Hjem / Danmark / Bilderberg-veteran dukker op hos Mette Frederiksen under forhandlinger

Bilderberg-veteran dukker op hos Mette Frederiksen under forhandlinger

Så er det på med sølvpapirshatten. Og dog, men så alligevel. Den bizarre globalist, eks-minister og tidligere EU-kommisær Connie Hedegaard, der nyligt har været endnu en tur til Bilderberg-møde, dukkede minsandten op for at hviske den kommende Overdomptør af Weimardanmark, Mette Frederiksen, i øret.

Der var overraskelser på programmet tirsdag, da Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, fortsatte sine forhandlinger om et regeringsgrundlag.

Først og fremmest havde hun indkaldt Alternativet til forhandlinger i Landstingssalen på Christiansborg, efter partiet ellers ikke havde været med de seneste dage.

Klokken 16.05, lige efter Enhedslisten havde givet deres kommentarer om dagens forhandlinger til pressen, smuttede den tidligere konservative klima- og miljøminister Connie Hedegaard pludselig forbi pressen med raske skridt og ind til Mette Frederiksen.

45 minutter senere var Connie Hedegaard, der i dag er formand for den grønne tænketank Concito, ude igen.

Både på vej ind og ud forsøgte pressen at få en kommentar fra hende.

Hedegaard hilste pænt, men forholdt sig ellers tavst.

TV 2 har tirsdag aften været i kontakt med Socialdemokratiet, der oplyser, at Connie Hedegaard var kaldt ind for “at give gode råd til klimaforhandlingerne” uden at gå nærmere i detaljer.

Connie Hedegaard havde tidligere sit eget Cirkus Gletsjer, hvor hun inviterede toppolitikere fra hele verden til Grønland for at se en smeltende gletsjer, med forklaringen at dette skyldtes global opvarmning. Det var dog blot ændrede havstrømme og ikke en påstået ændret klodetemperatur som var årsagen. Men John McCain og de andre fik sikkert en fin oplevelse, og måske deltog de endda i de lokale skikke? Connie Hedegaard er ikke placeret til møder med Kushner og Pompeo fordi hun laver en lækker mazarintærte, men fordi hun er med på en større dagsorden.

Det er ikke umiddelbart tydeligt hvilket grundlag denne indflydelsesrige charlataninde havde for sit møde hos Frederiksen, men det er ligetil at gætte på, at hun ønsker den kommende klovneregering i en “klimaretning”, der fortsat er profitabel for globalistiske interessegrupper og til fortsat skade for det danske folk.

Denne absurde fokus på at vi som nation skal udvise selvskadende adfærd, for at råde bod på en påstået synd om kuldioxid, er dyrket intenst af Connie Hedegaard, af medierne, af den globale elite, af profeten Thunfisk (pbuh) og så videre.

Det har de nok en række rigtig, rigtig gode grunde til at gøre. Disse grunde har i forsvindende lille grad at gøre med faktisk nødvendighed og mere at gøre med en ubegribeligt stor omfordeling af ressourcer. Vores ressourcer. Det er i hvert fald mit bud.

Hvorfor tror du Connie Klimaklovn var forbi?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj slår alarm. Det står nu klart at smittespredningen er ude af kontrol og at …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torben JohansenGydaKrematorieEnthusiastDanielOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Nogen her der har kilder til at bakke op om den påstand at CO2 er godt for klimaet og at man ikke skal være bange for at jorden går under på grund af CO2? Jeg ved ikke ret meget om dette emme, det eneste jeg er 100% sikker på er at overbefolkning er hovedproblemet og hovedgrunden til at der er mange dyrearter som uddør (den del af klimareglionen går jeg også op i) sammen med masser af skove som bliver fældet (hvilket jeg som udgangspunkt også er modstander af, men jeg ved ikke ret meget om det) Jeg søger svar til disse spørgsmål

1a. Hvis Afrika og Mellemøsten fik 0,5% i gennemsnit i stedet for det alt for høje tal af børn de får nu, ville det alene redde langt de fleste dyrearter og løse problemet? Hvis ja så er min påstand om at Stram Kurs er langt mere grønnere end partier som Alternativet og EL rigtig.

