Hjem / Danmark / Børneknepperi ude af kontrol: eskimoer vil have katastrofefond

Børneknepperi ude af kontrol: eskimoer vil have katastrofefond

Mit fjæs når jeg hører om viralt børneknepperi.

Jeg vil ikke ændre på andres kultur. Jeg respekterer andre folks forskellighed og har stor tolerance for andre racer og kulturers manifestationer.

Selvom man finder det frastødende, chokerende, ulækkert, uhygiejnisk, brutalt, barbarisk eller finurligt, så må vi beskytte, understøtte og videreføre vores egen levevis og traditioner, mens vi pænt blander os uden om andre folks gøren og laden.

Jeg har ikke tænkt mig at arrestere alle eskimoer. Det ville jo ellers stoppe deres tvivlsomme formeringsstrategier. Mit fromme krav er blot, at de udlever deres kultur et andet sted end Grønland. Det er jo som de fleste bekendt en ø der tilhører det danske folk og ikke dette tilvandrede børneknepperfolk.

Penge er ikke nok, der skal en kulturændring til, mener formand for Red Barnet Grønland.

Det er ikke vores opgave at ændre deres kultur. Hvis de internt er oprigtige omkring det utiltalende ved deres seksuelle omgang med eskimobørn, så slå dog udøverne af denne skik ihjel. Situationen ville så være, at det blev et regulært inuitholocaust.

Seksuelt misbrug af børn i Grønland er så stor en udfordring, at landet nu rækker ud efter ekspertise og økonomisk hjælp fra Danmark.

Oh, hvide mand. Hvordan gør I? Hvordan holder i kødfløjte fra børnehul? Vi vil lære! Vi vil vide! Fortæl os hemmeligheden? Er det relateret til leverpostej?

Den kommende regering bør afsætte midler til at oprette en katastrofefond, hvor de grønlandske ofre kan søge om støtte. Det mener det grønlandske folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen fra partiet Inuit Ataqatigiit (IA).

Cirka hvert fjerde barn har været udsat for seksuelle overgreb, og udfordringerne har været kendt i Grønland i mange år. Men kommunerne har ikke formået at løfte det alene, siger hun til TV 2.

Hvert fjerde. Og det er hvor de er underlagt dansk lovgivning og danske normer. Det vi ser er deres kultur. Frastødende, bevares. Men det er deres kultur.

Derfor er det tid til at sikre, at både kommuner, den grønlandske regering og den danske regering er med til at bære de massive problemer i fællesskab, lyder det.

– Den måde, vi løser det på, er ikke nok, siger Aaja Chemnitz Larsen.

– Der skal nogle meget konkrete ting til. Når jeg peger på en katastrofefond, så peger jeg på, at det er en national katastrofe.

Hun vil derfor stille krav over for Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, om, at støtten til socialområdet i Grønland skal øges, skriver DR.

Aaja Chemnitz Larsen tror dog også på, at en del af opgøret med udfordringerne skal komme indefra. Der skal lokale ressourcepersoner og frivillige på banen, som kan være med til at sikre, at der sker en kulturændring i Grønland.

– Jeg tror, at det er en del af kulturen, desværre. Jeg tror derfor også, at det er utrolig vigtigt at få slået meget hårdt ned på det, siger Aaja Chemnitz Larsen.

Red Barnet Grønland og jeg taler som med én stemme. Det er kun i løsningen at vi træder hver sin sti.

– Her er en kultur i forhold til, hvordan man kan behandle hinanden, som skal ændres. Det kan ikke bare fikses, men når det er sagt, så tror jeg, at hjælp fra Danmark kan være med til at skubbe på udviklingen, siger hun.

Cirka hvert tredje barn født i Grønland i 1990’erne har haft en barndom med alkoholiserede forældre og vold i hjemmet. Det viser tal fra Statens Institut for Folkesundhed, der blev offentliggjort i år.

Sådan er det, og der er nok mange eskimoer, der har fået en usund vane med at sammeligne deres tilværelse med det liv en typisk dansker lever. De tænker nok at de også burde leve en barndom, hvor man ikke får spækdolken, når man er en meter høj. Det er dog ikke vores ansvar at skulle ændre på deres ældgamle skikke og vaner. Vi skal have en permanent skilsmisse fra dette mærkværdige fangerfolk.

I en forhåbentlig nær fremtid er dette billedet man får på nethinden, når man hører ordene grønlandske børn.

Kan I komme væk fra vores ø, tossede børnepulere. Vi skal ikke udsættes for flere af jeres jammerklager omkring jeres egen bizarre opførsel. Den kan I fortsætte et andet sted end vores smukke Grønland.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Iglo4lyfeDanielOversætterenSorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er overrasket over at tallet er så højt. Selv ikke hos perkermuggierne og bøsser er tallet helt oppe på 25%. Hvordan kan tallet være så ekstremt højt? Er spækniggere bare til den slags?

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Utvivlsomt.

Oversætteren
Skribent

Der må have ske noget ekstremt indavl igennem århundrederne. Deres genetiske fætre i form af andre asiatiske folkeslag er der ikke helt så fucked.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg fandt noget klassisk boomerposting på Uriasposten.

“Nationalsocialistiske Nordfront” virker som en fup gruppe der skal fungere som venstrefløjens alibi for deres groteske landsforræderi.
Nationalsocialismen er en blanding af den kommunisme/marxisme, som Hitler startede med, samt Islam og dens Kalifat/Führer ideer om at forklæde politik som religion. At Nationalsocialismen skulle have et problem med den nuværende Islam inversion er absurd. Det gamle Nazi-parti, De Radikale, fik jo også den Islamiske stemme til valget:

www.bt.dk/politik/efter-radikales-stemmehoest-i-ghettoer-det-her-er-uhyggeligt

Kommentar nummer 3 her. Kommentaren er så klassisk frikadellebommerposting at man kun kan grine af den…
www.uriasposten.net/archives/102055#comments

Iglo4lyfe
Gæst
Iglo4lyfe

“Spyttelyde” igloer “Spyttelyde” børn “Spyttelyde” Guldbajer