Hjem / Samfund / Hovedløs ferieide

Hovedløs ferieide

Kan du huske noget der skete i December? Et eller andet med Morokko? Noget med nogle unge danske piger der fik “knivskader på halsen”?

Det bliver snart et helvede: Skynd dig til Marrakesh

Her et halvt år efter, en dansk og en norsk kvinde blev myrdet af islamister i Atlasbjergene syd for Marrakesh, har Ekstra Bladet besøgt byen, som trods risikoen for terrorisme er ved at blive spoleret af turisme.

For nu har også kinesere, russere og østeuropæere opdaget Marokkos i forvejen overrendte handelshovedstad, hvor centrum er en eventyrlig basar, der af gode grunde er fornemt opført på Unescos verdensarvsliste.

Folkene på Ekstrabladet husker, men er tilsyneladende ligeglade.

Et par piger slugte globohomo propaganda så meget at de ikke bare tænkte det var en god ide at bruge deres ungdom på at rejse rundt i verden i stedet for at finde en mand og skabe en familie, men gjorde det uden mandlig eskorte i et islamisk lortehul og betalte prisen.

“Ja ja” siger ekstrabladet, men det skal ikke forhindre DIG i at gøre det samme! Tag ud og oplev verden! Forbrug! Tænk kun på dine egne oplevelser! Skynd dig at rejse til det her sted og oplev det, inden folk der rejser dertil for at opleve det ændrer på oplevelsen! Hav eventuelt lidt ringbrynje om halsen så du rigtigt kan nyde Marokko uden problemer!

Jeg gider ikke gå i detaljer med resten af artiklen. Det er bare en typisk rejseartikel. Men man skulle tro at det ville give mindst et års tænkepause for skodmedier og rejsebureauer inden de begynder at pushe ferier igen i et område hvor turister, DANSKE turister, er blevet halshugget for rullende kamera.
Nej, ikke engang et halvt år kunne de vente. De er ligeglade. Ligeglade med dig, ligeglade med pigerne, ligeglade med alt andet end at fremme deres egne interesser og verdensanskuelse.

Du må ikke være kritisk, du skal forbruge.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Claus BoatsinkerDanielOy Vey!ClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Den næste pige der fortæller mig at hun vil ud og rejse, bliver sat i et bur.

Claus Boatsinker
Administrator

Hvis man er så pjattet med en primitiv, fremmed kultur kan man bare tage til J̶y̶l̶l̶a̶n̶d̶ LOLLAND.

Kommentar redigeret af Uansvarlig redaktør Lord Lolland
Efterredigeret af overskribent med en enig redaktion i ryggen.

Claus Boatsinker
Administrator

HALLÅ!!!!11! PROTEST! Sandheden om Lolland må og skal frem!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Lolland er verdens epicenter. Det er dér, det sker. Alting og ingenting. Overtrykkets vakuum.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Piger der “rejser” og/eller deltager i festivaller er no go.

Daniel
Gæst
Daniel

Var det ikke The Independent da havde en artikel om top 10 rejsesteder som enlige kvinder skulle tage sted til? Jeg mener at Marokko var nummer 8 på listen og at der var et andet muslimsk land (mener at det var Iran, men jeg er langt fra sikker) der også var på listen. Listen fejerede (((feminismen))) hvis jeg også husker rigtigt.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Omvendt ville det jo være genialt, hvis alle feminster gad at tage til mullahlande og enten blive redpilled eller halshugget. Så slipper man for deres pis i længden. Kan kun støtte op om den artikel, du omtaler. Genialt.

Daniel
Gæst
Daniel

Mere bommerfrikadelleposting her

amtsavisen.dk/randers/Nynazistisk-gruppering-kan-staa-bag-haengt-dukke-i-Dytmaersken/artikel/448590

Han skriver bla at de eneste NAZISTER der er i Danmark er Antifa…. Jeg ved ikke hvorfor jeg finder boomerfrikadelleposting til at være så sjovt som jeg gør.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

“Kan stå bag”… Det står i bogstaveligste forstand inde på NRM’s egen hjemmeside, at det var dem, haha. Boomers er og bliver boomers. Geniet bag artikelen skulle sikkert have hjælp af sit barnebarn til at at tænde sit komputationsapparat, så artiklen i første omgang kunne forfattes.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg hentyder til kommentarfeltet. Der er noget meget klassisk frikadellebommerposting.

Claus Boatsinker
Administrator

Der er endda en perker der har skrevet et læserbrev om dukken, men den har de gemt bag en betalingsvæg. lol.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Clowns gonna clown. Og så forventer folk, at man har medlidenhed med dem, når der falder brænde ned.. Tsk tsk.. Kære Gud, hvis du eksisterer, så straf dog for helvede alle de dumme mennesker, der besudler denne planet.