ højre.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Er jeg den eneste der mistænker, at stemmer på Stram Kurs’ er blevet kasseret eller erklæret ugyldige uden at være det – altså at der er foregået valgfusk?
Da jeg gik fra valgstedet kunne jeg ikke lade vær med at tænke på, hvor nemt det ville være, at fuske med stemmeoptællingen, især da det var nogle meget venstreorienteret-udseende personer der stod for det hele.

Vincentzio
Gæst
Vincentzio

Jeg havde samme tanke, og det skal nok være sket i et mindre omfang. Dog kan jeg sige at jeg var optæller i København ved forrige valg og ikke så noget mistænkeligt.