1b. Er det også rigtigt at det som jeg er overbevist om er symbolpolitik (elbiler, flyafgifter osv) ikke kommer til at gøre noget rigtigt for kloden?

2. Er CO2 virkelig godt for miljøet? Jeg har set den påstand et par gange her på Blæseren

3. Er det rigtigt at selv hvis jorden skulle blive hele 4 grader varmere om 50 år, så ville der ikke ske nogen problemer med indlandsisen? Så dommedagsprofeterne lyver?

4. Har jeg ret i at klimareligionen er skabt af (((globalister))) og andre forrædere for at skabe international kommunisme? Det jeg mener er at første verdens lande skal sænke deres levestandarder og give flere penge til lortehuller på grund at klima. Samtidig så tjener selv samme (((globalister))) rigtig store penge på klimareligionen. Eller er det bare en konspirationsteori som ikke har noget sandhed bag sig? Jeg må indrømme at jeg har ikke undersøgt det ret meget, så hvis i har kilder så ville jeg blive rigtig glad for at se dem

Jeg ønsker at blive klogere da modsat holohoax som jeg ved noget om, så er det svært at finde ud af hvad der er fakta og hvad der er fup i klimareligionen. Jeg har heller ikke undersøgt klima ret meget i forhold til holohoax, da jeg ikke troede at det ville være et stort emme nu.

Torben Johansen
Gæst
Torben Johansen

Overbefolkning ikke problem. Tonsvis af plads. Men gæobalisterne gør det u-attraktivt og på sigt meget svært at leve uden for specielt angivede zoner (storbyer). Derfor er det sammenklumpning der er problemet. Men det gør det bevidst, for det er den eneste måde at få fuldkommen kontrol over mennesker ved at presse dem sammen.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Connie Klimaklovn var åbenlyst forbi for at hjælpe med at forberede Frederiksens sture sture nummer.

Oversætteren
Skribent

Hvis vores nuværende elite er for noget, så er det nok en god idé at være skeptisk, også selvom man intet ved om emnet.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg vil heller ikke være typen der ser konspirationsteorier alle vegne. Ellers så ender man som O-D-I-N der påstår at 90% af folk på din lokale arbejdsplads er jøder og at jorden er flad osv.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Klimahysteriet tjener udelukkende det formål at fjerne fokus fra den etniske udrensning af de europæiske befolkninger gennem endeløs og uønsket masseindvandring (invasion).
Desuden vil klima-klovneriet snart blive brugt som undskyldning til at accelerere folkemordet på europæerne ved at hævde, at de invaderende horder er “klimaflygtninge” og ikke en konsekvens af overbefolkning i dele af verden, som i forvejen ikke er i stand til at brødføde sig selv.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Sku’ hun ikke slikke lidt fisse på Mette-pigen?

Torben Johansen
Gæst
Torben Johansen

FIN ARTIKEL!!! Svar på dit spørgsmål: Jeg tror at hele Klima-sagen handler om én ting: En kunstigt skabt global krise som rammer ALLE folkeslag og kan bringe hele verden sammen.Men sammen om hvad? At sige “JA TAK” til indførelse af én verdensregering og én verdensøkonomi, som totalt smarer infrastrukturen i nationalstaterne og underminerer den personlige frihed til at vælge noget helt ANDET, end det som de forenede nationer introducerer som 17 punkter, der skal “redde kloden”. De 17 FN-punkter er 17 massive tremmer i et gigantisk, globalt fængsel. Et fængsel hvori vi får tildelt milliarder af valgmuligheder – altså, jeg mener spilefilm og serier, porno og nyheder (dvs massiv disinformation) og underholdning af enhver art. Og så får vi også milliardder af valgmuligheder hvad angår tøjmærker og dårlig mad fyldt med GMO og kemi. Vi får tvungne vacciner, masser af mikro-medicinering med LSD, fordi vi blir total ulykkelige og fremmedgjorte. Vi får tusinder nye uddannelser på læreanstalter som skal undervise os (manipulere os) til at begå os i “den globale landsby”, og vi får flotte titler, så vi føler os stolte. Og ALTSAMMEN tjener ét formål: Fordummelse på højt plan og total underkastelse af et tyrannisk verdensregime som ikke behøver bruge våben imod os, fordi vi er blvet så hjernevaskede, at vi frivilligt råber “GIV OS MERE, FOR VI ELSKER DET!”

