Hjem / Danmark / Stram Kurs-effekten: Notoriske landsforrædere vil spænde ben for nye partier

Stram Kurs-effekten: Notoriske landsforrædere vil spænde ben for nye partier

Selvom vi er belemret med skrankepaver i indenrigsministeriet, der kan skrotte underskrifter vilkårligt, og give dissidentpartier mistænkeligt lave godkendelsesprocenter, så er der oven i købet lige nu en organiseret kamp i gang. En kamp der yderligere skal undertrykke den udenomsparlamentariske opposition, og gøre det endnu sværere at udfordre den landsforræderiske elite, når denne opposition vil søge indflydelse på tinge. Det bliver panden mod muren for det næste hashtagparti.

Tre personer der forlængst burde have fået det ru reb strammet op deres halse (med velfortjente domme, et cetera), er så skræmte af Stram Kurs’ opstilling at de med skrappe midler vil undgå at kampen for Danmarks overlevelse i fremtiden kan blive ført i Folketinget. Der er tale om ingen mindre end de tre forbrydere Uffe Ellemann-Jensen, Marianne Jelved og Mogens Lykketoft. Tydeligvis uden anger for det helvede de har ført Danmark ud i.

Festdag: Dansk Folkeparti og co. fejrer tusindvis af uddelte pas til alverdens perkeraffald, der derved gives arveret til vores hellige fædreland. Et ekstremt forræderi.

Denne terrortrio vil hæve grænsen til 40.000 underskrifter, et komplet vanvittigt antal i forhold til Norge og Sverige hvor henholdsvis 500 og 1.500 kan gøre det. 40.000! Nogen gange kommer troen på godhed i andre mennesker op i en, men man må påmindes om at folk som disse infame forrædere ikke ejer skam i livet, og ikke tror på det demokrati de foregiver at hylde.

De ønsker magten, de ønsker nedlæggelsen af Danmark som folkehjemmet for det danske folk. De ønsker multikultur og magt til overnationale institutioner som EU og FN. De er inkarnationen af det man kan definere som rendyrket ondskab og undertrykkelsen af Moder Naturs orden.

Store Heks blander sig

Det er ikke kun de tre veteranglobalister som vil stække folkets politiske stemme. Det er den brede elite som vil konsolidere magten hos det nuværende vanstyre. Landets kommende statsminister Frederiksen, følte også trang til at kræve øjeblikkelig handling mod oppositionen.

Det er “hævet over enhver diskussion”, at det i dag er alt for let at stille op til Folketinget. Det siger Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, under et interview med magasinet Euroman på Folkemødet på Bornholm.

Hey Mette, det er hævet over enhver diskussion at du ik’ skal fåg med mig, din luder!

Lytter man til disse djævle fra “højre” til “venstre”, skulle man tro at der ikke skulle indsamles 20.000 underskrifter. Lad os lige slå fast: Der skal indsamles 20.000 underskrifter!

Det er godt nok let, at man bare kan gå ind på nettet og tilkendegive noget. Hvis den udvikling fortsætter, så er vi ikke 13 partier ved næste valg, så er vi 17 eller 20. Der er et smuthul i lovgivningen. Det hul skal vi have lukket i en fart, siger hun.

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle igennem statsbureaukratiet i form af Nem-ID. Og det tvinges man til, når man vil afgive vælgererklæring. Dette sker efter at man allerede én gang har givet sin mailadresse til sit udvalgte parti. Det er besværligt, men selvfølgelig ikke at sammenligne med det groteske benspænd vi havde før med tre postgange, før en underskrift fandt sin lange vej i systemet. Trods dobbeltregistrering og Nem-ID er den digitale variant mindre udemokratisk.

Nu var der så i det digitale system også indlagt en ekstra forhindring i form af en “betænkningsperiode”, men denne fandt Riskær at man kunne omgå på teknisk vis. Dette smuthul er man i færd med at lukke, og en af systemets vogtere Kasper Møller Hansen, valgforsker og professor på Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet. er helt oppe at ringe:

Hvis du er it-kyndig, så er det nemt at indsamle underskrifter. Det har aldrig været meningen med loven, og det stiller ikke partierne lige, siger Kasper Møller Hansen.

Er loven formuleret således, at det står klart at det skal være svært at komme gennem processen med opstilling? At det ikke er selve det at få underskrifterne, men også at disses godkendelse skal være mere besværlig end at hive tænder ud af munden på en sulten løve? Virkelig? Det er løgn fra ende til anden, Kasper lukker ud.

Vi får skabt en situation, hvor vi kan se frem til folketingsvalg med langt flere partier uden bred folkelig opbakning, og som ikke har en chance for at blive valgt ind.

Han mener, at det kan ende med en demokratisk skandale, hvis ikke Folketinget hurtigst muligt sætter sig sammen for at lukke det hul i lovgivningen, som gør det muligt for nye partier at snyde sig på stemmesedlen ved at indsamle vælgererklæringer ulovligt.

Indtil hullet bliver lukket, bør man gå tilbage til at indføre papir og blyant i indsamlingen af vælgererklæringer, for selv et par måneder mere med et åbent hul har konsekvenser, vurderer Kasper Møller Hansen.

