Hjem / Danmark / Bilderberg-veteran dukker op hos Mette Frederiksen under forhandlinger

Bilderberg-veteran dukker op hos Mette Frederiksen under forhandlinger

Så er det på med sølvpapirshatten. Og dog, men så alligevel. Den bizarre globalist, eks-minister og tidligere EU-kommisær Connie Hedegaard, der nyligt har været endnu en tur til Bilderberg-møde, dukkede minsandten op for at hviske den kommende Overdomptør af Weimardanmark, Mette Frederiksen, i øret.

Der var overraskelser på programmet tirsdag, da Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, fortsatte sine forhandlinger om et regeringsgrundlag.

Først og fremmest havde hun indkaldt Alternativet til forhandlinger i Landstingssalen på Christiansborg, efter partiet ellers ikke havde været med de seneste dage.

Klokken 16.05, lige efter Enhedslisten havde givet deres kommentarer om dagens forhandlinger til pressen, smuttede den tidligere konservative klima- og miljøminister Connie Hedegaard pludselig forbi pressen med raske skridt og ind til Mette Frederiksen.

45 minutter senere var Connie Hedegaard, der i dag er formand for den grønne tænketank Concito, ude igen.

Både på vej ind og ud forsøgte pressen at få en kommentar fra hende.

Hedegaard hilste pænt, men forholdt sig ellers tavst.

TV 2 har tirsdag aften været i kontakt med Socialdemokratiet, der oplyser, at Connie Hedegaard var kaldt ind for “at give gode råd til klimaforhandlingerne” uden at gå nærmere i detaljer.

Connie Hedegaard havde tidligere sit eget Cirkus Gletsjer, hvor hun inviterede toppolitikere fra hele verden til Grønland for at se en smeltende gletsjer, med forklaringen at dette skyldtes global opvarmning. Det var dog blot ændrede havstrømme og ikke en påstået ændret klodetemperatur som var årsagen. Men John McCain og de andre fik sikkert en fin oplevelse, og måske deltog de endda i de lokale skikke? Connie Hedegaard er ikke placeret til møder med Kushner og Pompeo fordi hun laver en lækker mazarintærte, men fordi hun er med på en større dagsorden.

Det er ikke umiddelbart tydeligt hvilket grundlag denne indflydelsesrige charlataninde havde for sit møde hos Frederiksen, men det er ligetil at gætte på, at hun ønsker den kommende klovneregering i en “klimaretning”, der fortsat er profitabel for globalistiske interessegrupper og til fortsat skade for det danske folk.

Denne absurde fokus på at vi som nation skal udvise selvskadende adfærd, for at råde bod på en påstået synd om kuldioxid, er dyrket intenst af Connie Hedegaard, af medierne, af den globale elite, af profeten Thunfisk (pbuh) og så videre.

Det har de nok en række rigtig, rigtig gode grunde til at gøre. Disse grunde har i forsvindende lille grad at gøre med faktisk nødvendighed og mere at gøre med en ubegribeligt stor omfordeling af ressourcer. Vores ressourcer. Det er i hvert fald mit bud.

Hvorfor tror du Connie Klimaklovn var forbi?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hadforbrydelse mod Skattestyrelsen

Der er sket en større eksplosion hos Skattestyrelsen, noget de fleste nok har hørt om …

Efterlad et svar

8 Kommentarer på "Bilderberg-veteran dukker op hos Mette Frederiksen under forhandlinger"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Daniel
Gæst
Daniel
Nogen her der har kilder til at bakke op om den påstand at CO2 er godt for klimaet og at man ikke skal være bange for at jorden går under på grund af CO2? Jeg ved ikke ret meget om dette emme, det eneste jeg er 100% sikker på er at overbefolkning er hovedproblemet og hovedgrunden til at der er mange dyrearter som uddør (den del af klimareglionen går jeg også op i) sammen med masser af skove som bliver fældet (hvilket jeg som udgangspunkt også er modstander af, men jeg ved ikke ret meget om det) Jeg søger svar… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Læs artiklen hvor jeg gengiver en forskers svar på spørgsmål om netop dette. Han hed vist Johannes Krüger.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg læste at han skrev en bog i 2016 der hed Klimamyten. Jeg tror at jeg vil bestille den bog på biblioteket i morgen hvis den kan bestilles.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Connie Klimaklovn var åbenlyst forbi for at hjælpe med at forberede Frederiksens sture sture nummer.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvis vores nuværende elite er for noget, så er det nok en god idé at være skeptisk, også selvom man intet ved om emnet.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg vil heller ikke være typen der ser konspirationsteorier alle vegne. Ellers så ender man som O-D-I-N der påstår at 90% af folk på din lokale arbejdsplads er jøder og at jorden er flad osv.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Klimahysteriet tjener udelukkende det formål at fjerne fokus fra den etniske udrensning af de europæiske befolkninger gennem endeløs og uønsket masseindvandring (invasion).
Desuden vil klima-klovneriet snart blive brugt som undskyldning til at accelerere folkemordet på europæerne ved at hævde, at de invaderende horder er “klimaflygtninge” og ikke en konsekvens af overbefolkning i dele af verden, som i forvejen ikke er i stand til at brødføde sig selv.

Gyda
Gæst
Gyda

Sku’ hun ikke slikke lidt fisse på Mette-pigen?