Så det er NU vi skal sætte foden i og træde et skridt tilbage og sige “jeg vil ikke! med!”. Det er snart for sent for vi blir til sidst opslugt af den åndelige kødkværn som Connie Hedegård tjener (uden helt at vide det). Det er nu vi skal vende denne verdens værdier ryggen, for ellers bliver vi revet med i strømmen når det for alvor blir hårdt her på jorden for verdens middelklassser. Jeg tror kun der er EN vej ud af det her helvede som vi er på vej hen imod, og det er at tage imod Jesus Kristus, som sin frelser. Gør man det og lærer ham at kende, så forstummer denne verdens larm og man får fred.

Læg mærke til det her: Inden for en overskuelig fremtid, så kommer der et enormt fokus på en SØNDAGSLOV. Det er allerede i gang. Hvad for noget? En søndagslov?…hvad er det? Jo, så I Greta Thunberg foran paven med et skilt hvor der stod: “Join the Climate Strike – Celebrate Laudato Si´ on May 24”? Laudato Si’ er der sikkert ikke mange der aner hvad er. Det er pavens globale agenda pakket ind i klima-floskler. Men den der virkelig kender den katolske kirkes mål, ved at det handler om at lokke hele verden ind i anerkendelse af paven som VERDENS åndelige overhoved. Men mere end det: Som åndeligt overhoved skal han også være verdens politiske lederes overhoved. Aldrig i livet om det sker, siger du. Jo! Vent og så. Og Greta Thunberg er blevet en brik i spillet.

Og smart er det: FØRST indføres søndagen som global hviledag men man siger ikke et ord om de åndelige planer der ligger bag. Man siger bare at det er “for at redde kloden”. Hva-be-har!?, siger du. Hvordan kan en søndagshviledag redde kloden? Det kan den heller ikke, men verdens befolkning er blevet så hysterisk optaget af klima-idiotiet, at de hopper med på den for lille manipulerede Greta går jo med som en spydspids for paven (en lille svensk jomfru Maria). Hun bliver en af katalysatorerne for at verdens mest grusomme religiøse og politiske regimer i verdenshistorien genopstår. Hvis du kender lidt til middelalderen så kan du se hvad der er verden i vente. Same-same-but-different. Og det blir USAs deep-state med CIA i spidsen, som får rollen som global politihund i dette ny-opstandne katolske, middelalder-regime. Læg ordet “søndagslov” ind i din hukommelse, så du kan sige “ahaaa”, når det kommer. Så ved du at Bibelen taler sandt, for Bibelen har nemlig forudsagt at den dag søndagsloven vedtages ved LOV (først i USA og senere i Europa) så er denne verdens historie kommet ind i absolut sidste kapitel og Jesus kommer da igen. Så glem alt om at “we, the people” kan standse det kommende globale regime, som er lige på trapperne. Vi kan afsløre det, men vi kan INTET stille op imod det. Det blir nemlig ikke lige som under reformationen i 1500-tallet, hvor folket fik sat en stopper for den katolske kirkes magt ved at nægte at adlyde. Denne gang blir det et langt større helvede på jorden for dem som ikke følger trop. Og INTET menneske, INGEN nation, INGEN jordisk MAGT kan stoppe det. Bibelen siger, der kommer en trængselstid på jorden så stor som aldrig set før i verdenshistorien..og så kommer enden og Jesus kommer igen. Og Connnie Hedegaard arbejder støt og roligt (uden at ane hvad hun er med i) med på indførelsen af det globale rædselsregime.

Torben Johansen
Gæst
Torben Johansen

Jeg tror du har fuldkommen ret! Connie er med i en international elite hvis mål er afvikling af nationalstaternes selvbestemmelse. De bruger en fake “videnskabelig” klima-teori (menneskeskabt CO2 som årsag til klimaforandring) og nu Coranavirus til at gennemføre et globalt fascistisk styresystem. Connie og Marianne er muligvis ikke selv klar over at de globalister de er så benovedes over at være i selskab med har grusomme planer for alle nationer i verden, som de skjuler bag ord som “for the common good”.