– Vi har jo set, at nye partier kan samle deres underskrifter i løbet af ganske kort tid, så hvis man vil lukke det hul, skal man handle hurtigt, siger han.

“Uden folkelig opbakning”. Ja, vi så at hr. og fru Grødhjerne, trods 20% fremmede i Danmark ikke formåede at afgive mere end 1,8% til Stram Kurs (hvis vi antager at optællingen var helt svindelfri), men det var trods alt kun nogle få tusinde fra at lykkes. Jeg tror til gengæld Kasper Møller Hansens mundlort er uden folkelig opbakning.

Kasper Møller Hansen ønsker ikke at nye partier skal knuses med en bureaukratisk jernnæve, fordi en ny oppsitions deltagelse er en “demokratisk skandale”. Lykketoft, Jelved og Ellemann-Jensen har heller ikke folkestyrets bedste i tankerne, når de vil udradere muligheden for en folkelig, demokratisk opstand; når de vil kvæle nye partier i barselssengen.

De ønsker ikke deres magt udfordret. Det er bare smadder ærgeligt, at denne magt er til uoprettelig skade for Danmark og det danske folk.

Vi har en demokratisk skandale i Danmark. Det er selve demokratiet. Se hvor galt det er gået. Se hvilket uhæderligt rakkerpak det bringer til magtens tinde. Se hvad det på ingen tid har gjort ved vores fædreland. At få nye partier frem er nok ikke demokratiets redningskrans, men det er uanset hvad en pinlig nødvendighed.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenGydavivian edsbergTom VensterDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Dette er snot dumt. Det værste der kan ske med at kun skal indsamle 5000 underskrifter ind er at der kommer et par partier mere på stemmesedlen. Lad dog Veganerpartiet stille op også, det vil jeg være ligeglad med. Hvorfor er det et problem at der er nogle flere partier at vælge imellem når man sætter sit kryds? Dog skal det påpeges at spærregrænsen kun er på 2% i Danmark. I Tyskland er den på 5% og i Sverige 4% (eller er det omvendt, nu bliver jeg i tvivl) Selv hvis man kun skulle bruge 5000 underskrifter til at komme på stemmesedlen, så kan jeg virkelig ikke se problemet. Der vil altid være en spærregrænse på 2%.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

Mette, jeg fåging sværger mand, du skal ikke fågge med mig din luder. Med Stram Kurs, uden Stram Kurs, jeg knepper dit lorte parti.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Marianne Jelved,Mogens Lykketoft,Mimi Jacobsen,Uffe Elleman- Jensen.I stilles hermed for ret anklaget for højforræderi mod Danmark og dets folk.

Men så vågnede jeg op af denne behagelige drøm og læste istedet om en ny horeludertæve de har fået indsat i Statsministeret.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Reglen om de godt 20.000 underskrifter eksisterer jo fordi, det er det antal stemmer, der går på et folketingsmandat. Den virkelige skandale her er, at man kan få stemmer nok til et (eller for den sags skyld to eller tre) mandat(er), men alligevel ikke komme i Folketinget.

Afskaf spærregrænsen, også selvom det betyder, at Veganerpartiet og Perkerpartiet og Negerknepperpartiet kommer til at stå med et mandat hver i ’23.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Øh, hvem lægger røv til negerknepperpartiet? Mmm!

Daniel
Gæst
Daniel

Hvilket et af de mange perkerpartier hentyder du til? Der er rigtig mange at vælge imellem….

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg tænkte på et parti, der var af, ikke bare for, perkere. Lidt à la Nationalpartiet.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor skal man have betænkelsetid, når man giver en opstillingserklæring? Det får man da ikke, når man stemmer?

Daniel
Gæst
Daniel

Og hvorfor skal den være på en hel uge? Hvad er ideen med betænkingstiden til at begynde med? At stemme tager højst 5 minutter, men at give en vælgererklæring til et parti tager en del længere tid. Hvor høj tror du at stemmeprocenten ville være hvis der var 1 uges betænkeningstid? 70%? 65%?

Oversætteren
Skribent

Det er ren magtarrogance.

Tom Venster
Gæst

De taler om demokrati helt til det kommer partier som representerer det folket virkelig vil ha. Man må for all del ikke innbille noen at det er mulig å få gjennomført det folket ønsker ved hjelp av det demokratiske system. Da er det på tide å begrense (ytterligere) hvem folket kan stemme på.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

“Uden folkelig opbakning”. Ja, vi så at hr. og fru Grødhjerne, trods 20% fremmede i Danmark ikke formåede at afgive mere end 1,8% til Stram Kurs (hvis vi antager at optællingen var helt svindelfri) Jeg har svært ved at tro på det valgresultat. Jeg kan ikke gennemskue, hvordan der kan være svindlet, men jeg har altså svært ved at tro det.

Oversætteren
Skribent

De kan vel godt optælle dem, som de lyster? Hvordan skulle man kontrollere det?

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Muhammed Østergaard er en lystløgner af værste skuffe. Han overgår Bjarne Korydon og Ellemanden med mange længder