Hjem / Akbaring / Selv Congo har opdaget at Trump ikke magter at bygge en mur

Selv Congo har opdaget at Trump ikke magter at bygge en mur

Den totale fiasko er total. Alle klovnenæser er trykket til sidste båt, og kun hvis bæltet svigtede og Golan Dromps bukser faldt til jorden, ville han være mere til grin end det er tilfældet nu. Hans jødiske svigersøns plan for Storisrael er en fuser, og Kushners indvandringspolitik, der er Trumps nye linje (som afløser for det elskede “byg muren, deporter dem alle“) er ligeledes en fuser. Den nye politik der vil importere flere ulandsmennesker end nogensinde før i historien, er ikke just det han blev valgt på. Men han blev heller ikke valgt på en fortsat militær tilstedeværelse i Mellmøsten. Eller på en annektering af syriske landsdele til Israel.

Men sådan er der så meget. Det er trods alt 2019. Hvis ikke alle håb var slukkede, ville vi ikke kunne erklære at Planet Klovn var en realitet. Og det er en klovneplanet. Det må selv Blomptard Dolphff kunne se. I stedet for nul personer så er det hundredtusindvis, der strømmer illegalt over grænsen hver måned. Systemkollapset er totalt, folk slippes fri og tildeles arbejdstilladelser og køres endda til udvalgte byer i stedet for at blive katapulteret tilbage til Mexico. Trump behøver ikke engang ændre reglerne så folk kan strømme til. Invasionen er allerede på steroider. Hvilken luksus.

Og som overskriften afslørede, så vælter det nu ind med congolsere! Samt andet afrikansk bioaffald. Budskabet om den åbne grænse og den langnæsede velkomstkomite har nået Jorden rundt, og det tidligere hvide USA tager nu syvmileskridt mod sin totale destruktion og et demografisk folkemord. Amerikanerne er præcis som det danske folk et hjemløst folk.

Border Patrol agents have seen a “dramatic rise” in the number of African migrants detained at the U.S.-Mexico border over the past week, the U.S. Customs and Border Protection agency has said.

In a statement on Wednesday, CBP said that in the six days since May 30, more than 500 people from African countries had been arrested by Border Patrol’s Del Rio Sector in Texas alone.

CBP said the majority of the groups’ members had been families coming from the Republic of the Congo, the Democratic Republic of the Congo (DRC) and Angola.

Det er ikke det store skridt for negeren at komme til USA.

De kommer fra Congo, Cameroun og Angola med flere. Og det er ikke længere nok at grænsepersonalet kan tale spansk, for nu kommer der eksotiske ugga-bugga-toner (og fransk) i stedet, så modtagelsen af invasionsstyrken gøres ekstra spændende, lærerig, eksotisk og udfordrende.

En kugle fra et gevær taler også et sprog, endda et universelt sprog  alle forstår og respekterer. Men det ville jo betyde en beskyttelse af grænsen og nationens integritet. Næppe, lissom, hallå, det er 2019.

Vi må huske at tage et skridt tilbage nu og da og begribe hvor absurd situationen er. Hvilken unik tid vi er født ind i, hvor vores lande er midt i deres skæbnekampe. Taber vi, mister vi vores fædrende jord for altid. Husk at tænke: “hvad laver en tyrker i mit land?” eller “hvad laver en somalier i mit land?” eller “hvad laver en iraner i mit land?” eller “hvad laver en glødepærenigger fra Eritrea i mit land?” eller “hvad laver en pispolak i mit land?” eller “hvad laver en tysker i Sydslesvig?” eller “hvad laver en egypter i mit land?” eller “hvad laver et afghansk skægbarn i mit land?”.

Og så videre. Lad de fremmedes tilstedeværelse være en kilde til evig afsky.

Det er vigtig at bevare fatningen, og fokusere på normalitet. Dertil må vi huske at alt har en årsag. For når en neger dukker op i dit hjem, efter en rejse på tusindvis af kilometer, så har indre fjender jo gjort dette muligt. Vi har jo haft skiftende regeringer mens antallet af fremmede er steget voldsomt år efter år, årti efter årti. Folkeforrædere har begået den største forbrydelse i vores lands lange historie, og familien Danmark sidder som passive frøer i det stadigt varmere vand og stirrer tomt på skærme, store som små.

Tanker fra gryden: “GAD VIDE OM MAHMOUD GÅR VIDERE TIL NÆSTE RUNDE? HAN SYNGER BARE SÅ GODT, OG HAN VIRKER MEGA RAR!”

Trump har muligheden for at sige “jeg gør hvad jeg kan, men jeg er under totalt jødisk angreb gennem medier, domstole og betalte politiske modstandere i mit eget parti – det er umuligt at beskytte landet fra invasionen eller bygge en mur”. Men han siger ikke et kvæk og gør ingen anledning til at beskytte sig selv, sit eftermæle eller sine tilhængere. Alt er fint, ned er op og drenge er piger.

Hvis først Afrika opdager at Shlomo har åbnet Amerikas port på fuld gab, og det er “kom én, kom alle”, så bringer det helt nye niveauer af kaos.

Vores eksistens er helt afhængig af vores egen indsats og evne til overlevelse. Dem som kan og vil en fremtid for folket, skal nok kunne opnå dette. Men mange kan ikke og vil ikke være en del af fremtiden. Lad dem ride forbrugerkulturen til den rådner og de nuværende sikkerhedsnet eroderer. Imens arbejder vi for vores sag. Måske inspireres flere end man tror? Måske vil vi opnå noget hurtigere end forventet? Måske kan vi udrette mirakler? Vær mentalt beredt på at yde i stedet for kun at nyde. Det er ikke blot nødvendigt men også yderst tilfredsstillende på det personlige plan.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
MorningstarLarsLarsenBørge-MuhammedJarlEchbertzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Lad de fremmedes tilstedeværelse være en kilde til evig afsky.”

Gjort.

Oversætteren
Skribent

Alle imperierer bryder sammen, når de bliver multikulturelle nok..

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Romerriget blev lort da en bestemt kejser besluttede at Germanere kunne integreres ind i det Romerske samfund, resultatet var katastrofalt, og førte til store gnidninger mellem de to kulturer.

WE WUZ SNOWNIGGAS N SHIT! EYO WHERE DA ROMAN WOMEN AT!?

Retep
Gæst
Retep

Romerriget var allerede dekadent, svagt og raceblandet, det fortjente at blive knust af germanerne. At sammenligne perkerinvasionen med hvide germanere der vandrede ind i perkerriget er nutidens største meme.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Det var nu heller ikke for at drage en sammenligning, men du har ret. Pointen var mere at multikultur ikke fungere.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Holstenere! IGEN!!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Præcis derfor er Slesvig-Holsten spørgsmålet så vigtigt.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Nok ikke meget tvivl om at det (((amerikanske))) helvedesrige er ved at bryde sammen.Men de herskende klasser i USA vil med garanti også prøve at rive resten af kloden med sig ned i faldet,eftersom Jahve har lovet dem herredømmet over alle jordens
folk.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Och det folkslaget önskar Rachel Dolezal att tillhöra. Inte utan att man undrar varför. Muh hu’bands dik?